M1 Şart Mı Yani ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: M1 Şart Mı Yani ?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

istanbulunsesi yazdı:Açıkcası holde kasmadan akçe ile kondrit çekerek m1 tılsımına ulaştım. Oyunda emek sarf ederek kıyo asada bastım. Bu sefer hs düşük olduğu için alınmadım. Ardından hırs yaptım ve kasarak tüm kıyo seti bastım ve çt için full+m1 e ulaştım.

Ama açıkcası tüm bu olaylardan sonra oyunu oynama hevesim kaçtı. Ne ironik bi durum dimi? Çt ye girip o muhteşem gb de zaman geçirmek için oyunu oynuyordum ama şimdi çt ye girebiliyorken oyundan soğudum..

Şimdi ayda bi iki kere girip çt atıp çıkıyorum.

Kısaca oyunu ne için oynadığıyla alakalı bi durum, malesef..
Aynı duruma yakın bir şeyi ben de yaşadım yeraltı çıktıktan sonra girme imkanım olmadı geri kalmamak için forum ve oyun hesabımı bir arkadaşıma verdim o oyunu bıraktı bir süre sonra yani bu yaz oyuna girdim daha hiç çt eşyası yoktu 1. Kademe tılsımlar ve birkaç tane migrat, sığınak eşyası vardı karakterlerde kyo asa ve zırh bastım saatlerce holde m1 için para kasmaya çalıştım ama açıkçası m1 üretemeye çalışırken Çemberlitaş'tan sıkıldım sebepsiz bir şekilde tüm heyecanım yok oldu bir anda şimdi Çemberlitaş'a çağırsalar gitmem arada bir holde örümcek kesiyorum oyunda yaptığım tek şey bu
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

istanbulunsesi yazdı: Kısaca oyunu ne için oynadığıyla alakalı bi durum, malesef..
Katılıyorum.Düşünüyorum da ne için oynadığımızı.Saçma geliyor bi oyuna bu denli emek vermek ama tüm oyunlara emek veriyoruz.Tek farkları hikayeleri.Amaç hepsinde aynı.Zevk ve hoş vakit geçirmek.

Yorumlarınızmiçin teşekkür ederim.
M23 tamamiyle arsızlığımızdan bence.M21 de iş görür , M22 de iş görür bence.Bir de ticari açıdan M23 kullanılmaya başlandı
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

beni de m1 siz almadılar gruplara ama haklılar da çünkü gerçekten kesilmiyor. insanlar o kadar emek verip para biriktirip tılsım alıp bölge giriyorlar ancak dünkü oyuncu gelmiş bölge girecegini söylüyor. emek yoksa ekmek de yok hocam kimse kusura bakmasın.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

EskiOyuncu5834 yazdı:beni de m1 siz almadılar gruplara ama haklılar da çünkü gerçekten kesilmiyor. insanlar o kadar emek verip para biriktirip tılsım alıp bölge giriyorlar ancak dünkü oyuncu gelmiş bölge girecegini söylüyor. emek yoksa ekmek de yok hocam kimse kusura bakmasın.

Sonunda aynı dili konuştuk :) . Şöyle birşey, met 2 3 arsızlık diyen arkadaş. Senin m1 siz met 2 3 süz gruba girmeye çalışman daha bi arsızlık oldu. Sürekli çekememe , bi kıskanma kompleksine sahipsin gibi geldi. Benden sana bir akıl o zaman. Emeğini ver, m1 ini bas, met 2 3 demiyorum bile sen salla onu , daha sonra sadece m1 i olan insanlarla bölgeye gir. Yani kendi seviyendeki insanlarla takıl. Çok basit birşey diyeyim. Kimse sana ya da başkasına yardımcı olmak zorunda değil. Kimse senin hatanı, düşük itemli halini çekmek zorunda değil. Ya da en iyisi sen büyüyü oynama boşver :) Resimdeki şifacınla takıl. Bak ben öyle yapıyorum. Şifacım var ve büyüyle uğraşmıyorum :) Para da kasabiliyorum adam da kesebiliyorum. Sana da bu kabiliyetini geliştirmeni öneririm. Çünkü dediğin herşey kıskançlık gibi geldi artık hep bi muhalefet, eleştirme. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı seninki :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

inquisitor yazdı:
EskiOyuncu5834 yazdı:beni de m1 siz almadılar gruplara ama haklılar da çünkü gerçekten kesilmiyor. insanlar o kadar emek verip para biriktirip tılsım alıp bölge giriyorlar ancak dünkü oyuncu gelmiş bölge girecegini söylüyor. emek yoksa ekmek de yok hocam kimse kusura bakmasın.

Sonunda aynı dili konuştuk :) . Şöyle birşey, met 2 3 arsızlık diyen arkadaş. Senin m1 siz met 2 3 süz gruba girmeye çalışman daha bi arsızlık oldu. Sürekli çekememe , bi kıskanma kompleksine sahipsin gibi geldi. Benden sana bir akıl o zaman. Emeğini ver, m1 ini bas, met 2 3 demiyorum bile sen salla onu , daha sonra sadece m1 i olan insanlarla bölgeye gir. Yani kendi seviyendeki insanlarla takıl. Çok basit birşey diyeyim. Kimse sana ya da başkasına yardımcı olmak zorunda değil. Kimse senin hatanı, düşük itemli halini çekmek zorunda değil. Ya da en iyisi sen büyüyü oynama boşver :) Resimdeki şifacınla takıl. Bak ben öyle yapıyorum. Şifacım var ve büyüyle uğraşmıyorum :) Para da kasabiliyorum adam da kesebiliyorum. Sana da bu kabiliyetini geliştirmeni öneririm. Çünkü dediğin herşey kıskançlık gibi geldi artık hep bi muhalefet, eleştirme. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı seninki :)
Anlamamışsın.Ben demiyorum , biz diyorum.Önce bunu belirtiyim.Ayrıca full kıyamet büyücü dedim , ima ettiğin gibi "ezik" değil.Sadece tılsım yok dedim.

Kıskançlık nedir kardeşim 10 yaşında çocuk muyuz ? Kimsenin karakterinde gözümüz yok.Konuyu sapıtma.

Muhalefet ve eleştiri ne zamandır kıskançlık olmuş o da ayrı bir konu zaten.

Alıntı yaptığın arkadaşa söylüyorum.İlk zamanlar M1 mi var da kesilmiyordu ? Biz 3m1 ile içerde kaldığımızda da rahat kesiliyordu.Sadece zaman tutuyor.

Olayın özeti şudur kanaatimde : Hasarı yüksek bir büyücünün m1 yahut met23 olmadan da gruplara girip rahatça kesim yapabilirler.Tılsım basmış arkadaşlar(sözüm meclisten dışarı) egolarını ve çok bilmişliklerini kenara bırakıp güzelce oyunlarını oynamalarını rica ediyorum.Tek başarınız tılsım basmak,oyunda saltanat kurmuş gibi tavırlara gerek yok.
Bu söylediklerimi gördüğüm insanlara göre dillendirdim.Malesef bu durum gerçek.
Şimdi sistem şöyle , emek versin bassın gibi laflar tamamiyle içi boş.Sistemi biz kurduk , saçma bir şekilde ilerliyor.Emek versin bassın diyenlere de diceğim şudur , iddia , loto şans topu falan size çıkarsa parayı kabul etmeyin.Emeksiz hiç birşey olmaz sonuçta.
Tılsım basıp , tılsımsızlara da insan muamelesi yapan arkadaşların da alınlarıj öpüyorum.Herkes gitsin siz kalın :)
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Şimdi arkadaşlar, şöyle bir durum var 2 tarafta haklı!!! FAKAT

Gel gelelim şu duruma ilk olarak
Meteorit 1 tılsımı olan bir insanın interneti eğer iyi değilse lagdan dolayı 2 saniye yerine 3 belki 4 saniyede bir vuruş yapabilecektir. Bu durumda Meteorit 1 tılsımının hiç bir faydası olmayacaktır. Lakin m1 olmayan birini gruba aldığınızda sırf minnet duygusundan dolayı istediğinizi yapar. Bundan kasıt şudur ilk sayfada arkadaşın dediği gibi bb yapmak, kutup açmak, tesla kurmak gibi bir çok işlevi sizin üstünüzden alır. Bu durumda siz onlarla uğraşmak yerine 2 vuruş daha fazla yaparsınız. (Özellikle kons durumunda)

Diğer bir konu Meteorit 1 tılsımı herkeste olup internet sıkıntısı yaşamamış ve tılsımdan dolayı daha fazla tecrübesi olan arkadaşlar toplanıp bir grup oluşturduklarında ise bu sefer 2 kat hız artışı alıyor. Böylece 1 defa yerine 2 defa bölge atıp daha fazla item alma şansına sahip oluyorlar. Bu yönden baktığımızda Meteorit 1 ve Meteorit 2 III tılsımı olan bir grup inanılmaz hızlı giderek hem zaman kaybından dolayı oluşabilecek tartışmalardan kurtuluyorlar hemde daha fazla item alma şansına sahip oluyorlar

Benim yakındığım ayrı bir konu olarak şunu demeliyim. Hırs bazen iyidir ama bazen kötüdür. Bir oyun oynuyoruz ve bölgenin başından sonuna kadar tek bir kelime dahi etmeden oynayanlar var. Ya hu bu oyun tamam ama şimdi aynı zamanda sanal/sosyal bir ortamdır. Sohbet ederek gitmek hem oyundan zevk aldırır hemde grubun moralini yüksek tutar.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Muvaffa arkadaşım iyi noktaya edindin. 3. bir seçenek de var. M1sizlerle hızlı olmayan bir bölge. İnsanlar bundan kaçınıyor. M1 i olan da olmayan hız peşinde. Ben şunu anlatmaya çalışıyorum. M1 in varsa M1lilerle gruba girersin. M1 Met 23 ün varsa met 23 lülerle girersin. M1 in de yoksa, M1 Met23 lüler bizi almıyor, gerek var mı ki gibi lafları söylemek yerine, M1 sizlerle gruba girersin. Ha üstüm full ezik değilim diyen FireFighter095 de , ki m1 in yoksa hatta met 2 3 ün yoksa hasarın 3000 olsun gerekirse ( oyunda imkansız ) , ezik kategorisindesindir. FireFighter095, kardeşim m1 in met 23 ün yok mu, ya zaman harca emek ver , kimsenin yardımına muhtaç olma, ya da m1 siz bir grup kur şifa tank bulabilirsen. Bu iş bu kadardır deşmeye gerek yok, Sözümün de arkasındayım, seni gruba almayan emek vermiş insanların seni alması kapris değil, senin onlara her söyledigin lafta kıskançlıktan başka bişi olmaz. Adam gibi emek ver, m1 met 2 3 bas, gir , aksi halde ya loncandakilere söyle alsınlar, ya m1 met 23 lülere yalvar alsınlar, yardıma muhtaç ol . Daha daötesi berisi yok ya da zaman kaybet, m1 sizlerle gir. Bunda bu kadar hakaret gibi anlamının anlamı ne ?
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

inquisitor yazdı:Muvaffa arkadaşım iyi noktaya edindin. 3. bir seçenek de var. M1sizlerle hızlı olmayan bir bölge. İnsanlar bundan kaçınıyor. M1 i olan da olmayan hız peşinde. Ben şunu anlatmaya çalışıyorum. M1 in varsa M1lilerle gruba girersin. M1 Met 23 ün varsa met 23 lülerle girersin. M1 in de yoksa, M1 Met23 lüler bizi almıyor, gerek var mı ki gibi lafları söylemek yerine, M1 sizlerle gruba girersin. Ha üstüm full ezik değilim diyen FireFighter095 de , ki m1 in yoksa hatta met 2 3 ün yoksa hasarın 3000 olsun gerekirse ( oyunda imkansız ) , ezik kategorisindesindir. FireFighter095, kardeşim m1 in met 23 ün yok mu, ya zaman harca emek ver , kimsenin yardımına muhtaç olma, ya da m1 siz bir grup kur şifa tank bulabilirsen. Bu iş bu kadardır deşmeye gerek yok, Sözümün de arkasındayım, seni gruba almayan emek vermiş insanların seni alması kapris değil, senin onlara her söyledigin lafta kıskançlıktan başka bişi olmaz. Adam gibi emek ver, m1 met 2 3 bas, gir , aksi halde ya loncandakilere söyle alsınlar, ya m1 met 23 lülere yalvar alsınlar, yardıma muhtaç ol . Daha daötesi berisi yok ya da zaman kaybet, m1 sizlerle gir. Bunda bu kadar hakaret gibi anlamının anlamı ne ?
Anlatmak istediğimi ısrarla anlamak istemiyorsun.Anlatmıyorum detayını.Anladığın kadar.

Anladığım kadarıyla senin için oyun tılsımdan ibaret.Tılsımsız olanlar ezikmiş üstü full olsa bile.Bu yüzden söyleyecek birşey bulamıyorum.Esen kal.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sadece 1 tane tılsımın olduğunu söylemiştim üste. Gazap 1 3 o da. Ve evet , Şifacı veya tank olmadığı sürece, tılsımı olmayan eziktir açık ve net. Oyun tılsım ve özellikleri üzerine kurulu ise, sadece gazap 1 3 max hasar olmam bile yetersiz ve ezikce olduğunu düşünüyorum. Kendimi de eleştirebiliyorum burada. 1 hafta kasıp bunu yapabildim ve para kasmaktan sıkıldım sonra :) anlatabildim mi. kendini sık, m1 ini yap, leşçiler gibi aslanlara kıhlama
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

inquisitor yazdı:Sadece 1 tane tılsımın olduğunu söylemiştim üste. Gazap 1 3 o da. Ve evet , Şifacı veya tank olmadığı sürece, tılsımı olmayan eziktir açık ve net. Oyun tılsım ve özellikleri üzerine kurulu ise, sadece gazap 1 3 max hasar olmam bile yetersiz ve ezikce olduğunu düşünüyorum. Kendimi de eleştirebiliyorum burada. 1 hafta kasıp bunu yapabildim ve para kasmaktan sıkıldım sonra :) anlatabildim mi. kendini sık, m1 ini yap, leşçiler gibi aslanlara kıhlama

Sen ezik olmanın tanımını baya üst seviyelere taşımışsın be mübarek, ver bana tılsımsız bir büyücü neler yapıyorum izle. Hasarı orta seviyede olsa o bile yeterli. Ezik olmak ile bir büyücü olamamak ayrı şeylerdir. Kimse kusura bakmasın nice adamlar var tılsımsız full tılsımlı büyücülerden kat kat iyi oynayan. Ha bölgeyi bilmiyorsundur acemisindir, iyi niyetli onlarca insan var. Bul içlerinden bi tanesini tanış oyunu öğretsin sana adam akıllı. Yoksa saçma sapan bi şekilde yok m1 in yok m2 3 ün lafını etmek sadece beceriksiz insanların işidir.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent

“Genel Etkileşim” sayfasına dön