Sen launcherı görüyor musun ki adamı göresin.SkyBlue yazdı:Ben Mehmet'i oyunda 4 yıldır görmüyorum. Sen nasıl gördün ya? Helal olsun Rıfat
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
esselemu aleykum,
Aranızda beni hatırlayan var mı? Kronicxesedullah olarak Tılsım'da idim. Şuan Kuklacı ve Eminönü'de Esedullah olarak devam ediyorum. İnşAllah en kısa zaman da tamamen Eminönü sunucusuna geçiyorum. Eminönü sunucusuna gelip yardım isteyen kardeşlerim pm atmaktan çekinmemenizi rica ediyorum.
Tılsım sunucusudna nice dostlarım kardeşlerim var. Sizleri çok özledim, seviyorum..
Selam ve dua ile,
esedullahAli| Ali B.
Aranızda beni hatırlayan var mı? Kronicxesedullah olarak Tılsım'da idim. Şuan Kuklacı ve Eminönü'de Esedullah olarak devam ediyorum. İnşAllah en kısa zaman da tamamen Eminönü sunucusuna geçiyorum. Eminönü sunucusuna gelip yardım isteyen kardeşlerim pm atmaktan çekinmemenizi rica ediyorum.
Tılsım sunucusudna nice dostlarım kardeşlerim var. Sizleri çok özledim, seviyorum..
Selam ve dua ile,
esedullahAli| Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Aleyna aleykümselam / Selamünaleyküm.
ihsan'ım şu kalça kırığı konusunu açıp durmasak
Zaten arada yokluyor meret , bir de burada görünce yoklattırmayın
Yasiiiiiiiiinnnnnn , nerdesin len sen , nerelerdesin bakem ?
Buradan daha fazla uzak kalmayın , topla ekibi , eski muhabbetler özlenir oldu gardaşım
Bu arada Fatih'e , Ali'ye , Yusuf'a selamlarımı ilet .
Ali unutmadık seni de merak etme , arada buraya da uğra , oyunda değilim belki ama sizlerle burada iki kelam etmek keyif verir.
Karadavut , kardeşim sende hoş geldin.
Süleyman konuyu açtım kardeşim , devamı senden olsun , arada bizde paylaşımlarda bulunuruz.
ihsan'ım şu kalça kırığı konusunu açıp durmasak
Zaten arada yokluyor meret , bir de burada görünce yoklattırmayın
Yasiiiiiiiiinnnnnn , nerdesin len sen , nerelerdesin bakem ?
Buradan daha fazla uzak kalmayın , topla ekibi , eski muhabbetler özlenir oldu gardaşım
Bu arada Fatih'e , Ali'ye , Yusuf'a selamlarımı ilet .
Ali unutmadık seni de merak etme , arada buraya da uğra , oyunda değilim belki ama sizlerle burada iki kelam etmek keyif verir.
Karadavut , kardeşim sende hoş geldin.
Süleyman konuyu açtım kardeşim , devamı senden olsun , arada bizde paylaşımlarda bulunuruz.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Aleyküm selam bütün dostlara selam olsun.
Konuyu gördüm abi. Ben tek değil hepimizin güncel olarak orda bildiğimiz şeyleri paylaşmamız lazım. Araştıran bir toplum olmadan gelişmek mümkün olmaz.
Konuyu gördüm abi. Ben tek değil hepimizin güncel olarak orda bildiğimiz şeyleri paylaşmamız lazım. Araştıran bir toplum olmadan gelişmek mümkün olmaz.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Arada. 40 yılda bir falan.Rescuer yazdı:Sen launcherı görüyor musun ki adamı göresin.SkyBlue yazdı:Ben Mehmet'i oyunda 4 yıldır görmüyorum. Sen nasıl gördün ya? Helal olsun Rıfat![]()
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
:mrgreen:SkyBlue yazdı:Arada. 40 yılda bir falan.Rescuer yazdı:Sen launcherı görüyor musun ki adamı göresin.SkyBlue yazdı:Ben Mehmet'i oyunda 4 yıldır görmüyorum. Sen nasıl gördün ya? Helal olsun Rıfat![]()
Buradaki herkesin klasik cümlesinde belirttiği gibi ben de hep buralardayım Alp abi.
Sık cevap yazmasam da takip ediyorum konuyu.
Ne Fatih, ne Ali, ne Yusuf, ne Mustafa, ne Ahmet, ne Berke... Diye uzar gider bu liste, hepimiz birbirimizden hayırsız çıktık, hal hatır soran kalmadı abi. Bak ben yine buralardayım o köftehorlar buraya da uğramaz oldu.
Varsa sessizden takip eden, hepinizin kulaklarını çınlatıyorum bol bol.
Geçen gün İsmetciğimin kelini göreyim, kelinin yansımasından kendimi göreyim, Kuyumcu Ruşen Efendi'yi analım dedim, Lodos kaleye gittim. İsmet Bey'in yuvasından alınıp uzaklara götürüldüğü çıkmış aklımdan. Gidip mekanı boş görünce hüzünlendim. Hüsranla döndük geri.
Ne Fatih, ne Ali, ne Yusuf, ne Mustafa, ne Ahmet, ne Berke... Diye uzar gider bu liste, hepimiz birbirimizden hayırsız çıktık, hal hatır soran kalmadı abi. Bak ben yine buralardayım o köftehorlar buraya da uğramaz oldu.
Varsa sessizden takip eden, hepinizin kulaklarını çınlatıyorum bol bol.
Geçen gün İsmetciğimin kelini göreyim, kelinin yansımasından kendimi göreyim, Kuyumcu Ruşen Efendi'yi analım dedim, Lodos kaleye gittim. İsmet Bey'in yuvasından alınıp uzaklara götürüldüğü çıkmış aklımdan. Gidip mekanı boş görünce hüzünlendim. Hüsranla döndük geri.

Tılmesa
Peki FauntLeRoy.SkyBlue yazdı:Peki Gedikoğlu.

Tılmesa