skype , teamviewer ile ekran paylaşıp gösterenler bile varARZLODOS yazdı:EYUNAL yazdı:Evet daha sonra gördüm Zwartan'ın Facebook profilinde ayrıca orada ki isime pek aldanma derim sonuçta yazılıp çizilen bir şey neyse olayın ne olduğu belliYorukefe yazdı:GWYNBLEIDD yazdı: Geçmiş olsun kardeş.İlgili görüntü Zwartan'ın kendi facebook hesabında paylaşıldı. Görüldüğü gibi karakter adı da ZWARTAN. Burada paylaşan arkadaş için sıkıntı oluşturmayacaktır.EYUNAL yazdı:Keşke tik attığın metini okusaydın kardeş geçmiş olsun şimdiden
Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.
Kurallarda resim almak görsel almak yasak diyor sen katıldısan resim aldınmı almadınmı sonuç evet aldım ama yayınlamadım diyecen ama orda sana görsel almak yasak diyor neden uymadın vicdanen demezlermi.
Bişi olmaz caktırmadan özele pm atablirsiniz![]()
![]()
![]()
![]()
siizn yerinize ben ifşa ederim.
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Kapalı Beta'ya katılıp, oyunu gördün mü?ARZLODOS yazdı:Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.
Kurallarda resim almak görsel almak yasak diyor sen katıldısan resim aldınmı almadınmı sonuç evet aldım ama yayınlamadım diyecen ama orda sana görsel almak yasak diyor neden uymadın vicdanen demezlermi.
![]()
![]()
![]()
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Hayır görmedim bizim gibi eşkiyaları Kapalı betaya açık beteya testine felan vb gibi seyleri almıyorlar.NaudiR yazdı:Kapalı Beta'ya katılıp, oyunu gördün mü?ARZLODOS yazdı:Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.
![]()
![]()
![]()
Arkdaşların paylaştıklarını görme ile yetiniyoruz oda bize yetiyor. Az seyle mutlu olan insan sınıfındayım 6 cı vites bizi aşar.
A R Z L O D O S
Bence oyunu bir gör, oyna ondan sonra ne yazacaksan yaz oyun hakkında. Oyun fazlasıyla güzel ve geliştirildiğinde beklenenden çok daha fazlasını verecek. Her neyse yorum atmayacağım bu konu hakkında daha fazla. Tartışmaya dönmesini istemiyorum. Sadece bir tavsiyede bulundum.ARZLODOS yazdı:Hayır görmedim bizim gibi eşkiyaları Kapalı betaya açık beteya testine felan vb gibi seyleri almıyorlar.NaudiR yazdı:Kapalı Beta'ya katılıp, oyunu gördün mü?ARZLODOS yazdı:Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.
![]()
![]()
![]()
Arkdaşların paylaştıklarını görme ile yetiniyoruz oda bize yetiyor. Az seyle mutlu olan insan sınıfındayım 6 cı vites bizi aşar.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- RaidersAnatolia
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
RaidersAnatolia yazdı:
Tekrar alımlar başladı.
Kaçırmayın arkadaşlar....
http://www.kadermuhurleri.com/kbt/basvuru.php
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Birisi modellemeye para yetmemiş diye espri yapmıştı nedeni o olabilir belkiveym2 yazdı:kolu kesikmi yoksa lagdan kolumu çıkmış
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
"bizim gibi eşkiyaları Kapalı betaya açık beteya testine felan vb gibi seyleri almıyorlar."ARZLODOS yazdı:Hayır görmedim bizim gibi eşkiyaları Kapalı betaya açık beteya testine felan vb gibi seyleri almıyorlar.NaudiR yazdı:Kapalı Beta'ya katılıp, oyunu gördün mü?ARZLODOS yazdı:Öyle bir yazıyonuzki sanki asacakalr eksecekler devlet sırırnı ortaya çıkarmış gibi aslının ne olduğunu bilmeden biri atlamış yazmış arkasından yürüyende ilk metni gördünmü kuraları okudunmu sunu yaptınmı okusa ne okumasa ne Etek giydirmişler işte varmı ötesi. Alla alla Simdi test yapanlar kimlerse durmadan foto alıyor bunu biliyonmu vicdanen foto alıyor yayınlamak size kalmış. Yasaktır ama bir resim paylaşıldı diye adamıda linç etmeye gerek yok.
![]()
![]()
![]()
içkiliydi bilmem ne