Soulofxteam Güncel Kadro

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Soulofxteam Güncel Kadro

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Ztn belliydi soulofx lerin kapanacagı lonca arasında hiç birlik yoktu bence sizde sizin lodos versiyonunuz Choosensx choosensx leri sevdiğim söylenemez ama orda bazı istisnalar oluyor

İstisnalar kaideyi bozmaz

Ripped by:Yunus Özyavuz

:mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

küfürbaz gizemli rapçi :mrgreen:

anladın sen onu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SoulofxTeam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SoulofxTeam »

Öncelikle selamlar ! Hemen söze başlayacağım .

Loncayı zaten kapatmıştım ben o yüzden KAÇMAK ne biçim bi kelime mert ?

Sana anlam veremioyorum . Söylmek istemediğim çok şey vardı hakkında . Senin loncanın kapanmasındaki payın ne biliyormusun ? Senden günde kaç şikayet alıyordum bunu biliyormusun ? Loncanın ilk üyelerinden olduğun halde lwl'ni biliyormusun . Ama hata bende tabiki ben senin hep kollayıcı Hasan abin oldum . Benden gördüğün iyilikleri sana hiçbir lonca başkanı yapmaz mert bunuda iyi bil .

Peki Emrullah sen . Oyuna verdiğim kısa arada Deathx 'e üye olan sensin ? Madem neden getirdin arkadaşlarını loncaya beni ve onları yarı yolda bırakan sensin ?

Erkan abiye gelince Kaç kere lonca çarında gördünüz ? Hangi üyeyle ilgilendiğini gördünüz ? Önüne geleni üye yapmak haricinde ?

Soulofxustarmour Soulofxustabüyü Soulofxdeli Soulofxreqion gidişine ne demeli ?

Soulofxkarani çalındı hanginiz ilgilendi ?

Benim hakkımda yorum yaparken elinizi vicdanınıza koyun lütfen .Şu an Megax Loncasındayım ve çok mutluyum ! Fazla söz gerek yok buun bilin yeter hepinizin yeri sarsılmadı aklımda yine abinizim yine arkadaşınızım yine kardeşinizim ! . . .
Çok insan gördüm konuştuğu söz söz değil ! Çok söz duydum söyleyen adam değil !

<<<<< * * * O o O o O o ..::'::.. MegaxSoul ..::'::.. o O o O o O * * * >>>>>
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

burda sana karşı saygı vardı hasan abi orda ezik durumdasın hasan koş olum hasan gel kocum vay yavrum be.............. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Reqion
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Death

Mesaj gönderen Reqion »

Şimdi başlim ben konuşmaya Hasan bak benim saha karşı bi lafım yok yanlış anlaşılma olmasın benim Lafım Platiniye senin de dediğin gibi kaç kere gördünüz platiniyi lonca çarında Adm lonca başkanı ama lonca çarında bulunmuyor.Senin Hakkın ödenmez Bunuda söylim.He bişey daha var ben loncaya girerken çok istekli bi şekilde katıldım ve de bunun yanında Çok sevdigim Kardeşlerimide Aynı loncada görmek istedim ve amacıma ulaştım Ve ben Kimseyi Yarı yolda bırakmadım Loncanın gelişmesi için Elimden geeleni yapdım ama Olmadı Hatta Loncaya Sokdugum kişilere bile en büyük destegi ben sagladım sırf lonca iyi olsun diye.Soulofx karani yani veyselin çarının çalınmasından sonra en büyük destegi ben çıktım ona Hem Maddi hem Manevi. Diyeceklerim bukadar.Yeni Loncan Hayırlı Olsun Sadece beni yanlış anlama.

Deathxreqion
Resim
Deathxreqion ... Deathxreqıon ... DeaTHxReGioN... Deathx ...
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

kim benim hakkımda şikayet etmiş megaşopar mı etti

eminim etmiştir agemennon çok dokunduruyo evlenmeden olmaz mı demiştir bence demiştir

kollama beni gelsinler şikayeti yüzüme etsinler onlarda yüz kalırmı orası meçhul

ilk üyelerden biriyim en iyi itemli şifacı soulofx lerden de biriyim bu sözüm aklında kalsın[Nefes Emsali Merlin Modeli Kolye] bu itemi ölüm oyununda almadım ben çalıştım çarımı dizdim önce araştır

mega loncasında mutluluklar megaşupar sana baksın kassın mutlu etsin
Kullanıcı avatarı
SoulofxTeam
İskele Babası
İskele Babası

morukkelleci yazdı:kim benim hakkımda şikayet etmiş megaşopar mı etti

eminim etmiştir agemennon çok dokunduruyo evlenmeden olmaz mı demiştir bence demiştir

kollama beni gelsinler şikayeti yüzüme etsinler onlarda yüz kalırmı orası meçhul

ilk üyelerden biriyim en iyi itemli şifacı soulofx lerden de biriyim bu sözüm aklında kalsın[Nefes Emsali Merlin Modeli Kolye] bu itemi ölüm oyununda almadım ben çalıştım çarımı dizdim önce araştır

mega loncasında mutluluklar megaşupar sana baksın kassın mutlu etsin

Yazık sana . . .!

Kullanıcı avatarı
SoulofxTeam
İskele Babası
İskele Babası

Reqion yazdı:Şimdi başlim ben konuşmaya Hasan bak benim saha karşı bi lafım yok yanlış anlaşılma olmasın benim Lafım Platiniye senin de dediğin gibi kaç kere gördünüz platiniyi lonca çarında Adm lonca başkanı ama lonca çarında bulunmuyor.Senin Hakkın ödenmez Bunuda söylim.He bişey daha var ben loncaya girerken çok istekli bi şekilde katıldım ve de bunun yanında Çok sevdigim Kardeşlerimide Aynı loncada görmek istedim ve amacıma ulaştım Ve ben Kimseyi Yarı yolda bırakmadım Loncanın gelişmesi için Elimden geeleni yapdım ama Olmadı Hatta Loncaya Sokdugum kişilere bile en büyük destegi ben sagladım sırf lonca iyi olsun diye.Soulofx karani yani veyselin çarının çalınmasından sonra en büyük destegi ben çıktım ona Hem Maddi hem Manevi. Diyeceklerim bukadar.Yeni Loncan Hayırlı Olsun Sadece beni yanlış anlama.

Deathxreqion
Sana lafım yok Emrullah sadece biraz sinirliydim senin yaşattığın arkadaşlığı karrdeşliği kimse yaşatmadı hakkın çok bnde ! :::

FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

hasan bey milleti yarı yolda bırakıp yazık sana diyerek haklı konumunda değilsin .. gerçekler acıdır .. dost açı soyler .. damlaya dalmaya gol ölür. :evil:
Kullanıcı avatarı
Reqion
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Death

Mesaj gönderen Reqion »

SoulofxTeam yazdı:
Reqion yazdı:Şimdi başlim ben konuşmaya Hasan bak benim saha karşı bi lafım yok yanlış anlaşılma olmasın benim Lafım Platiniye senin de dediğin gibi kaç kere gördünüz platiniyi lonca çarında Adm lonca başkanı ama lonca çarında bulunmuyor.Senin Hakkın ödenmez Bunuda söylim.He bişey daha var ben loncaya girerken çok istekli bi şekilde katıldım ve de bunun yanında Çok sevdigim Kardeşlerimide Aynı loncada görmek istedim ve amacıma ulaştım Ve ben Kimseyi Yarı yolda bırakmadım Loncanın gelişmesi için Elimden geeleni yapdım ama Olmadı Hatta Loncaya Sokdugum kişilere bile en büyük destegi ben sagladım sırf lonca iyi olsun diye.Soulofx karani yani veyselin çarının çalınmasından sonra en büyük destegi ben çıktım ona Hem Maddi hem Manevi. Diyeceklerim bukadar.Yeni Loncan Hayırlı Olsun Sadece beni yanlış anlama.

Deathxreqion
Sana lafım yok Emrullah sadece biraz sinirliydim senin yaşattığın arkadaşlığı karrdeşliği kimse yaşatmadı hakkın çok bnde ! :::
Saol Kardeşim Senin de bende Hakkın Çok.Sadece Beni Yanlış anlamamanı İstedim.Seninle İyibi sohbetimiz oldu ve Olucakda.
Resim
Deathxreqion ... Deathxreqıon ... DeaTHxReGioN... Deathx ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön