Oyuncuların madur olmasını istemiyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yesofkors
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyuncuların madur olmasını istemiyoruz.

Mesaj gönderen yesofkors »

Her defasında onlarca kişinin maden çekmek , LP kasmak ve bölge girmek için aldığı arttırıcıları bu tarz aksilikler nedeniyle sürelerinin boşa gitmesini izlemek gerçekten üzücü bir hal aldı.Planlı bir çalışma dediğiniz her çalışmada mutlaka olması gereken sürenin dışında fazlaca vakit alıp çalışmalarınız devam ediyor.Buradan arttırıcı alıp oyunda bir şeyler yapmak isteyen kişilerin paket sürelerini çalmış oluyorsunuz.Yaptığınız her çalışmada bu böyle.Çalışma süresi ne olursa olsun her lonca ve karakterdeki paketlerin sürelerinin , çalışma süresi kadar uzatılması gerektiği görüşündeyim.Belki bu konu silinebilir fakat diğer oyuncularda bu konu hakkında fikirlerini söylemeli , haklarını savunmalı.

Arkadaşlar konu dalga geçilecek bir konu değil lütfen duyarlı olun.Siz emek verip bir şeyler yapmak istiyorken bu gibi sürekli aksayan çalışmalar sizin paketlerinizin süresini boşa harcamakta.Siz de destek verirseniz belki bir şeyleri değiştirme şansımız olur.Unutmayın söz konusu başında saatler harcayıp emek verdiğiniz bir oyun.

Saygılarımla..
Sinan Özgün

Kullanıcı avatarı
ramazanyrd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hanedan I Osmanlı

Re: Oyuncuların madur olmasını istemiyoruz.

Mesaj gönderen ramazanyrd »

Sonuna kadar haklısın !
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli67
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Mizan

Mesaj gönderen Zonguldakli67 »

ramazanyrd yazdı:Sonuna kadar haklısın !
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

2 günden birşey olmaz. Bunlar doğal ve olağan şeylerdir online oyunlar için. Ha şu var, tabi ki telafi hediyesi verilmesi de gerek kanımca. Ama yine de arttırıcıları 2 gün gitmiş bilmem ne olmuş. Bu kadar da cimrileşmemek lazım. Plusumdan ve arttırıcımdan 2 gün gitti şikayet etmedim :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

inquisitor yazdı:2 günden birşey olmaz. Bunlar doğal ve olağan şeylerdir online oyunlar için. Ha şu var, tabi ki telafi hediyesi verilmesi de gerek kanımca. Ama yine de arttırıcıları 2 gün gitmiş bilmem ne olmuş. Bu kadar da cimrileşmemek lazım. Plusumdan ve arttırıcımdan 2 gün gitti şikayet etmedim :)
Sen babanın parasıyla alıyorsundur , o arkadaş çalışıp alıyordur.Size normal gelen bir durum başkasına anormal gelebilir . İncitici bir yorum bu yaptığınız.

Ayrıca hemen hemen 12-13 saat geçti.Tahminimce hem ttnet hem de sobee yetkilileri uyuyordur.Belki şuan anca kahvaltı yapıyorlar.Hak yediklerinin farkındadırlar umarım.Benim plusumdan gitsin önemli değil ancak binbir emekle plus , artırıcı alan arkadaşlar var.Telafi paketleri gelmesini isterim.
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

Bencede 1 2 günlük telafi paketi verilmeli.Kaybeden kendileri oluyor farkında değiller
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Hırsızlık olabilecek bir üyeliğimden karakterimi aktarmıştım.
İçerisinde 6 ayı aşkın bir süredir Plus Paketi vardı. O kadar dil döktüm çaba gösterdim onlar için saniyeler sürecek bir şeyi yapmadılar.
Sonuç mu o zamandan beri kullanılmayan Plus Paketinin sonra 1 ayı kaldı mutluyum.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Ya FireFighter095 ya gruba almıyorlar büyümüzü diye millete laf atarsın ağlarsın ya babanın parasıdır diyip laf atarsın da ağlarsın. Sen sorunlu birisi gerçekten. Aşağılık kompleksin var. Okuyup çalışan biri olarak söylüyorum para paradır. Yine tekrarlayayım o zaman milletin herşeyini kıskanan çocuk, 2 gün süresi gitti diye oturup ağlayanlardan değilim. Ve yine tekrarlıyorum, telafi hediyesi vermeleri gerekiyor doğru olan bu. Ama yapmamaları benim için birşey ifade etmiyor. Şahsen "babacığının" ya da çalıştığı yerin parasını oyuna yatırmayanların, "sırf 2 günlük süre kaybı var arttırıcısı olanlar için" diye telafi yapacaklarsa, faydalanmamasını isterim. Buna bencillikte diyebilirsin saygı duyarım. Aşağılık kompleksli seni .
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

inquisitor yazdı:Ya FireFighter095 ya gruba almıyorlar büyümüzü diye millete laf atarsın ağlarsın ya babanın parasıdır diyip laf atarsın da ağlarsın. Sen sorunlu birisi gerçekten. Aşağılık kompleksin var. Okuyup çalışan biri olarak söylüyorum para paradır. Yine tekrarlayayım o zaman milletin herşeyini kıskanan çocuk, 2 gün süresi gitti diye oturup ağlayanlardan değilim. Ve yine tekrarlıyorum, telafi hediyesi vermeleri gerekiyor doğru olan bu. Ama yapmamaları benim için birşey ifade etmiyor. Şahsen "babacığının" ya da çalıştığı yerin parasını oyuna yatırmayanların, "sırf 2 günlük süre kaybı var arttırıcısı olanlar için" diye telafi yapacaklarsa, faydalanmamasını isterim. Buna bencillikte diyebilirsin saygı duyarım. Aşağılık kompleksli seni .

Ben diyorum Ankara , sen diyorsun ...kara

İnsanların haklarını aramasını "ağlamakla" nitelendirdiğin için kendinden utanmalısın ki gördüm kadarıyla ar damarın çatlamış.İnsanların maddi durumlarını bilmeden hakarete girecek terimler kullanıyorsun.Eğitim önemli...

Ayrıca o yorumda bencillik olduğu kabul ediyorsun , incitici bir yorum yaptığını kabul etmiyorsun.Müthiş bir ironi.

Yanılmıyorsam da tılsımı olmayan insanlara "ezik" , insan yerine koymayan arkadaş sendin.Kibrin insanlığını aşmış.Kibir ve bencilliği bir kenara bırakıp , hak olanın yanında olursan belki kılıfa girersin.
Kullanıcı avatarı
Guiding
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Brothers Team

Mesaj gönderen Guiding »

Bunları bir oyun olarak görüyorum beta sürümü tamam yeni oyunun milleti soğutarak davasız bir şekilde oyunu bitirmek istiyorlar..
boşlukta kalan oyuncularında yeni oyunlarına yönelmelerini istiyorlar..
migo tüm maden artırıcılarım var girdiğimizde de hiç bir şey çıktığı düştü yok tamamen işi artık ticari çıkara çevirdiler.
Birşeyin farkında değilsiniz bu oyun kapanırsa yeni oyun iyi olacak sananlar yeni oyun bu oyunun yanında 5 para etmez göreceksiniz.
[*][*][*]GuidinG[*][*][*]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön