Evet arkadaşlar merhabalar

Öncelikle uzun zamandır günlügüme bakamıyorum.Sizlere bu işin başında bir söz vermiştim bırakmayacağım diye elimden geldikçe yazıyorum. Diğer günlükleride sıklıkla takip ediyorum. Günlük tutan arkadaşlarımın çoğu biraz hikaye şeklinde ilerliyor. Buna saygım var tabiki ama ben pek sevmiyorum o tarz ne varsa koyuyorum

Forumda bir kaç konu gördüm Eminönü Sunucusu açılmıyor gibisinden. Bende bir bakmak istedim.Haklılarmış.
Cidden can sıkan bir durum

Neyse ardından oyundan çıkmıştım. Daha önce size hiç bahsetmedigim bir karakterim vardı Tılsım sunucusunda ki zaten beni daha önceden tanıyan arkadaşlarım biliyor Tılsım sunucusundan Eminönü'ne geçtigimi.
Tılsımda bir karakterim vardı.Ona girmek istedim bende. Önce onun bir fotoğrafını atayım
Tılsım sunucusu gerçektende çok tenha idi.Bir kaç klandaşımı görüp grubuma davet etmiştim.Onlarda kırmadılar beni beraber savaşmaya başladık.Gerçektende sadece dolaşıyorduk boş boş.Ama sonunda bir kaç lodos gelmişti.
Sonrada bölgeden birinin Eminönü sunucusundan oynayan varmı diye sordugunu gördüm hemen çarının ismini sordum. Oda Eminönünden bir lodostu pek muhabbetimiz yoktu ama sunucuda yabancı kalmıştık baya bir muhabbet ettik
Lodos sayısı gerçektende çok azdı.Grubumdakiler muhafızları üstüme çekmemi istemişti bende İyileştirme çemberi yeteneğim sayesinde muhafızların dikkatini üstüme çekiyordum. Klandaşlarım ise muhafızların arkasına saklanan lodosları kesiyorlardı.
Daha sonra tılsım sunucusundan neden ayrıldıgım aklıma gelmişti ve çok sıkılmıştım.Gerçekten çok boş bir sunucu.Benimle birlikte savaşan klandaşlarıma veda edip oyundan çıkışımı gerçekleştirmiştim.
Zaten ardındanda fotoğrafları yükleyip günlügüme koymak istedim. Bugünlükde bu kadardı okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar