Merhaba sevgili günlük,
Bu gün Meteor Bölgesinde dolaşırken Ölüm Oyunu duyurusu yapıldı. Bunun üzerine Lonca arkadaşlarımız ile hazırlıklarımızı yaptık. İlk alınan sınıf Büyücüler oldu,
Kutup rüzgarının soğukluğu tüm salonu kaplamış durumdaydı bu zorlu mücadelede Kudretimin son damlasına kadar savaştım fakat galip gelemedim.
Bunun üzerine biraz daha kararlı bir düşünce ile Savaşçı karakterim olan BuMeRaNGCeNNeTİ'ne giriş yaptım. Alımlar başladı herkesin gözünü hırs kaplamıştı.. İçeride soğuk kanlı bir şekilde rakiplerimi halt etmeyi başardım. En son karşımda kalan rakibim ise Lonca arkadaşımdı fakat yarışma kuralı olduğu için savaşmak zorundaydık olabilecek en centilmen şekilde karşı karşıya geçip Dikkat Dağıtma atarak savaştık.
Lonca arkadaşlarımız ile oyun içerisinde bir araya gelip bir hatıra fotoğrafı çekilmek istedik.
Merhaba değerli arkadaşlar;
Kıyamet Günlüğüne yazmak istiyorum fakat yeni taşındığım evde internetin gelmemesinden dolayı biraz sıkıntılar yaşıyorum
- Çemberli Taş -
Lonca arkadaşlarımız Loncamıza Çemberli Taş attırıcı almışlar, bunun üzerine bol bol Çemberli Taş atmaya karar verdik.
Çoğunluk GBM X'e gitmek istedi ne kadar GBM X'e gitmekten nefret etsemde Loncayı kıramadım ve yola çıktık Uzun uğraşlarımızın sonucu Yol Savaşçısı ve GBM X'i öldürmeyi başardık Loncadan birine Sıfır Kelvin Ayakkabı attı oda varmış.
Daha sonra uzun zamandır aklımda olan ve almayı düşündüğüm Buluşma Hatırası'nı aldım 1 adet Meteorit 1-1 adet Yıldırım 2 ve Büyü Bozma II vererek anlaşma yaptık.
Şifacım için Gazap 1 IIITılsımı aldım. Artık Büyücüler ve savaşçıların korkulu rüyası olacağım :twisted:
Bazı arkadaşlar yönetimin hiç bir şey yapmadıklarından şikayetçi Topkapı'ya giriş yaptım ve merdivenlerin boyandığını gördüm
Biraz inceledikten sonra yoluma devam ettim
İnternetimin gelmesiyle beraber paylaşımlarıma tam gaz devam edeceğim. Sağlıcakla kalın!
Merhaba Sevgili Kıyamet Günlüğüm,
Bu yazıyı dün yazmıştım ama yanlışlıkla sayfayı kapattığımdan tekrardan yazıyorum o yüzden biraz sinirim bozuk bu konuda
Dün yaklaşık 1 saatlik bir boş zamanım vardı oyuna giriş yaptım ve Lonca arkadaşım;
- Stuart'sız Gaffar Bey kesimine gelir misin ? Dedi.
Hızlı bir şekilde hazırlıkları yaptık ve Çemberli Taş Bölgesine giriş yaptık.
- Çemberli Taş -
İçeride çok hızlı olmamız gerekiyordu bir o kadarda dikkatli, grubumuz ile hızlı hızlı kesimler yaptık ve Gaffar Bey'e doğru yol almaya başladık. Kimi zaman içeride savaşmanın verdiği yorgunluk ile oturarak mola verdik.
Daha sonra tam bir grup halinde yolumuza devam ettik.
Vermiş olduğumuz mücadelelerin sonunda Semiha Hanım'ın yanına varmıştık.
Kapıda 4 gözle bizi bekliyordu.. Hazırlıklarımızı yaptık Şifacımız tüm gruba Element Direnci ve Fiziksel Direnç açarak adeta bizi yeniden doğmuş gibi yapmıştı. Vuruşlarımın daha can yakması için özel karışım olan Cevriye Sultan İksirimden içtim.
Savaş başlamıştı, Savaşçımızın giydiği özel Taş Kanat derisinden olan kıyafetler onu bir ölümsüz gibi kılmıştı fakat Semiha Hanım'ın vuruşları Direnç Kırarak vuruşları onun canını çok yakıyordu burada biz Büyücülere çok iş düşüyordu ve Savaşçı arkadaşımıza Büyü Bozarak onu hayatta tutuyorduk.
Kudretimizin son damlasına kadar savaşırken Semiha Hanım daha fazla dayanamayıp üzerime Ateş püskürterek Gaffar Bey'in yanına kaçtı. Hızlı bir refleks ile Kutup Rüzgarına sarıldım ve üzerime gelen o Ateşlerden kendimi korudum.
Semiha Hanım kaçtıktan sonra kapıdan içeri girdik ve Enerji ve Kudretlerimizi doldurduk.
Hemen saldırıya geçtik.. Gaffar Bey'in yapmış olduğu Deprem adeta tüm Çemberli Taş'ı yerinden oynatmıştı zor dakikalar geçirdik.
Gaffar Bey ve Semiha Hanım'ı orada mağlup ettik. Bize verilen Ganimet torblarında ise 2 adet Madalya ve bir Ateş Boyası aldım.
Orada ki kapıdan giriş yaptık Kara Basanların olduğu yerdeydik Kara Basanların o çığlıkları beynimizi yerinden çıkaracaktı! Hemen Zihin Saldırısı yaparak oradan uzaklaştık.
Sırada Stuart Efendi vardı onada saldırımızı yaptık.. Ganinet Torbasında ise Madalya vardı..
Daha sonra yolumuzun üstünde olan son rakibiz İstihbarat Subayı vardı yanında bulunan Jandarmalara Zihin Saldırı yaptık ve onuda dizlerinin üstüne çökerttik..
Böylelikle bu zorlu mücadeleden galip gelip bölgeden çıkışımızı gerçekleştirdik.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Merhaba arkadaşlar,
Yaşadıklarım dolup taşmak üzere bende fırsat bulmuşken sizinle burada paylaşayım.
Öncelikle hala internetim gelmedi bende telefonda olan internet ile yetiniyorum. İKV sağ olsun nerdeyse hiç çekmiyor diye bilirim
Sevgili günlük uzun zamandır Büyük Hol topraklarına ayak basmıyordum. Aklıma gelince hemen yola koyuldum.
- Büyük Hol -
Giriş kapısının önündeydim ve Lodos'ların olduğu yere girmek için Lodos Muhafızlarından izin istedim.
Uzun zamandır girmediğimden Büyük Hol'e beni tanımakta güçlük çektiler. Bunun üzere bir kaç sohbetden sonra kapıları açtılar ve içeriye giriş yaptım.
İçerideydim hemen Maden Ocağına doğru gitmeye başladım. Yol boyunca karşıma çıkan Akrepleri öldürerek devam ettim.
Kendime Akrepler ile savaşmak için güzel bir yer ararken Akrep kuyusu diye tabir ettikleri yere gittim.
Burada yaklaşık 1 saat civarı takıldım, öldürdüğüm her Akrep'in içlerini yararak çok elde edilen Peptit Klorotoksin aramaya çalıştım fakat hiç bulamadım.
Daha sonra bulunduğum yerden sıkılıp Raylara gitmeye karar verdim.
Raylara geldiğimde ise 2 adet Arz ile karşılaştım. Bu kişiler zamanında defalarca öldürmemize rağmen hiç usanmadan sıkılmadan hala gelmeye devam eden kişilerdi Geçmiş günlük sayfalarında bunların ismine rastlamak mümkün
Rahat durmaları için uyarmadım çünkü laf dinlemeyecekler. 10 dakika bekleyin geliyorum dedim, gülerek tamam dediler.
Bunun üzerine oynamaktan zevk aldığım Ateş Çemberi yeteneğine sahip olan büyücü karakterim lVEZİRl giriş yaptım.
Lonca arkadaşım ile hemen hızlı bir şekilde Raylara doğru yol aldık.
Yolda yaratıkları Ateş Çemberi ile öldürmek zor oluyordu Buz Oku efsunu veren eşyalarım giydim ve yolda ki Akrepleri bu şekilde öldürdüm.
Raya geldiğimizde ise bir Allahın kulunu göremedik Bölgeden yazdık ve 15 20 dakika bekledik fakat gelen olmayınca çıktık.
Bir kaç saat sonra oyuna giriş yaptığımızda ise Lonca arkadaşlarım toplanmış ve Çemberli Taş bölgesine girmek için grup kuruyorlar.
Bende hemen Savaşçı karakterim olan IVEZİRI'e giriş yaptım.
- Çemberli Taş -
Bu karakterimin Çemberli Taş bölgesinden alacağı tek şey Bıçak Sırtı Kılıç Lonca Çemberli Taş yağma attırıcı bulunuyorken atayım dedim.
Toplam 5 Lonca üyesi bir tanede dışardan Şifacı alarak bölgeye giriş yaptık.
Tank oynamanın zevki bir başka fakat çok oynadıktan sonra baş ağrısı yaptığı doğrudur
Bütün grubun yükü sizin omuzlarınızda oluyor ve bu yüzden gözlerine kapatmaya dahi fırsatın olmuyor
Hemen hızlı bir şekilde yola koyulduk Bölgeyi Stuart'sız gidicektik.
-
Kalfalar, Çıraklar, Makineler, Taarruzlar derken Semiha Hanımın yanına vardık.
Hemen hazırlıkları yaptık, Şifacı arkadaşımız Element Direnci ve Fiziksel Dirençlerini açtı bir adet Shen ko iksir içtim ve heybetli bir şekilde Semiha Hanım'ın üstüne doğru yürüdüm
Vuruşları adeta beni gıdıklar cinstendi fakat Direnç Kırıp vurduğu zaman canımı yaktığını söyleye bilirim
Uğraştık çabaladık ve topluca bir şekilde Hedef Saptırma verdikten sonra Konsa kalkındı ve Gaffar Bey'in yanına yollamayı başardık.
Tek eksiğimin Bıçak Sırtı Kılıç olduğunu söylemiştim. Herkes umutlandırdı beni atacak atacak diye uzaktan Gaffar Bey'e şöyle bir baktım. Ve içimden dedim (Hadi inat etme ver şu kılıcıda artık senin şu yüzünü görmeyeyim)
Saldırıya başladık,
Önce Semiha Hanım'ı öldürdük.
Ondan düşen Ganimet torbasını içine bakmadan köşeye koydum.
Gaffar Bey'e güçlü saldırılar yaptık ve kurtulma şansı hiç yoktu.
Uzun ecel terleri dökdükten sonra savaşı kazandık ve tarihi an gelmişti. 2 adet açılmayı bekleyen Ganimet Torbası, Semiha Hanım'dan alacak bir şey yoktu yinede huyum olduğu için 2 torbayıda bırakıyorum sona.
Gaffar Bey'den olan torbamı açtım, Madalya, Hidrojenve reçeteler vardı.
Semiha Hanım'dan aldığım torbada ise Bıçak Sırtı Zırh ve Hidra Nefesi Pantolon vardı.
Oradan Stuart Efendi'nin yanına gittik ve savaştık.
Ondan ise Hidra Nefesi Eldiven Aldım.
Daha sonra İksirlerimizi aldık.
Ve Bölgeden sağ salim çıkışımızı gerçekleştirdik.
Arkadaşlar devamı var aklımdayken şimdi paylaşayım o günkü gibi yanlışlıkla kapanır felan oyundanda günlüktende soğumayayım sonra
Tekrardan merhaba Kıyamet Günlüğü okuyucuları!
Kaldığımız yerden devam :arrow: Gazap 1 III Tılsımı almıştım. Onu Meteorit 1 Tılsımı ile +30m alarak takas ettim.
Ben alırkenYıldırım 2 ile kafa kafaya vermiştim.
Neyse sattım çok sürmedi 2 dakika sonra yineGazap 1 III satan gördüm. Meteorit 1 takas dedim. Tamam dedi gittim Tılsımı geri aldım
Her zaman söylemişimdir oyunda en iyi para kazanma tekniği ticarettir. Alan memnun satan memnun
Daha sonra yine Lonca arkadaşlarım ile Çemberli Taş bölgesine girmeye karar verdik.
GBM X'e gidicektik hemen grubu topladık ve bende Büyücü karakterim olan küçükBÜYÜK'e giriş yaptım.
- Çemberli Taş -
Nedense GBM X kesimini hiç sevemedim şartel kapatma yolundan itibaren silah zoruyla oynuyorum diye bilirim, birde yolda 3 4 defa üst üste çarpılıyoruz ya gruptan çıkıp yanlışlıkla çıktım diyesim geliyor
Her neyse hızlı hızlı yolumuza devam ettik.
Daha sonra bölgedeyken biri Klan'dan İyileştirme Tılsımı satıyordu Acil para lazımmış 300m'ye bırakırım dedi. Tılsım bana lazım değil fakat oyuncunun konuşmasından gerçekten paraya ihtiyacı olduğu belliydi
Ve uzun konuşmalar sonucu Tılsımı imkansız denile bilicek bir fiyata satın aldım. Günlük bunuda seninle paylaşıyorum tek aramızda kalsın
250m'ye kadar indi, inat değil mi 245 dedim buldukça buluyorum bende Kabul ettik bölgedeyken hemen diğer büyücü karakterim olan Vezirx giriş yaptım.
200m verdim Tılsımı verdi ardından 45 m daha verdim.
Daha sonra tekrar küçükBÜYÜK karakterine giriş yaptım.
Yol Savaşçısına gelmiştik bu Boss'dan eşya aldığımı hatırlamıyorum. Bir keresinde savaşçıma Zırh atmıştı onuda gurur yapıp almadım ve bişey almama düzenini bu şekilde bozmamış oldum
Bakalım ne atmışşş
Aaa yine boş bazen korkuyorum Madalya'da vermeyecek diye
Ardından GBM X'in yanına gittik. Onu kestiğimizde ise değişen bir şey olmadı.
Şifacı arkadaşımıza bol bol eşya atmıştı.
Bu günlük bu kadar sevgili arkadaşlar,
İlgili yorumlarınız benim için önemlidir. Beğeninize sunar iyi forumlar dilerim.