Ankara'da meydana gelen patlamada yaşamını yitiren yurttaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaşanan üzücü olayların yasını tutuyor ve terörün her türlüsünü lanetliyor, kınıyoruz.
Bu üzücü olay nedeniyle bu akşam gerçekleştirilecek etkinliklerimiz iptal edilmiştir.
13.03.2016 tarihinde saat 18:30 sularında Ankara'da yaşanan patlama dolayısıyla ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu hassas dönemde herkesin sağduyulu bir şekilde davranıp üzerine düşen görevi sonuna kadar yapmasını temenni ediyorum.
Auril yazdı:13.03.2016 tarihinde saat 18:30 sularında Ankara'da yaşanan patlama dolayısıyla ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu hassas dönemde herkesin sağduyulu bir şekilde davranıp üzerine düşen görevi sonuna kadar yapmasını temenni ediyorum.
Başımız sağ olsun yasamını yitiren yurtaşlarımızın ailelerine ALLAH Sabir yaralılara acil sifalar versin her turlu teroru katliyamları lanetle kiniyorum.
Ankarada yaşayan biri olarak kızılaydan çok uzak bi mesafede oturuyorum fakat bu mesafeden o sesi çok çok net duyduk arkadaşlarımla her gün veye her gün olmasa da 2-3 günde bir olduğumuz yer allah korusun.Her bombada sonra yakınları arkadaşları aramak o an ki telaş allah korusun. Allah mekanlarını cennet eylesin kalanlara sabır versin.