İkv Ceza Saçmalığı / Kesinlikle Konu KİTLENMESİN !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İkv Ceza Saçmalığı / Kesinlikle Konu KİTLENMESİN !

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

25.03.2016 Tarihinde bloklama cezası aldım , karakter aktarım ekranında 29.03.2016 gözüküyor , planlarımızı yapıyoruz kendimizi ayarlıyoruz destek diyor ki 30.03.2016 tarihinde açilacak var mı böyle birşey yahu? Hem cezayı haksız yere alıyorum o kadar form atıyorum ceza itiraz hakkında işinize gelene yanıt veriyorsunuz işinize gelmeyenlere bakma gereği bile duymuyorsunuz..

Eğer biraz yüzünüz varsa , konuyu kilitlemeyin insanlar görsün neyin ne olduğunu işinizi nasıl yaptığınızı.

Resim
Resim

Cezamı gereken tarihte açmıyorsunuz 1 gün daha erteliyorsunuz?
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

AvrupaFatihi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv Ceza Saçmalığı / Kesinlikle Konu KİTLENMESİN !

Mesaj gönderen AvrupaFatihi »

Konun kilitlenir şimdi klasik ikv destek ekibi , şaşırmamak lazım ..
Elwing

Re: İkv Ceza Saçmalığı / Kesinlikle Konu KİTLENMESİN !

Mesaj gönderen Elwing »

Tarafınıza gelen cevapta belirtildiği gibi cezanız 25.03.2016 00:07:38 tarihinde 5 gün olarak verilmiş ve dolayısı ile tam 5 gün sonra yani 30.03.2016 01:07:38 tarihinde açılacaktır. 1 gün erteleme diye bir durum söz konusu değil sadece arada saatlerin ileri alınması ile ilgili saat farkı vardır. Ayrıca cezalar tarafımızca kaldırılmaz, ertelenmez. Zamanı sona erdiğinde sistem tarafından otomatik olarak açılır. Manuel olarak herhangi bir müdahalede bulunulmaz.
İletişiminizi destekten devam ettirmelisiniz.
Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön