Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

MaHKuMII yazdı:1. Kayıt gibi 1, 1.5 ay sonra yapmazlar. Muhtemelen 2 3 hafta içinde yaparlar
İlk beta kaydı 3 gün sürdü ne 1 ayı? Cuma kayıtlar kapandı,Pazartesi KBT başladı. :roll:
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

İkv,yi tılsımlar geldikten bir süre sonra bıraktım . Bu oyununda ikv ye benzer olacağını düşünüyorum bi yere kadar , e-spor olayı tamamen pazarlama stratejisi bazı arkadaşlarında dediği gibi ermeydanı gibi özellik koyar onada e-spor derler e-spor, moba sanan arkadaşlar var counter turnuvalarınada zula maçlarınada e-spor deniyor , oyuna başlıyacağım ama ikv ye güncelleme olmadı serverların birleştirilmesi şart bazı sunucular boş :) 2 yıldır oynamıyorum oyunu , eğer serverlar birleşirse oynamaya başlarım inşalah düşünürler
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

turkoxHAMSTER yazdı:
MaHKuMII yazdı:1. Kayıt gibi 1, 1.5 ay sonra yapmazlar. Muhtemelen 2 3 hafta içinde yaparlar
İlk beta kaydı 3 gün sürdü ne 1 ayı? Cuma kayıtlar kapandı,Pazartesi KBT başladı. :roll:
Yayınlamadan bahsediyor. Oyuna girmekten bahsediyor. Kayıttan değil :mrgreen:
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Açıkçası oyun açıldığında oynamayı ciddi anlamda düşünüyorum eğer görüntü kalitesi iyiyse çünkü ikv de yerimde saydığımı düşünüyorum istersem trilyonlarca para kasayım doğru düzgün bi aksiyon kalmadı oyunda bundan dolayı yeni oyun yeni heyecanlar.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

16:30 itibari ile Kapalı beta 2. Tura katılacaklara KBT mesajları gönderiliyor. Mail kutunuzu kontrol ediniz.

Kapalı beta testi bu hafta içinde tekrar açılacak.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

resp0nse yazdı:16:30 itibari ile Kapalı beta 2. Tura katılacaklara KBT mesajları gönderiliyor. Mail kutunuzu kontrol ediniz.

Kapalı beta testi bu hafta içinde tekrar açılacak.
Aynen e-mail geldi bu hafta içi demiş bugün geçti 2 gün kaldı keşke yazsalardı hangi gün yapacaklarını da.

Edit: Bu mesajı atarken oyunu indirme linki ve kbt nin başladığına dair mail geldi :D

Hadi hayırlısı oyunu indiriyorum baya da meraklıyım inşallah güzel bişeydir.
Turko24
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Turko24 »

Dün akşam Kapalı Beta FAZ için mail geldi. Oyunu deneme şansım oldu 4 ayrı karekter ile 2 farklı mapte PVP yaptık.Oyunun gerek grafikleri olsun gerek karekterler arasındaki denge olsun çok hoşuma gitti.Oynanışı gayet iyiydi. Biz sadece PVP modunu denedik.Hikaye kısmı daha duruyor.Oyunun PVP si için playerleri yeterince doyurucak gibi duruyor.Şundan emin olabilirsiniz yapımcıları SOBEE ve TÜRK TELEKOM kendilerini aşmışlar.Beklediğinizden ÇOK AMA ÇOK üstünde bir oyunu bize sunmaya hazırlanıyorlar.Yasak olmasa 4 ayrı karekter ile çektiğim videoları sizlerle paylaşırdım.Son olarak oyunda 5 farklı karekter var.Boyutu 1,5 GB.

Grafik 5/5
Oynanis 4/5
Optimizasyon 4/5
PvP 5/5
PvE henuz denenmedi.
Genel puan 4,5/5
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Turko24 yazdı:Dün akşam Kapalı Beta FAZ için mail geldi. Oyunu deneme şansım oldu 4 ayrı karekter ile 2 farklı mapte PVP yaptık.Oyunun gerek grafikleri olsun gerek karekterler arasındaki denge olsun çok hoşuma gitti.Oynanışı gayet iyiydi. Biz sadece PVP modunu denedik.Hikaye kısmı daha duruyor.Oyunun PVP si için playerleri yeterince doyurucak gibi duruyor.Şundan emin olabilirsiniz yapımcıları SOBEE ve TÜRK TELEKOM kendilerini aşmışlar.Beklediğinizden ÇOK AMA ÇOK üstünde bir oyunu bize sunmaya hazırlanıyorlar.Yasak olmasa 4 ayrı karekter ile çektiğim videoları sizlerle paylaşırdım.Son olarak oyunda 5 farklı karekter var.Boyutu 1,5 GB.

Grafik 5/5
Oynanis 4/5
Optimizasyon 4/5
PvP 5/5
PvE henuz denenmedi.
Genel puan 4,5/5

Aynen 1.5 gb fakat bence indirdiğimiz kısım tam sürüm kısmı değildi oyunun ondan dolayı 1.5gb tan fazla olacağına emin gibiyim.Fakat savaş dinamikleri olsun çok iyiydi arena modunda zevk alınacak bir oyun.
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ADS1940 »

Oyunu oynayan arkadaslar oyun ikv gibi rol yapma oyunumu yoksa Cs gibi karakterin gozundenmi bakiliyo oyuna sorumu cevaplarsaniz iyi olur
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
RaidersAnatolia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen RaidersAnatolia »

ADS1940 yazdı:Oyunu oynayan arkadaslar oyun ikv gibi rol yapma oyunumu yoksa Cs gibi karakterin gozundenmi bakiliyo oyuna sorumu cevaplarsaniz iyi olur
Onu sen ayarlıyorsun ister ikvdeki gibi yap ister cs deki gibi hepsine uyum sağlıyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön