Baş Sağlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Baş Sağlığı

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Patlama sırasında.... DİKKATLİCE VE TAM OKUYUN..... Bir Ankaralıdan Dram ve dehşeti anlatışı :(

Biliyosunuz bu akşam Ankara'da bi patlama yaşandı. Bende patlamadan 10 dakika önce oradaydım. Belki şu an bu yazıyı yazamıyo olabilirdim. Metrodayken olmuş patlama. Haberini alıp geri döndüğümde geç kalmıştım. Polis emniyet şeridini çekmişti. Çok fazla şey göremedim ama basın mensubu bi adamla konuştum ve ben 15 dakika geç geldim ona rağmen en az 30 ceset torbası gördüm sağda solda da 2-3 tane vardı. dedi. Şimdi siz düşünün. Ankara'nın kalbinde bi patlama oluyor ve 15 dakika sonra bile bu kadar ölü var acaba ilk anda kaçtı? Televizyondaki bilgilere kesinlikle inanmayın. Zaten hemen yayın yasağı geldi her zaman ki gibi, internet yavaşladı anında. Ben orayı gördüm ve orda 27 ölü olması imkansız ki orası çok işlek bir yer sürekli olarak 2-3 otobüs oluyor ve her otobüste en az 30 kişi oluyor. Duraktakileri katmıyorum bile. Daha sonra kan vermeye Hacettepe Ünv Hastanesi'ne gittim. Kan verdikten sonra bağırışlara dayanamadım ve bodrum kata indim. Daha önce cenazelerde bulundum o ortamı gördüm ama allah kimseye o bodrumda gördüklerimi, hastanenin kapısında gördüklerimi kimseye göstermesin. O anaların babaların abilerin ablaların kardeşlerin evlatların acısını kim dindirecek? O duyduğum feryatları kim dindirecek? Bakın ben kolay kolay ağlamam ama size samimi söylüyorum gözlerim doldu tutamadım kendimi. Daha önceki iki patlamada çevremdekilere bi şey olmayışını öğrendiğimde hissettiğim rahatlıktan utandım bugün. Bugün bi şeyleri değiştiremediğimden utandım. Herkes olabilirdi o insanların yerinde ki olmasına gerekte yok. O insanların acısı yetmeli hepimize. Duyarsızlaştım, duyarsızlaştık. Ankara'nın göbeğinde 3 patlama oldu ve artık buna bile alışmaya başladık. Ne kadar iğrenç bi durum. Sorgulayın, lütfen sorgulayın. Bu 3 bombanında konumunu iyi araştırın. Bombaların patlatıldığı yerlerde neler var ne kadar önemli konumlar ne kadar güvensiz konumlar? Düşünün, sadece düşünün. 10 Ekim'e kulp takanlar oldu. Bugüne ne diyeceksiniz? Orda ölenler masum insanlardı. Her şeyi geçtim insandı ulan insandı. 3 patlamada kaç can kaybedildi bize kaç olarak lansedildi. Ankara'da olmayanlar bilmez. Kaç istifa geldi bugüne kadar? Nasıl tedbirler alındı? Ne yapıldı tekrar olmaması için? Amerikan Hükümeti 11 Mart'ta konsolosluğu aracılığıyla yazı yayınladı bunun istihbaratını alıp. Koca ülkenin başkentide olacak patlamanın istihbaratını niye biz alamadık? Öğrencilerin anneleri memleketlerie geri çağırıyor hep. Annemin telefonda sesi çatallaşarak geliyor. Daha söyleyecek çok şeyim var ama bu kadarı yetmeli bence. Ben burda siyaset yapmıyorum, ideoloji savunmuyorum. Tek istediğim sorgulamanız, düşünmeniz.
Ower
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ower »

Ölenlere Allah'tan rahmet geri de kalanlara Allah sabır ihsan eylesin. Çok üzücü bir olay içimiz sızlıyor. Orda değildik çok şükür diyemiyoruz. Canımız yanıyor bazı yurtdaşlarımız öldü bazıları yaralandı. Dualarımız onlarla
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Zifan yazdı:
Resim

Ankara'da meydana gelen patlamada yaşamını yitiren yurttaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaşanan üzücü olayların yasını tutuyor ve terörün her türlüsünü lanetliyor, kınıyoruz.

Bu üzücü olay nedeniyle bu akşam gerçekleştirilecek etkinliklerimiz iptal edilmiştir.
Resim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

MaHKuMII yazdı:Patlama sırasında.... DİKKATLİCE VE TAM OKUYUN..... Bir Ankaralıdan Dram ve dehşeti anlatışı :(

Biliyosunuz bu akşam Ankara'da bi patlama yaşandı. Bende patlamadan 10 dakika önce oradaydım. Belki şu an bu yazıyı yazamıyo olabilirdim. Metrodayken olmuş patlama. Haberini alıp geri döndüğümde geç kalmıştım. Polis emniyet şeridini çekmişti. Çok fazla şey göremedim ama basın mensubu bi adamla konuştum ve ben 15 dakika geç geldim ona rağmen en az 30 ceset torbası gördüm sağda solda da 2-3 tane vardı. dedi. Şimdi siz düşünün. Ankara'nın kalbinde bi patlama oluyor ve 15 dakika sonra bile bu kadar ölü var acaba ilk anda kaçtı? Televizyondaki bilgilere kesinlikle inanmayın. Zaten hemen yayın yasağı geldi her zaman ki gibi, internet yavaşladı anında. Ben orayı gördüm ve orda 27 ölü olması imkansız ki orası çok işlek bir yer sürekli olarak 2-3 otobüs oluyor ve her otobüste en az 30 kişi oluyor. Duraktakileri katmıyorum bile. Daha sonra kan vermeye Hacettepe Ünv Hastanesi'ne gittim. Kan verdikten sonra bağırışlara dayanamadım ve bodrum kata indim. Daha önce cenazelerde bulundum o ortamı gördüm ama allah kimseye o bodrumda gördüklerimi, hastanenin kapısında gördüklerimi kimseye göstermesin. O anaların babaların abilerin ablaların kardeşlerin evlatların acısını kim dindirecek? O duyduğum feryatları kim dindirecek? Bakın ben kolay kolay ağlamam ama size samimi söylüyorum gözlerim doldu tutamadım kendimi. Daha önceki iki patlamada çevremdekilere bi şey olmayışını öğrendiğimde hissettiğim rahatlıktan utandım bugün. Bugün bi şeyleri değiştiremediğimden utandım. Herkes olabilirdi o insanların yerinde ki olmasına gerekte yok. O insanların acısı yetmeli hepimize. Duyarsızlaştım, duyarsızlaştık. Ankara'nın göbeğinde 3 patlama oldu ve artık buna bile alışmaya başladık. Ne kadar iğrenç bi durum. Sorgulayın, lütfen sorgulayın. Bu 3 bombanında konumunu iyi araştırın. Bombaların patlatıldığı yerlerde neler var ne kadar önemli konumlar ne kadar güvensiz konumlar? Düşünün, sadece düşünün. 10 Ekim'e kulp takanlar oldu. Bugüne ne diyeceksiniz? Orda ölenler masum insanlardı. Her şeyi geçtim insandı ulan insandı. 3 patlamada kaç can kaybedildi bize kaç olarak lansedildi. Ankara'da olmayanlar bilmez. Kaç istifa geldi bugüne kadar? Nasıl tedbirler alındı? Ne yapıldı tekrar olmaması için? Amerikan Hükümeti 11 Mart'ta konsolosluğu aracılığıyla yazı yayınladı bunun istihbaratını alıp. Koca ülkenin başkentide olacak patlamanın istihbaratını niye biz alamadık? Öğrencilerin anneleri memleketlerie geri çağırıyor hep. Annemin telefonda sesi çatallaşarak geliyor. Daha söyleyecek çok şeyim var ama bu kadarı yetmeli bence. Ben burda siyaset yapmıyorum, ideoloji savunmuyorum. Tek istediğim sorgulamanız, düşünmeniz.
:arrow: :arrow: :!:
.....
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Sanıyorum Tabipler Odasının yaptığı açıklamaya göre 8i polis 157 insanımız hayatını kaybetmiş 350 civarında da yaralımız varmış. Terör örgütüne yardım ve yataklık etmeyeceksin. Dünyanın en vahşi terör örgütüne sırf mezhebi nedeniyle ''sinirli çocuklar'' deme gafletini siyaset sanmayacaksın. Başkenti 5 ayda 3 kez canlı bombalarla sarsılmış bir memlekette yüzsüzlüğe, pişkinliğe, umursamazlığa tavan yaptırmayacaksın. YGSye girecek kızın burnundaki piercingle, saçındaki boncukla uğraşmayı bırakıp burnunun dibindeki bombalı araçları patlamadan yakalamayı becereceksin. '' Terörle yaşamaya alışmalıyız'' çaresizliğini insanlara empoze etmeyeceksin.

Şuan resmen;
İnsan hayatını tanımıyorum saygı da duymuyorum diyor.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Dünyada Böyle Olaylar Gerçekleştirebilirler İstediklerini Yapabilirler Ta Ki Kıyamet Koptuktan Sonra Allahın Huzurunda Bunu Yapan Kişiler Destekleyen Kişiler Azap Görürler İnsallah Ölen Kişilere Allah Rahmet Eylesin Bizide Rahmetinden Ve Bereketinden Esirgemesin. Amin.
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Cümleten başımız sağolsun. Mekanları cennet olsun inşaAllah.
Kullanıcı avatarı
CHOSENS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CHOSENS »

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun. Biz bir ölür bin diriliriz. Ne terör ne de diğer güçler bizim vatanımıza, bayrağımıza, namusumuza, mücadelemize olan aşkımızdan zerre miktarı taviz verdiremezler...
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

:( :( :( Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize allahtan rahmet gözü yaşlı ailerine sabır diliyorum
İşallah bidaha böyle olayların tekrarlanması dileğiyle
Her şeyi unutun ama insan olduğumuzu unutmıyalım asla
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
ramazan34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ramazan34 »