Dün gece saat 10 sıralarında telefon hesabımızda olan bir karakterimize birisi girdi yüklü miktarda tılsım çalarak kayıplara karıştı. Sizinde bildiğiniz gibi telefon hesaplarında şifrenin kendisinde de olması gerekiyor ki karaktere girebilsin. Şifrem ben dışında hiç bir arkadaşta yoktu. Adam çarlarımıza geçip doğululara bu oyunda yer yok dedi. Sırf Kürt olduğumuz için oyunda ırkçılığa mağruz kaldık dün itibari ile. O karakter gittikten sonra 15 dk sonra bir karaktere daha girebildi. Adam istediği karaktere girip çıkabiliyordu. Sunucu karma karışık oldu tek bir GM veya yönetici gelip olayı çözmeye çalışmadı. Yaşanan olay ve bize yapılan ırkçılık içler acısı Meran'a girip sorabilirsin Tolhıldan loncasının herhangi bir ırkçılığını gören oldu mu diye. Loncamızda Türk'te Kürt'te Arap'ta kardeşlerimiz vardı tüm meran camiası biliyor. İstediği karaktere girebilecek kadar güvenlik zaafiyeti varsa biz neye güvenerek bu oyunu oynayacağız diyerekten dün tamı tamına 18 kişi birden karakterlerimizi silip oyunu bıraktık. Yönetime burdan sesleniyorum bu işin arkasında herhangi bir yönetici veya bir şey var mı varsa neden yaptılar tek bir ırkçılığımızı ayrımcılığımızı göstersinler hepsinden burda özür dileyeceğim. Neden yönetici diyorum çünkü adam istediği çara girebiliyor istediği şeyi yapabiliyordu dün gece. Mantıklı gerekçeli açıklamalar bekliyoruz. Yoksa elimizde ki fotolar ile mahkemeye Sobee yönetimine dava açacağız teker teker. Ayda oyuna yatırdığımı paranın haddi hesabı yok sonra adamlar gelsin istedikleri karakterimize girip tüm tılsımlarımızı şıp diye aktarabilsin. Bilgisayar ile 7 yaşımdan beri haşir neşirim aynı zamanda teknik servistede 4 sene çalıştım. Herhangi bir trojen vb olay olmadı ki trojen olsa tüm loncaya birden nasıl atabildi. Nerull Nihat Özalp buraya gelip bize açıklama yapacaksın. Bu işin arkasında yönetim dışında mantıklı tek bir açıklama yok.
NOT: BU KONUYU SİLER KALDIRIRSANIZ DİREK SİZ OLDUĞUNUZU BİLİRİZ VE MAHKEMELERE DİLEKÇELERİMİZİ FOTOLAR İLE BİRLİKTE VERECEĞİZ KORKMAYIN VE GELİP İNCELEME YAPACAĞINIZI BİR ŞEY YAPABİLECEĞİNİZİ SÖYLEYİN 1 SENELİK EMEKLERİMİZ GİTTİ.
Meran'da Dün Gece Yaşanan Olay TOLHILDAN
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
Meran'da Dün Gece Yaşanan Olay TOLHILDAN
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- Littleboy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Re: Meran'da Dün Gece Yaşanan Olay TOLHILDAN
Bir Türk olarak, yaşanan bu olaylar "doğru" ise asla kabullenemem.
Yöneticiler bence de ilgilenmeli. İşin aslı ne, ona göre konuşuruz.
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
Littleboy yazdı:Bir Türk olarak, yaşanan bu olaylar "doğru" ise asla kabullenemem.
Olay tamamen doğrudur merak eden arkadaşlar Meran sunucunda 1 level karakter açarak sorabilirler tüm oyun gördü dün gece bize yapılanı.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Sinyor yazdı:Dün gece saat 10 sıralarında telefon hesabımızda olan bir karakterimize birisi girdi yüklü miktarda tılsım çalarak kayıplara karıştı. Sizinde bildiğiniz gibi telefon hesaplarında şifrenin kendisinde de olması gerekiyor ki karaktere girebilsin. Şifrem ben dışında hiç bir arkadaşta yoktu. Adam çarlarımıza geçip doğululara bu oyunda yer yok dedi. Sırf Kürt olduğumuz için oyunda ırkçılığa mağruz kaldık dün itibari ile. O karakter gittikten sonra 15 dk sonra bir karaktere daha girebildi. Adam istediği karaktere girip çıkabiliyordu. Sunucu karma karışık oldu tek bir GM veya yönetici gelip olayı çözmeye çalışmadı. Yaşanan olay ve bize yapılan ırkçılık içler acısı Meran'a girip sorabilirsin Tolhıldan loncasının herhangi bir ırkçılığını gören oldu mu diye. Loncamızda Türk'te Kürt'te Arap'ta kardeşlerimiz vardı tüm meran camiası biliyor. İstediği karaktere girebilecek kadar güvenlik zaafiyeti varsa biz neye güvenerek bu oyunu oynayacağız diyerekten dün tamı tamına 18 kişi birden karakterlerimizi silip oyunu bıraktık. Yönetime burdan sesleniyorum bu işin arkasında herhangi bir yönetici veya bir şey var mı varsa neden yaptılar tek bir ırkçılığımızı ayrımcılığımızı göstersinler hepsinden burda özür dileyeceğim. Neden yönetici diyorum çünkü adam istediği çara girebiliyor istediği şeyi yapabiliyordu dün gece. Mantıklı gerekçeli açıklamalar bekliyoruz. Yoksa elimizde ki fotolar ile mahkemeye Sobee yönetimine dava açacağız teker teker. Ayda oyuna yatırdığımı paranın haddi hesabı yok sonra adamlar gelsin istedikleri karakterimize girip tüm tılsımlarımızı şıp diye aktarabilsin. Bilgisayar ile 7 yaşımdan beri haşir neşirim aynı zamanda teknik servistede 4 sene çalıştım. Herhangi bir trojen vb olay olmadı ki trojen olsa tüm loncaya birden nasıl atabildi. Nerull Nihat Özalp buraya gelip bize açıklama yapacaksın. Bu işin arkasında yönetim dışında mantıklı tek bir açıklama yok.
NOT: BU KONUYU SİLER KALDIRIRSANIZ DİREK SİZ OLDUĞUNUZU BİLİRİZ VE MAHKEMELERE DİLEKÇELERİMİZİ FOTOLAR İLE BİRLİKTE VERECEĞİZ KORKMAYIN VE GELİP İNCELEME YAPACAĞINIZI BİR ŞEY YAPABİLECEĞİNİZİ SÖYLEYİN 1 SENELİK EMEKLERİMİZ GİTTİ.
Geçmiş Olsun Kardeşim umarım en yakın zamanda olay çözülür bugun o eleman klandan tılsımarlınızı yansıtıp satılık diyordu tekrardan geçmiş olsun mahkemeye başvurmaktan kaçınmayın
- Littleboy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Gerçekten doğru ise ciddi bir iddia. Araştırılması şart. Araştırılması noktasında destek veriyorum.
Bence hepiniz hacklenmişsiniz. Zamanında destek ekibindeyken kürt birisi de vardı ekipte yani ırkçılık ile ne kadar bağlantılı bilemiyeceğim
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkürler dün olay sırasında sunucuda sende vardın anlattıklarımdan farklı tek bir şey varsa söyle kardeşim sende. Mahkemeye gideceğimizden hiç şüpheleri olmasın kimse keriz değil.ozanba9999 yazdı:Sinyor yazdı:Dün gece saat 10 sıralarında telefon hesabımızda olan bir karakterimize birisi girdi yüklü miktarda tılsım çalarak kayıplara karıştı. Sizinde bildiğiniz gibi telefon hesaplarında şifrenin kendisinde de olması gerekiyor ki karaktere girebilsin. Şifrem ben dışında hiç bir arkadaşta yoktu. Adam çarlarımıza geçip doğululara bu oyunda yer yok dedi. Sırf Kürt olduğumuz için oyunda ırkçılığa mağruz kaldık dün itibari ile. O karakter gittikten sonra 15 dk sonra bir karaktere daha girebildi. Adam istediği karaktere girip çıkabiliyordu. Sunucu karma karışık oldu tek bir GM veya yönetici gelip olayı çözmeye çalışmadı. Yaşanan olay ve bize yapılan ırkçılık içler acısı Meran'a girip sorabilirsin Tolhıldan loncasının herhangi bir ırkçılığını gören oldu mu diye. Loncamızda Türk'te Kürt'te Arap'ta kardeşlerimiz vardı tüm meran camiası biliyor. İstediği karaktere girebilecek kadar güvenlik zaafiyeti varsa biz neye güvenerek bu oyunu oynayacağız diyerekten dün tamı tamına 18 kişi birden karakterlerimizi silip oyunu bıraktık. Yönetime burdan sesleniyorum bu işin arkasında herhangi bir yönetici veya bir şey var mı varsa neden yaptılar tek bir ırkçılığımızı ayrımcılığımızı göstersinler hepsinden burda özür dileyeceğim. Neden yönetici diyorum çünkü adam istediği çara girebiliyor istediği şeyi yapabiliyordu dün gece. Mantıklı gerekçeli açıklamalar bekliyoruz. Yoksa elimizde ki fotolar ile mahkemeye Sobee yönetimine dava açacağız teker teker. Ayda oyuna yatırdığımı paranın haddi hesabı yok sonra adamlar gelsin istedikleri karakterimize girip tüm tılsımlarımızı şıp diye aktarabilsin. Bilgisayar ile 7 yaşımdan beri haşir neşirim aynı zamanda teknik servistede 4 sene çalıştım. Herhangi bir trojen vb olay olmadı ki trojen olsa tüm loncaya birden nasıl atabildi. Nerull Nihat Özalp buraya gelip bize açıklama yapacaksın. Bu işin arkasında yönetim dışında mantıklı tek bir açıklama yok.
Geçmiş Olsun Kardeşim umarım en yakın zamanda olay çözülür bugun o eleman klandan tılsımarlınızı yansıtıp satılık diyordu tekrardan geçmiş olsun mahkemeye başvurmaktan kaçınmayın
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
Loncada 60 küsür adam vardı 60 küsür adamı birden hacklenmesi mantıklı geliyor mu sana internet cafede mi oynuyor sanki hepsi her biri ayrı şehirde.EYUNAL yazdı:Bence hepiniz hacklenmişsiniz. Zamanında destek ekibindeyken kürt birisi de vardı ekipte yani ırkçılık ile ne kadar bağlantılı bilemiyeceğim
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Gördüm Kardeşim Anlattıklarının Hepsi Ne yazıkki dogru keşke böyle bir olay hiç olmasaydı okadar verdiğiniz emekler tıılsımlar saatte sabahladıgınız günleri hatırlıyorumSinyor yazdı:Teşekkürler dün olay sırasında sunucuda sende vardın anlattıklarımdan farklı tek bir şey varsa söyle kardeşim sende. Mahkemeye gideceğimizden hiç şüpheleri olmasın kimse keriz değil.ozanba9999 yazdı:Sinyor yazdı:Dün gece saat 10 sıralarında telefon hesabımızda olan bir karakterimize birisi girdi yüklü miktarda tılsım çalarak kayıplara karıştı. Sizinde bildiğiniz gibi telefon hesaplarında şifrenin kendisinde de olması gerekiyor ki karaktere girebilsin. Şifrem ben dışında hiç bir arkadaşta yoktu. Adam çarlarımıza geçip doğululara bu oyunda yer yok dedi. Sırf Kürt olduğumuz için oyunda ırkçılığa mağruz kaldık dün itibari ile. O karakter gittikten sonra 15 dk sonra bir karaktere daha girebildi. Adam istediği karaktere girip çıkabiliyordu. Sunucu karma karışık oldu tek bir GM veya yönetici gelip olayı çözmeye çalışmadı. Yaşanan olay ve bize yapılan ırkçılık içler acısı Meran'a girip sorabilirsin Tolhıldan loncasının herhangi bir ırkçılığını gören oldu mu diye. Loncamızda Türk'te Kürt'te Arap'ta kardeşlerimiz vardı tüm meran camiası biliyor. İstediği karaktere girebilecek kadar güvenlik zaafiyeti varsa biz neye güvenerek bu oyunu oynayacağız diyerekten dün tamı tamına 18 kişi birden karakterlerimizi silip oyunu bıraktık. Yönetime burdan sesleniyorum bu işin arkasında herhangi bir yönetici veya bir şey var mı varsa neden yaptılar tek bir ırkçılığımızı ayrımcılığımızı göstersinler hepsinden burda özür dileyeceğim. Neden yönetici diyorum çünkü adam istediği çara girebiliyor istediği şeyi yapabiliyordu dün gece. Mantıklı gerekçeli açıklamalar bekliyoruz. Yoksa elimizde ki fotolar ile mahkemeye Sobee yönetimine dava açacağız teker teker. Ayda oyuna yatırdığımı paranın haddi hesabı yok sonra adamlar gelsin istedikleri karakterimize girip tüm tılsımlarımızı şıp diye aktarabilsin. Bilgisayar ile 7 yaşımdan beri haşir neşirim aynı zamanda teknik servistede 4 sene çalıştım. Herhangi bir trojen vb olay olmadı ki trojen olsa tüm loncaya birden nasıl atabildi. Nerull Nihat Özalp buraya gelip bize açıklama yapacaksın. Bu işin arkasında yönetim dışında mantıklı tek bir açıklama yok.
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
ozanba9999 yazdı:Gördüm Kardeşim Anlattıklarının Hepsi Ne yazıkki dogru keşke böyle bir olay hiç olmasaydı okadar verdiğiniz emekler tıılsımlar saatte sabahladıgınız günleri hatırlıyorumSinyor yazdı:Teşekkürler dün olay sırasında sunucuda sende vardın anlattıklarımdan farklı tek bir şey varsa söyle kardeşim sende. Mahkemeye gideceğimizden hiç şüpheleri olmasın kimse keriz değil.ozanba9999 yazdı:Sinyor yazdı:Dün gece saat 10 sıralarında telefon hesabımızda olan bir karakterimize birisi girdi yüklü miktarda tılsım çalarak kayıplara karıştı. Sizinde bildiğiniz gibi telefon hesaplarında şifrenin kendisinde de olması gerekiyor ki karaktere girebilsin. Şifrem ben dışında hiç bir arkadaşta yoktu. Adam çarlarımıza geçip doğululara bu oyunda yer yok dedi. Sırf Kürt olduğumuz için oyunda ırkçılığa mağruz kaldık dün itibari ile. O karakter gittikten sonra 15 dk sonra bir karaktere daha girebildi. Adam istediği karaktere girip çıkabiliyordu. Sunucu karma karışık oldu tek bir GM veya yönetici gelip olayı çözmeye çalışmadı. Yaşanan olay ve bize yapılan ırkçılık içler acısı Meran'a girip sorabilirsin Tolhıldan loncasının herhangi bir ırkçılığını gören oldu mu diye. Loncamızda Türk'te Kürt'te Arap'ta kardeşlerimiz vardı tüm meran camiası biliyor. İstediği karaktere girebilecek kadar güvenlik zaafiyeti varsa biz neye güvenerek bu oyunu oynayacağız diyerekten dün tamı tamına 18 kişi birden karakterlerimizi silip oyunu bıraktık. Yönetime burdan sesleniyorum bu işin arkasında herhangi bir yönetici veya bir şey var mı varsa neden yaptılar tek bir ırkçılığımızı ayrımcılığımızı göstersinler hepsinden burda özür dileyeceğim. Neden yönetici diyorum çünkü adam istediği çara girebiliyor istediği şeyi yapabiliyordu dün gece. Mantıklı gerekçeli açıklamalar bekliyoruz. Yoksa elimizde ki fotolar ile mahkemeye Sobee yönetimine dava açacağız teker teker. Ayda oyuna yatırdığımı paranın haddi hesabı yok sonra adamlar gelsin istedikleri karakterimize girip tüm tılsımlarımızı şıp diye aktarabilsin. Bilgisayar ile 7 yaşımdan beri haşir neşirim aynı zamanda teknik servistede 4 sene çalıştım. Herhangi bir trojen vb olay olmadı ki trojen olsa tüm loncaya birden nasıl atabildi. Nerull Nihat Özalp buraya gelip bize açıklama yapacaksın. Bu işin arkasında yönetim dışında mantıklı tek bir açıklama yok.
Ne yazıkki bu kadar basit ve mantıksız bir olaya kurban gittik ama Allah şahidim olsun bu işin peşini bırakmayacam kim olursa olsun benim sabahlara kadar kastığım tılsımları bu kadar kolay çalamaz.
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ