İkv camiası içersinde bu kaos ortamı sürerken bende işten yorulmuş olarak odama ( benim ben olduğum yere) geldiğim zaman oyunun sorunu veya sorunları ile ister istemez zihnim meşgul oluyordu.
Hatta bunu en basit şekle indirgersem iş saatleri içersinde bile oyun aklımda olmuyor değil, akşam oyunda ne yapsam , karakterlerimin eksikleri neler ne yapmam gerekiyor.
Sizlere bugun anlatmak istediğim konu oyunda aktif olduğum zamanlarda diğer oyunculara kızdığım zamanlarda veya birşeylerimin çalındığı zamanlarda oyuna bir kaç ay ara verirdim bu aralarda yabancı dizi izlemeyi tercih ediyordum. The walking olsun Game of tho... olsun Doctor who olsun bu zamana kadar seyrettiklerimdir.
Şimdide Dexter adlı oldukça sürükleyici diziye başladım. Fark ettim ki uzun zamandır ikv ye girmiyorum ve aklımdaN büyük oranda çıkarmışım. Artık bunu burada sonlandıracağımı planlıyorum.. Bu düşünce içersinde olan arkadaşlarım varsa sizlere bu yolu önerebilirim heleki alt yazılı dizi/film seyretmesini seviyorsanız. sizin için oldukça iyi olacak bir etkinlik olacaktır.
Şunuda eklemeliyim ki yabancı yapım bu tür dizilerin kadro yapısı ve senaryosu oldukça sağlamdır. izleyenleriniz bilir.