FireFighter095 yazdı:Usta bu madenler sana aşık.Nedir böyle bu saf madenleri sırrı de hele :mrgreen:
Tamamen konsantrasyon meselesi gücü beyinde toplamak Şaka bir yana sadece uzun süre düzenli olarak
topluyorum.Aslında 2 3 adet daha çıkıyor ama dedigim gibi fotograf almayı unutuyorum.
Sevgili selitelis sunucumuza ugrarsan tabikide Er meydanı atabiliriz
Retaliation yazdı:Madenlerle konuşuyor musun acaba yani şöyle çekerken mesela "kesin jadeit gelecek" falan diyor musun ?
Maden işine ilk başladıgımda oluyordu çogunlukla çıkmasada Kesin çıkacak diyipte çıkartmak harika oluyordu.
Şimdi ise saf maden çıkınca pek sevinmiyorum.Madenlerle konuşuyormusun sorusunda benim agzım baya bir bozuktur desem anlarsınız sanırım Ya birde bizim bir vs sözleşmemiz vardı oyunda göremedimde seni pek
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle düzenli olarak günlük yazamadığım için sizlerden özür diliyorum. Bu gün gerçekten yorucu bir gün geçirdim.Oyuna pek vakit ayıramadım sadece yarım saatliğine girdim maden çektim ve hiç saf maden çıkaramadım bu yüzden büyücüme girdim ve onunlada yapacak bir şey bulamamıştım.Çok geçmeden bir rakip buldum vs attık ama oda fazla geçmeden çıkacagını söyledi. Yani bugün sizler için hiç fotoğraf yakalayamadım özür diliyorum. Dedigim gibi yorucu bir gün geçirdim şimdilik biraz dinleneceğim.Yarın İnşallah güzel bir gün geçirecegim ve bunuda sizlerle paylaşacağım.Tekrar tekrar özür diliyorum.Şimdilik hoşça kalın.
Herkeze merhabalar arkadaşlar.Sizlere bugün yaptıklarımı anlatacagım.
Öncelikle savaşçıma girmiştim.Forumdanda takip ettigim Retaliation'ın Jadeit madeni aradığını gördüm.İstedigi miktar elimde vardı Hemen Er meydanı 3 e giriş yaptık ve jadeitleri sattım.Alış veriş sırasında fotoğraf alamadım çünki çok hızlı oldu alışverişimiz Ardından bana söylediği bir sözü hatırlattım ona ve Adaya geçtik
Rakibim Vs'de pekde iyi olmadıgını belirtti.Benim için hiç bir önemi yoktu amacımız eğlenmekti Umarım oda eğlenmiştir.Çok geçmeden adada karşılaştık.Bana selam verdi ve bende selamını aldım.Ardından kuralları bilip bilmedigini sordum.Bilmedigini söyledi bende kısaca özet geçtim.
Ardından Vs'ye başladık. İlk vs'de ben kesmiştim
Biraz şaşırmıştı sanırım Neyse biz vs'mize devam ederken tanıştık İsmi Furkan'mış.Adaşım olduğunu ögrenmiştim.İnsan mutlu oluyor nedense Furkan bana loncasından birisinin gelecegini söyledi.Gelecek kişiyi tahmin edebiliyordum
Sizinde bildiginiz gibi OoNİKOLAxTESLAoO karakteri Kıyamet günlügü bölümündeki Seven'ın karakteriydi.Şansını birde o denemek istedi
Ama sonuç belliydi.Daha sonra onunlada tanıştım adı Emre'ymiş onada buradan selamlarımı gönderiyorum Sonrasında ise Furkan ile Emre vs atmak istediler.Bende hemen taraftarlığa giriştim
Çekişmeli bir mücadele olmuştu ama dostluk kazandı
Ardından Emre bana güzel bir atasözü ile tekrar meydan okudu
Sonuç
Ardından gideceklerini söylediler.Vedalaştık.Arkadaşlara teşekkür ettim ve tekrardan teşekkür ediyorum.Onlar gittikden sonrada oyundan çıkışımı gerçekleştirdim.Bu gün de büyücüm ile geçmişti Okuduğunuz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.Hoşça kalın.