Şuan oyunda aktif-pasif hiçbir karakterim bulunmamaktadır ve oyuna başka hiçbir karakterle devam etmiyorum.
'' xkyLe '' nicki ile hiçbir alakam bulunmamakla birlikte kendisini Emin diye tanıttığı olmuş.
Şuan oyunda aktif-pasif hiçbir karakterim bulunmamaktadır ve oyuna başka hiçbir karakterle devam etmiyorum.
'' xkyLe '' nicki ile hiçbir alakam bulunmamakla birlikte kendisini Emin diye tanıttığı olmuş.
Taklitler aslını yaşatır
Emin Kolatar
Ben emininunde gordum sen merandanmisin diye oda evet dedi valla adam ismini kullaniylr sendede hata var ismini alsana madem oyunu biraktin dimi yani
Ulan emin tüm bunlar senin başına gelmek zorunda mı Kast ettiğiniz şahısla bende konuştum banada ben emin dedi hangi emin dedim ELEMİN dedi merandaki emini kast etti o bu karakter ismini kullanmaz dedim ben arkadaşıyım dedi anlamadım bende Bu arada hala haber vermedin whatsaptan seni bekliyorum