Son yapılanlar için
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Son yapılanlar için
Dürüst olmak gerekirse son 3 4 yılda ilk defa oyun havadislerini değişir gördük. Özellikle sunucu iyileştirme çalışması, az da olsa yüreğime su serpti şahsen. İKV ye tekrardan bi ilgi gösterileceğinin habercisiymiş umudu verdi bana. Umarım bu şekilde olur. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
Re: Son yapılanlar için
Ben birşey beklemiyorum ama CaptainATX'in sözü geliyor aklıma;
Sobee 1 Nisan'ı sever
Sobee 1 Nisan'ı sever
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz geliyor aklıma.
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Yenilikler olsun yeni seviye yeni bölge vb. bölgeler gelmesini bende isterim arkadaşım ama bence çok sık güncelleme gelip oyunun kalitesini düşürmektense, herkes belli bir noktaya gelince yenilik gelmesi daha iyi gibi duruyor.
Oynadığımız oyunun en basit örneklerinden birisi diğer oyunlara kıyasla hile yok. Bu bile yeterli bence. Tabi ki farklı düşünenler her zaman vardır kararınıza saygı duyarım
Oynadığımız oyunun en basit örneklerinden birisi diğer oyunlara kıyasla hile yok. Bu bile yeterli bence. Tabi ki farklı düşünenler her zaman vardır kararınıza saygı duyarım
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
Yeni seviye bölge bence de uzak bi ihtimal. Hatta yeni seviyelerin oyunun dengesini iyice bozacağı kanaatindeyim
Sonuçta uzun vakitler verip yüksek miktarda para harcadığımız çt silahlarının çöp olmasını kim ister. Misal denge gelmesi için Zırh Max, Zırh Büyü , Enerji büyü gibi kıyafet ve takılar gelebilir ki asıl dengeyi o sağlar
Tek ya da 2 atan ama tek yiyen büyücüler, Canı zırhı fazla olup dayanan büyücüler gibi kombinasyon farklılıkları oyuna renk ve canlılık katar diye düşünüyorum. Ama zor ihtimal. Düzgün bi pvp haritası, sistemi gelse yeter diyenlerdenim şahsen 
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
3-4 yıl çok uzun bir süre.Yeni seviye yada yeni bir haritadan başka bir yenilik kurtarmaz bu oyunu.İlla bunlar da gerekmez.Yeni bir yetenek bile renk katabilir.Heyecanlandırabilir bizleri.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Aslında şuan ki oyuncuların bir çoğu yenilikten yana değiller. Gözlemlerime göre oyuncular yenilikten daha çok oyundaki belli başlı hataların giderilmesi oyuncuları daha çok mutlu edecektir. Bu hatalara örnek gerekirse;
200.5000.000 para sınırının artırılması
Çemberlitaş girişlerindeki sıkıntıların giderilmesi
Bazı grup bölgelerinde slotların hızlı gitmesi
ırkların düzensiz hareket etmeleri (bir kez kaçtığı yerde tekrardan kaçmaması gibi)
Daha bunun gibi bir çok hatayı düzeltseler yine razı olunacaktır.
200.5000.000 para sınırının artırılması
Çemberlitaş girişlerindeki sıkıntıların giderilmesi
Bazı grup bölgelerinde slotların hızlı gitmesi
ırkların düzensiz hareket etmeleri (bir kez kaçtığı yerde tekrardan kaçmaması gibi)
Daha bunun gibi bir çok hatayı düzeltseler yine razı olunacaktır.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
Para sınırı dışında diğer hataları olağan buluyorum. Her online oyunun haritadan ve yaratıklarla alakalı hatalar vardır. Ve düzeltilmezler çünkü onlara alışılıp tekniklerini oyuncular onlara göre düzenlerler. Oyuna farklı bir tat gelmeli. Eşya konusu olmasa da , en azından pvp düzeyinde bir yenilik, canlılık katacaktır. Yeni görünümler , kostümler, farklıbi arayış içine sokulmalı oyuncular diye düşünüyorum
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Emin ol ki burada yazdıklarının hemen hemen hepsi bir çok kez destek ekibine yazılmıştır ki ben bile bunları 1er defa yazmıştım. Ve eminim ki yeni fikirlerde oraya gitmektedir.
İlaveten bana kalırsa slotun hızı mevzusu düzeltilmesi gereken bir konu değil. Bir grup bölgesi ''GRUP BÖLGESİ'' 1 tane y2 li adamın kenana kadar slotları toplayıp patır patır kesmesiyle bitiyorsa bu grup bölgesi değil kişisel bölgedir. Oranın mantığı 2+2+2 olarak yapılmış ama biz slotların oyun yoğunluğuna göre yavaşlamasından faydalanıp 1 büyücü ile tüm işi hallediyoruz ve oyun boşken slotlar hızlı dediğimiz zaman isyan ediyoruz. O bölgede alıcaksın yanına 2 tankı toplattıracaksın slotları hs yi alıp keseceksin. Mantık normalde bu anladığım kadarıyla. Çünkü büyücü toplarken elektirik attığında 1 adım yavaslar ve slot senle eş değer hızda olduğu için seni mantıken yakalar. Ama savascılar bir skil kullandığında bir kışkırtma veya nara attıgında yavaslama meydana gelmez rahatça toplar.
Bilmiyorum bence olması gereken bu gibi. Örneğin slotun hızlı dediğimiz vakitlerde çemberci olarak keserim slotları denedim bizzat. Ben Dk + ateş atınca rahat bir şekilde dönderip kesiyorum. Çünkü karakter ateş çemberi atarken yavaslamıyor hız kaybetmiyor. İllaki farklı düşünenler olacaktır. Benimde fikrim bu
İlaveten bana kalırsa slotun hızı mevzusu düzeltilmesi gereken bir konu değil. Bir grup bölgesi ''GRUP BÖLGESİ'' 1 tane y2 li adamın kenana kadar slotları toplayıp patır patır kesmesiyle bitiyorsa bu grup bölgesi değil kişisel bölgedir. Oranın mantığı 2+2+2 olarak yapılmış ama biz slotların oyun yoğunluğuna göre yavaşlamasından faydalanıp 1 büyücü ile tüm işi hallediyoruz ve oyun boşken slotlar hızlı dediğimiz zaman isyan ediyoruz. O bölgede alıcaksın yanına 2 tankı toplattıracaksın slotları hs yi alıp keseceksin. Mantık normalde bu anladığım kadarıyla. Çünkü büyücü toplarken elektirik attığında 1 adım yavaslar ve slot senle eş değer hızda olduğu için seni mantıken yakalar. Ama savascılar bir skil kullandığında bir kışkırtma veya nara attıgında yavaslama meydana gelmez rahatça toplar.
Bilmiyorum bence olması gereken bu gibi. Örneğin slotun hızlı dediğimiz vakitlerde çemberci olarak keserim slotları denedim bizzat. Ben Dk + ateş atınca rahat bir şekilde dönderip kesiyorum. Çünkü karakter ateş çemberi atarken yavaslamıyor hız kaybetmiyor. İllaki farklı düşünenler olacaktır. Benimde fikrim bu
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
Büyücüler üzerine kurulu bölge sisteminden uzaklaşılmalı bence. Büyücüsü olmayan para bile kasamıyor doğru dürüst. ben 6 tane kesip oturmam gerekiyor savaşçıda misal, ama büyücü teee meteorite kadar gidiyor en kötü . Bu çok saçma . Bu durumdan kurtarmalılar