Servis sağlayıcısı olarak superonline kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut oyuna girmek için sürünüyoruz resmen şu yukaridaki OLIVERA adlı arkadaşın kafasına sahip olmak istiyorum nasıl bir kafa yaşıyorsun acaba? Belli bariz bir sorun var , yaşamıyorsan boş boş olumsuz yorum yapmanın ne anlamı var? sıkıntı mı yaratmak istiyorsun abicim senARZLODOS yazdı:Yaptıgım sey boş değil sorun var sen kp kesiyorsan hiç sorun yasamıyorsan ne mutlu sana. Ama çıkıpta biri sorun sende derse burda yanılırsın. Sorun bende olamaz imkan ve imkanı olmaz bölgesel bir sorun oldugunu zati söyledim.0LIVERA yazdı:Kp Kasan Biri Olarak Çık Girler'de En Ufak Sorun Yaşamıyorum TTnet Değil Superonline Kullanıyorum Hatta 75 Gb'yi Aştığım İçin Hızım Düşürüldü Fakat Yinede Sunucu Listesinin Gelmediği Hiç Olmadı.
Hata Çok Açıkki Sende Tamam Yönetimi Hiç Sevmiyorum Yöneticileri'de Yetkilileri'de Fakat Bir Hata Varsa Arayacağın Yer Burası Olmamalı.
Çıksa 20-30 Kişi Aynı Hatayı Alsa Tamam Fakat Sen İyice Abartıyorsun Video vs. Gelen Yorumlar'dan da Anlamalısın Yaptığın Şeyin Boş Olduğunu.
Sen Ya pclerden anlamıyorsun yada karşıdakini abes yerine koyuyorsun Format atıp deneyenler var. Benim bağlandıgım şu yukardak 20 kişi bağlantısındada aynı seyleri gördüm. 20-30 kişi değil tekil oalrak bakıyorsun. Abartmıyorum hata var üstüne basa basa diyorum hata var.
Ben diyorumki Benim ttnet bağlantılı ip adresimde var aynı sorunu ondan yaşamıyorum. Aynı pcden başka iss üstünden bağlanınca bu karşıma çıkıp halen sende hata diyorsunuz ya pes ya okumasını bilmiyorsunuz yada karşıdakini suçlamak için bişiler bulmaya çalışıyorsunuz.
5 pc var 5 nede ayrı ayrı dene sorun değişmiyor sadece bir TTNET adsli hattım var bir ondan sorun var sende onu kullan diyorsan allah size akıl fikir vrsin diyom.
100 DENEMEDE launcher.exe Hatası
- 
				AvrupaFatihi
 - Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos

Re: 100 DENEMEDE launcher.exe Hatası
Sorun Bende Değil Sizde Abicik.
100 Kişi Giriyor 2 Kişi Giremiyor Diye Laflara Bak Aman Girmeyin Zaten Biri İşsiz Biri Atarlı Fazlasıyla Var Sunucular'da
Yorum'da Yazmadım Sayın Pc'den Anlamayan Birisin Lafından Sonra Yazacak Bişey Bulamadım Ben

100 Kişi Giriyor 2 Kişi Giremiyor Diye Laflara Bak Aman Girmeyin Zaten Biri İşsiz Biri Atarlı Fazlasıyla Var Sunucular'da
Yorum'da Yazmadım Sayın Pc'den Anlamayan Birisin Lafından Sonra Yazacak Bişey Bulamadım Ben
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

Genelde sorun yüzde 60 larda ama devamlı gir çık yapmadıklarından 2 ci yada 3 cü girşlerinde girdiklerinden pek yansımıyor.0LIVERA yazdı:Sorun Bende Değil Sizde Abicik.
gerekli cevap alındı Teşekkürler.
SuhanPerdaz » 30 Mar 2016 02:41
Merhabalar;
Yaşanan sorun genel bir sorun olmayıp, bölgesel bir sorundur. Hata ilgili birime iletilmiştir ve üzerinde gerekli çalışmalar devam etmektedir. Bilginize sunarız.
İyi forumlar dilerim.
A R Z L O D O S
Şuan evimde değilim fakat evimde ki internetten daha hızlı bir bağlantım var.
Sağlayıcı uydunet

Sağlayıcı uydunet

- ybrdelisix
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü

HALA ANLAMADINIZ MI? BU BİR İŞARET FAZLA VAKİT HARCADINIZ UZAKLAŞIN BURDAN  

- KARADAVUTs
 - Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
 - Lonca: Gölge Haramileri

Bende de bu hata dün akşam saatlerinde başladı ama 2 3.denemeden sonra telrar açıldı. Galiba yeni bir sürüm geliyor. 

İlk yorumumda bende dedimybrdelisix yazdı:HALA ANLAMADINIZ MI? BU BİR İŞARET FAZLA VAKİT HARCADINIZ UZAKLAŞIN BURDAN![]()
- 
				kursatkaragoz29
 - Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı

Arkadaşın dediği gibi sunuculardan kaynaklı bir hata yalnız Ttnet alaka onu anlamadım TTnet özel mi yani bunu mu demek istiyorsun şuan hepsinde aynı sorun var dostum ben TTnet kullanıcısıyım ben yaşıyorum fakat çözümünü farklı farklı ıp değiştirici programlarda buldum önceden hiç giremiyorum şimdi 30 40 tıklamada birhata alıyorum okadar
O bölgesel sorundur diyen arkadaş bölgesel sorunu bir açıklasın Allah aşkına ya ne alaka
 ?

O bölgesel sorundur diyen arkadaş bölgesel sorunu bir açıklasın Allah aşkına ya ne alaka
Aynı hatayı ben de defalarca aldım arkadaş sonuna kadar haklı.

Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)

(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
0LIVERA yazdı:Sorun Bende Değil Sizde Abicik.
Senin kafada olmak isterdim.98 kişi oynasın 2 kişi oynamasın mı diyorsun sen ?
Yada sana yönetim özel torpil mi geçiyor da bu kadar avukatlığı yapmada heveslisin.
Adam sorunu açıklamış ben giriyorum 2 kişisiniz diyorsun yazıklar olsun senin gibilere.
2 kişi ile de sınırlı olmadığını sana kanıtlarım da kp kasmaktan oyunu unutmuşsun sen , kafanı kaldır iki muhabbet et insanlarla sorunun ne kadar büyük olduğunu alarsın kardeşim.
Allahtan acil şifalar diliyorum senin gibilere...