CABOOSE'nin Günlüğü*Eminönü
- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: CABOOSE'nin Günlüğü*Eminönü
Teşekkürler FurkanRetaliation yazdı:Güzel bir karşılaşmaydı.Gerçekten sağlam bir büyücüsün.
Seni tahmin etmekte pek zorlanmadımSeven yazdı:Öncelikle BÜROKRAT olduğunu görüyorum holde maden canavarısın her daim karşılaşıyorduk. Günlüğünü yeni takip ettim güzel günlük yolun açık olsun.Raskolnx yazdı:
Furkan bana loncasından birisinin gelecegini söyledi.Gelecek kişiyi tahmin edebiliyordum![]()
Sizinde bildiginiz gibi OoNİKOLAxTESLAoO karakteri Kıyamet günlügü bölümündeki Seven'ın karakteriydi.Şansını birde o denemek istedi![]()
![]()
Beni tahmin edebilmen ayrı bir gurur verici bunu da belirtmek istedim. Loncadaşlarım neredeyse ben oradayım ama her nedense bana ayak uyduramıyorlar
Kazanmakiçin çabalamak lazım. Büyücüde kötüyüm ama savaşçı vslerinde iyiyim tek sıkıntı hesabı fulleyememem.
Teşekkür ediyorum esat.Yanlız böyle kör edemezsin bizixSHOCLEx yazdı:Başarılar kardeşim

- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Beyazköşkte olmasam seninle bir düello atmak isterdim, ama senin ayrı bir tekniğin var çözmem lazım 
Bu arada Eminönü'nde çok eski bir karakterimi buldum yardımcı olursaniz bir şeyler yaparız
Bu arada Eminönü'nde çok eski bir karakterimi buldum yardımcı olursaniz bir şeyler yaparız
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Karakterinin eksiklerini tamamlamak zaman alabiliryusfcuk95 yazdı:Beyazköşkte olmasam seninle bir düello atmak isterdim, ama senin ayrı bir tekniğin var çözmem lazım

- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Henüz 30 küsür seviye ve item bile yok doğru dürüst.Toparlamak zor olacak ama hallederimRaskolnx yazdı:Karakterinin eksiklerini tamamlamak zaman alabiliryusfcuk95 yazdı:Beyazköşkte olmasam seninle bir düello atmak isterdim, ama senin ayrı bir tekniğin var çözmem lazım
Bu arada Eminönü'nde çok eski bir karakterimi buldum yardımcı olursaniz bir şeyler yaparızLodos klanında olsaydım pek uzun sürmezdi ama Arz klanında pek bölge atan yok. Ama şöyle bir şey önerebilirim Hasarları eşitleyip Eşit şartlarda güzel bir Vs atabiliriz
![]()
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- selitelis1046
- Cin Avcısı

Yakın zamanda eminönüye gelicem geldiğimde bi ws atalım .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Herkeze uzun bir zamandan sonra tekrardan merhabalar arkadaşlar
Biliyorum Günlügümü çok boşladım ama elimden geldiğince devam edeceğim. Günlük yaşantımdan dolayı oyuna pek vakit ayıramıyorum. Eskisi gibi maden çekemiyorum mesela.Savaşçımı ofansif yaptım. Artık sadece büyücüm ile öldürmüyorum :twisted: Büyücüm demişken bayadır üretmediğim eksik bir tılsımım vardı. Onu ürettim zaten başka bir şey yapamadım maden aramak dışında. Ürettigim tılsım Meditasyon 1 III tılsımı.Vs ile ilgilenen biri için %100 olması gereken bir tılsım.Bende yoktu ki bunun eksikliğini Vs atarken oldukça hissediyordum.Ama sonunda ürettim. Bundan sonra Bol bol Vs fotoğrafları yükleyebilirim sizler için. Bir eksigimiz kalmadı 

Tılsımı ürettikden sonra oyundan çıkmıştım.
Dipnot : Fotoğrafların çözünürlüğüne pek bakmayın Eski bilgisayarım ile üretmek zorunda kaldım.

Tılsımı ürettikden sonra oyundan çıkmıştım.
Dipnot : Fotoğrafların çözünürlüğüne pek bakmayın Eski bilgisayarım ile üretmek zorunda kaldım.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi