Çok sevgili Elwing,
Bir forum konusunda gördüğüm kadarıyla arkadaşın birisinin yasaklama cezasının hiçbir şey söylemeden mümkün olmayacağını yazmışsın. Gel gör ki bu durum bizim de başımıza geldi. Hilalaşkı isimli oyuncu kuklacı sunucusunda bölgeden anamıza bacımıza küfür edip bizi pkk lı ilan ederken dediğim tek şey "Ben Türkoğlu Türk'üm" demek oldu. Irkçılık yapma yazdım aynı zamanda da ve bunun bir sonucu olarak 7 gün yasaklama cezası aldık. Şimdi siz diyorsunuz ki böyle bir durum söz konusu değil. İtiraz edildi cezaya karşılık, bölücü söylemler yaptığımızın cevabı geldi. Peki sevgili kardeşlerim, ben bu söylemleri yaptığım anda bölücü mü oluyorum? Önce ekipteki çürük elmaları temizleyin. Elbette böyle bir durum söz konusu. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Zaten bitmiş bir oyunun 3 5 oyuncusunu kendinize iyice küstürmeniz sizin de ekmeğinizden olmanız demektir. Bu konuda o saatlerde oyunda olan birçok arkadaş sorgularsanız eğer konuyu net ve açıkça sizlere izah edecektir.
İyi günler.
Sevgili Elwing
Sevgili Elwing
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Re: Sevgili Elwing
İtiraz edin düzeltiler yeni gelen yada yeni denetmenlerin genelde sıkça yaptıgı bir tersten okuma yanılmasından kaynaklanıyor.alpay1994 yazdı:Çok sevgili Elwing,
Bir forum konusunda gördüğüm kadarıyla arkadaşın birisinin yasaklama cezasının hiçbir şey söylemeden mümkün olmayacağını yazmışsın. Gel gör ki bu durum bizim de başımıza geldi. Hilalaşkı isimli oyuncu kuklacı sunucusunda bölgeden anamıza bacımıza küfür edip bizi pkk lı ilan ederken dediğim tek şey "Ben Türkoğlu Türk'üm" demek oldu. Irkçılık yapma yazdım aynı zamanda da ve bunun bir sonucu olarak 7 gün yasaklama cezası aldık. Şimdi siz diyorsunuz ki böyle bir durum söz konusu değil. İtiraz edildi cezaya karşılık, bölücü söylemler yaptığımızın cevabı geldi. Peki sevgili kardeşlerim, ben bu söylemleri yaptığım anda bölücü mü oluyorum? Önce ekipteki çürük elmaları temizleyin. Elbette böyle bir durum söz konusu. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Zaten bitmiş bir oyunun 3 5 oyuncusunu kendinize iyice küstürmeniz sizin de ekmeğinizden olmanız demektir. Bu konuda o saatlerde oyunda olan birçok arkadaş sorgularsanız eğer konuyu net ve açıkça sizlere izah edecektir.
İyi günler.
Test edilmiştir. Küfür eden benim sikayet eden bir arkdaşım arkdaşım 3 gün sus
Ben ona demiştim ben küfür ederim sen sikayet edersen suçlu olursun diye ama klandan biri o esnAda 3 cü kişi sikayet ettinmi bu hataları pek yapmıyorlar özel konuşmalara yapılınca bu hatalar çok oluyor.
Arkadaşla birlikte kurt kesyoruz biri geldi arkdaşı kesti arkdaşta göreve yardım ediyom ök.. dedi sonra dediki boyleleri yüzündne oyun oynanmıyor dedi o sırada arkdaşım bana bana özelden sövüyor birde utanmadan dedi bende deimki sikayet et ettim dedi ertesi günü ök.. dedğim için 3 gün yemişim dedi:)
İtiraz edecen küfür etmediğine inanıyorsan halen ısrar ediyorsa bir aşırı kelime hakkındır.
İtiraz etmişim zati neyse siyaset yaptıgındandır mudahil olmayın direk yasaklayın derler bu mantıklı.
A R Z L O D O S
Oyun içinde prokotor oyuncular maalesef var sende onalrdan birine alet olmuşun. Bu nedenle ceza almışındır.
Karşı taraf Bir insanın dayanamıycagı yerden girer ve konu açar bu genelde terör olaylarındaki baş aktörlerdir.
Konu açılır ve sen ve digerleri dayanamaz olaya atlar kendini savunur kendini savuunca o kişi gülerek kahkaha atarak dahada azıtmak için söylemlerini yükseltir ve sen daha dayanayıp yapmaman gereken hataya düşerek onun seviyesine inersin buda onu fırsat bildiğinden sen yazarsın o sikayet eder sen yazarsın o sikayet eder boylece 3 5 kişi daha katar sonra oyundan çıkar yatağına yatar yarın acaba kimi kızdırsamda ceza verdisem diye plan yapar.
Valla boyle başıma geldi. Hemde birini bilerek kasten denedim birinede bilmeden ortak oldum. Adamın karakteri yazıyorum silerseler noktalı yazam. P...p..lılar diye karakter açmış gören bu Milliyetci zanneder adam P.. lının atas çıktı. Sadece dedğim boyle isim neden açıyon yasak değilmi oda Oyundaki p.. lara gıcıyım dedi herkes onalra gıcık onlar o...ç zati oyle olsa bile boyle isim açma bloklanır karakterin emek verip kesiyon dedim ben 7 gün ceza aldım o arkdaş ertesi günü Oru...... P..lar diye hesap açmış. Gelde burdan yak.
Karşı taraf Bir insanın dayanamıycagı yerden girer ve konu açar bu genelde terör olaylarındaki baş aktörlerdir.
Konu açılır ve sen ve digerleri dayanamaz olaya atlar kendini savunur kendini savuunca o kişi gülerek kahkaha atarak dahada azıtmak için söylemlerini yükseltir ve sen daha dayanayıp yapmaman gereken hataya düşerek onun seviyesine inersin buda onu fırsat bildiğinden sen yazarsın o sikayet eder sen yazarsın o sikayet eder boylece 3 5 kişi daha katar sonra oyundan çıkar yatağına yatar yarın acaba kimi kızdırsamda ceza verdisem diye plan yapar.
Valla boyle başıma geldi. Hemde birini bilerek kasten denedim birinede bilmeden ortak oldum. Adamın karakteri yazıyorum silerseler noktalı yazam. P...p..lılar diye karakter açmış gören bu Milliyetci zanneder adam P.. lının atas çıktı. Sadece dedğim boyle isim neden açıyon yasak değilmi oda Oyundaki p.. lara gıcıyım dedi herkes onalra gıcık onlar o...ç zati oyle olsa bile boyle isim açma bloklanır karakterin emek verip kesiyon dedim ben 7 gün ceza aldım o arkdaş ertesi günü Oru...... P..lar diye hesap açmış. Gelde burdan yak.
A R Z L O D O S
-
NormanReedus
- Salgın Koruyucusu

Önce çökertmek istediğin admine kız nickiyle gideceksin. Sonra adresini öğrenip evine gideceksin, bilgisayarı alacaksın camdan aşağı atacaksın. Hack böyle olur yok efendim biraz pul biber ek biraz domates tozu fışkırt hack öyle olmaz.
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !
İlk Türk MMORPG oyun olarak övünüyoruz orda burda , demek suçmuş , demek bölücü söylemmiş verilen cezaya göre.
Takipçiyisiyim bu konunun.İnşallah düzgün bir açıklama gelir.
İlk Türk MMORPG oyun olarak övünüyoruz orda burda , demek suçmuş , demek bölücü söylemmiş verilen cezaya göre.
- BVLGARI
- İskele Babası

- Lonca: < Winter Is Coming >
Alkış smileyi yoktu... Haklısın.FireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !

-
NormanReedus
- Salgın Koruyucusu

Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. #@!FireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !
En son NormanReedus tarafından 18 Mar 2016 12:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Yine bişeyler uydurup konuyu kapatırlar. Bu oyun artık oynanmaz, hala yola gelemediniz mi 
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Voice Of Voiceless
Kodlamana gerek yok.Adam gibi yazabilirsin.NormanReedus yazdı:Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. Y#@?KaFireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !
Yönetimi oyun için savunmak farklı , bu konudaki tutumları farklı.Türk'üm demek bölücülük olmuş , sen bana laf yetiştiriyorsun.Olayı tartışmaya götürüyorsun.
Üstüne almıyorsun galiba...
-
NormanReedus
- Salgın Koruyucusu

Irkçılık kavgası yapacak kadar düşmedim daha Allah'a şükür müslümanım Türk değilim ben.FireFighter095 yazdı:Kodlamana gerek yok.Adam gibi yazabilirsin.NormanReedus yazdı:Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. Y#@?KaFireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !
Yönetimi oyun için savunmak farklı , bu konudaki tutumları farklı.Türk'üm demek bölücülük olmuş , sen bana laf yetiştiriyorsun.Olayı tartışmaya götürüyorsun.
Üstüne almıyorsun galiba...
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster