Yaptığım çalışmalar sonucunda. Nirvana tatminliğini elde edemedim. Bazı forum kullanıcıları 1 level karaktere lonca açmamı ve lonca exp artışı almamı istediler. Bende yaptım. Eski ve yeni olarak aşağıdaki videoların arasında bir karşılaştırma yapabilirsiniz.
İyi forumlar.
Eski Video;
#YönetimeBoyunEğme
Dahada Hızlı Level Nasıl Kasılır?
Re: Dahada Hızlı Level Nasıl Kasılır?
NE Bu Zorlama
5 LVL'de Hole Gdiyorsun 8 Dk'de 1 Lvl Atlıyorsun Bu Kadar Basit
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Oyunun şu döneminde heyecanını kaybetmemiş birini görmek çok güzel. Eline, emeğine sağlık!

0LIVERA yazdı:NE Bu Zorlama![]()
5 levelle örümcekmi kesiyorsun çok zekisin.
yooo hayırr demiş gibi geldi bana o zaman yazmanın anlamı yok. dimi.
Oyuna ilk defa girecen sağını solunu bilmiyon ondan bundanda yardım almıyacan direk emek verip kesecen.
Bölgeden kurt adam görevim var pls yazacan 10 dakika sonra bir enayi buşldum diyecen düştüm kusura bakma diyecen.
Emek vererek kesmeden bahsediliyor arkdaşın kesecekse bunun cekmesinin ne amacı var.
Valla uyuz oluyom 5 levelde hole gidiyormuş 8 dakikada 1 level atlıyormuş. ben hole gidem 8 dakikda 2 level yapam.
Sen bir level car aç onu 5 level yap kimseden yardım etmeden hole git harcadıgın vakit kaç dakika onu hesapladınmı.
Yahu ben işi biliyom diyenlerdeyim diye duyar gibiyim.
Boşversene ben 13 levelde 2 gün eminonu sokaklarında görev arıyan adam gördüm sen 8 dakikada level atlaktan söz ediyon ne kadar ayıp 2 gün görev arıyan adamlara m..l diyorsun resmen.
A R Z L O D O S
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
-
NormanReedus
- Salgın Koruyucusu