Bu bir yol

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bu bir yol

Mesaj gönderen feminist »

Öncelikle hayırlı akşamlar ve iyi forumlar arkdaşlar . Gerek forum kanalında gerekse sosyal medyada oyunun geleceği hakkında söylenenler hepmizin bilgisi dahilinde.
İkv camiası içersinde bu kaos ortamı sürerken bende işten yorulmuş olarak odama ( benim ben olduğum yere) geldiğim zaman oyunun sorunu veya sorunları ile ister istemez zihnim meşgul oluyordu.
Hatta bunu en basit şekle indirgersem iş saatleri içersinde bile oyun aklımda olmuyor değil, akşam oyunda ne yapsam , karakterlerimin eksikleri neler ne yapmam gerekiyor. :D hatta daha samimi bir dille wc de dahil diyebilirim buna :D
Sizlere bugun anlatmak istediğim konu oyunda aktif olduğum zamanlarda diğer oyunculara kızdığım zamanlarda veya birşeylerimin çalındığı zamanlarda oyuna bir kaç ay ara verirdim bu aralarda yabancı dizi izlemeyi tercih ediyordum. The walking olsun Game of tho... olsun Doctor who olsun bu zamana kadar seyrettiklerimdir.
Şimdide Dexter adlı oldukça sürükleyici diziye başladım. Fark ettim ki uzun zamandır ikv ye girmiyorum ve aklımdaN büyük oranda çıkarmışım. Artık bunu burada sonlandıracağımı planlıyorum.. Bu düşünce içersinde olan arkadaşlarım varsa sizlere bu yolu önerebilirim heleki alt yazılı dizi/film seyretmesini seviyorsanız. sizin için oldukça iyi olacak bir etkinlik olacaktır.
Şunuda eklemeliyim ki yabancı yapım bu tür dizilerin kadro yapısı ve senaryosu oldukça sağlamdır. izleyenleriniz bilir.
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Bu bir yol

Mesaj gönderen Retaliation »

Game of Thrones. :)Prison Break de izle bari çok güzel bir dizi.
Resim
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Senin durumun vahim :D wc de bile dusundugune gore bukadar takilacak ne varki anlam veremiyorum sahsem ben oyundan ciktigim an oyun benim icin bitmistir taki musait bizamanda girdigim ana kadar haftada bi giriyorum :) bosver takma kafana flim seyret gez dolas yaz geldi zaten kalin saglicakla :D
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sobee 1 Nisan'ı sever 8-)
Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Retaliation yazdı:Game of Thrones. :)Prison Break de izle bari çok güzel bir dizi.

dexterdan sonra olabilir sıraya yazabilirim :D
Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TabipYarbay yazdı: Senin durumun vahim :D wc de bile dusundugune gore bukadar takilacak ne varki anlam veremiyorum sahsem ben oyundan ciktigim an oyun benim icin bitmistir taki musait bizamanda girdigim ana kadar haftada bi giriyorum :) bosver takma kafana flim seyret gez dolas yaz geldi zaten kalin saglicakla :D
anlam verilecek bir durum yok zaten hepimiz birbirimize benzeseydik yada aynı değerlere inansaydık veya aynı düşünce içersinde olsaydık pek bir zevki kalmazdı. zırtlıklarda güzeldir. Bir halk filozofonunda dediği gibi '' Herkesin giydiğine kimse karşımaz '' :D :D :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön