İlk beta kaydı 3 gün sürdü ne 1 ayı? Cuma kayıtlar kapandı,Pazartesi KBT başladı. :roll:MaHKuMII yazdı:1. Kayıt gibi 1, 1.5 ay sonra yapmazlar. Muhtemelen 2 3 hafta içinde yaparlar
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İkv,yi tılsımlar geldikten bir süre sonra bıraktım . Bu oyununda ikv ye benzer olacağını düşünüyorum bi yere kadar , e-spor olayı tamamen pazarlama stratejisi bazı arkadaşlarında dediği gibi ermeydanı gibi özellik koyar onada e-spor derler e-spor, moba sanan arkadaşlar var counter turnuvalarınada zula maçlarınada e-spor deniyor , oyuna başlıyacağım ama ikv ye güncelleme olmadı serverların birleştirilmesi şart bazı sunucular boş
2 yıldır oynamıyorum oyunu , eğer serverlar birleşirse oynamaya başlarım inşalah düşünürler

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Yayınlamadan bahsediyor. Oyuna girmekten bahsediyor. Kayıttan değil :mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:İlk beta kaydı 3 gün sürdü ne 1 ayı? Cuma kayıtlar kapandı,Pazartesi KBT başladı. :roll:MaHKuMII yazdı:1. Kayıt gibi 1, 1.5 ay sonra yapmazlar. Muhtemelen 2 3 hafta içinde yaparlar
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
Açıkçası oyun açıldığında oynamayı ciddi anlamda düşünüyorum eğer görüntü kalitesi iyiyse çünkü ikv de yerimde saydığımı düşünüyorum istersem trilyonlarca para kasayım doğru düzgün bi aksiyon kalmadı oyunda bundan dolayı yeni oyun yeni heyecanlar.
16:30 itibari ile Kapalı beta 2. Tura katılacaklara KBT mesajları gönderiliyor. Mail kutunuzu kontrol ediniz.
Kapalı beta testi bu hafta içinde tekrar açılacak.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
Aynen e-mail geldi bu hafta içi demiş bugün geçti 2 gün kaldı keşke yazsalardı hangi gün yapacaklarını da.resp0nse yazdı:16:30 itibari ile Kapalı beta 2. Tura katılacaklara KBT mesajları gönderiliyor. Mail kutunuzu kontrol ediniz.
Edit: Bu mesajı atarken oyunu indirme linki ve kbt nin başladığına dair mail geldi
Hadi hayırlısı oyunu indiriyorum baya da meraklıyım inşallah güzel bişeydir.
Dün akşam Kapalı Beta FAZ için mail geldi. Oyunu deneme şansım oldu 4 ayrı karekter ile 2 farklı mapte PVP yaptık.Oyunun gerek grafikleri olsun gerek karekterler arasındaki denge olsun çok hoşuma gitti.Oynanışı gayet iyiydi. Biz sadece PVP modunu denedik.Hikaye kısmı daha duruyor.Oyunun PVP si için playerleri yeterince doyurucak gibi duruyor.Şundan emin olabilirsiniz yapımcıları SOBEE ve TÜRK TELEKOM kendilerini aşmışlar.Beklediğinizden ÇOK AMA ÇOK üstünde bir oyunu bize sunmaya hazırlanıyorlar.Yasak olmasa 4 ayrı karekter ile çektiğim videoları sizlerle paylaşırdım.Son olarak oyunda 5 farklı karekter var.Boyutu 1,5 GB.
Grafik 5/5
Oynanis 4/5
Optimizasyon 4/5
PvP 5/5
PvE henuz denenmedi.
Genel puan 4,5/5
Grafik 5/5
Oynanis 4/5
Optimizasyon 4/5
PvP 5/5
PvE henuz denenmedi.
Genel puan 4,5/5
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
Turko24 yazdı:Dün akşam Kapalı Beta FAZ için mail geldi. Oyunu deneme şansım oldu 4 ayrı karekter ile 2 farklı mapte PVP yaptık.Oyunun gerek grafikleri olsun gerek karekterler arasındaki denge olsun çok hoşuma gitti.Oynanışı gayet iyiydi. Biz sadece PVP modunu denedik.Hikaye kısmı daha duruyor.Oyunun PVP si için playerleri yeterince doyurucak gibi duruyor.Şundan emin olabilirsiniz yapımcıları SOBEE ve TÜRK TELEKOM kendilerini aşmışlar.Beklediğinizden ÇOK AMA ÇOK üstünde bir oyunu bize sunmaya hazırlanıyorlar.Yasak olmasa 4 ayrı karekter ile çektiğim videoları sizlerle paylaşırdım.Son olarak oyunda 5 farklı karekter var.Boyutu 1,5 GB.
Grafik 5/5
Oynanis 4/5
Optimizasyon 4/5
PvP 5/5
PvE henuz denenmedi.
Genel puan 4,5/5
Aynen 1.5 gb fakat bence indirdiğimiz kısım tam sürüm kısmı değildi oyunun ondan dolayı 1.5gb tan fazla olacağına emin gibiyim.Fakat savaş dinamikleri olsun çok iyiydi arena modunda zevk alınacak bir oyun.
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyunu oynayan arkadaslar oyun ikv gibi rol yapma oyunumu yoksa Cs gibi karakterin gozundenmi bakiliyo oyuna sorumu cevaplarsaniz iyi olur
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
- RaidersAnatolia
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Onu sen ayarlıyorsun ister ikvdeki gibi yap ister cs deki gibi hepsine uyum sağlıyor.ADS1940 yazdı:Oyunu oynayan arkadaslar oyun ikv gibi rol yapma oyunumu yoksa Cs gibi karakterin gozundenmi bakiliyo oyuna sorumu cevaplarsaniz iyi olur