Biraz yanlış düşünüyorsun. Asla yüksek sistem öncelik olmaz . Oyunu düşük sistemde dahi çalışacak şekilde yapmaları gerekir aksi taktirde oyuncu kaybı yaşarlar bu tüm online oyunlarda geçerlidirYemeLik yazdı:testlerde sıkıntı olmasın diye büyük ihtimalle en yüksek sistemleri seçiyolardır diye tahmin ettim seninde sistem iyimiş formu doldurupta seçilmediysen rasgele seçiyo olabilirler ama formu zaten inceliyolar.Online oyun tecrübeye online süresine hepsine bakmışlardır illa.Burak8154 yazdı:ne alaka. Gtx780 + fx8350 + 16gb ram ile biz seçilmediysek bunun sistem ile ne alakası varYemeLik yazdı:dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Kendimiz bile yaptığımız oyunun bir kaç zamandan sonra tutmayacğını iyi biliyoruz. Yabancılar ne yapson peki :?:
-
- FareAdam Düşmanı
ben de diyorum niye şeçilmedim, ben başvuruyu mobilden yaptım
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EklentiPaketi yazdı:ben de diyorum niye şeçilmedim, ben başvuruyu mobilden yaptım
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Test sunucusuna seçecekleri sistemlerle senin dediğinin ne alakası var?Amaç sistem gereksinimlerini test etmek değil ki.EYUNAL yazdı:Biraz yanlış düşünüyorsun. Asla yüksek sistem öncelik olmaz . Oyunu düşük sistemde dahi çalışacak şekilde yapmaları gerekir aksi taktirde oyuncu kaybı yaşarlar bu tüm online oyunlarda geçerlidirYemeLik yazdı:testlerde sıkıntı olmasın diye büyük ihtimalle en yüksek sistemleri seçiyolardır diye tahmin ettim seninde sistem iyimiş formu doldurupta seçilmediysen rasgele seçiyo olabilirler ama formu zaten inceliyolar.Online oyun tecrübeye online süresine hepsine bakmışlardır illa.Burak8154 yazdı:ne alaka. Gtx780 + fx8350 + 16gb ram ile biz seçilmediysek bunun sistem ile ne alakası varYemeLik yazdı:dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
Test etmeden minimum sistem gereksinimi nasıl tespit ediyorlar sanıyorsun ? Oturup pc mi toplasın adamlarturkoxHAMSTER yazdı:Test sunucusuna seçecekleri sistemlerle senin dediğinin ne alakası var?Amaç sistem gereksinimlerini test etmek değil ki.EYUNAL yazdı:Biraz yanlış düşünüyorsun. Asla yüksek sistem öncelik olmaz . Oyunu düşük sistemde dahi çalışacak şekilde yapmaları gerekir aksi taktirde oyuncu kaybı yaşarlar bu tüm online oyunlarda geçerlidirYemeLik yazdı:testlerde sıkıntı olmasın diye büyük ihtimalle en yüksek sistemleri seçiyolardır diye tahmin ettim seninde sistem iyimiş formu doldurupta seçilmediysen rasgele seçiyo olabilirler ama formu zaten inceliyolar.Online oyun tecrübeye online süresine hepsine bakmışlardır illa.Burak8154 yazdı:ne alaka. Gtx780 + fx8350 + 16gb ram ile biz seçilmediysek bunun sistem ile ne alakası varYemeLik yazdı:dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri
Arkadaşlar " kader mühürleri" oyununun testını oynayan var mı . sanırım 11 mart ta kapalı beta oynayanlar oldu . forumda cayır cayır herkes anlattı. gırenler varsa bir print atabılırler mı buraya.Grafikerleri nasıl. Ortamı nasıl. bir cevap verseydiniz iyidi.
11 Martta kapalı betaya katılmaya hak kazananlara geri dönüş maili yapıldı.KARADAVUTs yazdı:Arkadaşlar " kader mühürleri" oyununun testını oynayan var mı . sanırım 11 mart ta kapalı beta oynayanlar oldu . forumda cayır cayır herkes anlattı. gırenler varsa bir print atabılırler mı buraya.Grafikerleri nasıl. Ortamı nasıl. bir cevap verseydiniz iyidi.
Önceki sayfalarda bu mesajı bulabilirsin(54.syf).
Kapalı beta testleri 14 mart Haftası başlıcak
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
+Ek bilgi : ekran görüntüsü & video kaydının yasak olduğunu söylemişler.En azından sözleşmede herkese açık olmayan veri vs. herşeyin gizli bilgi olduğunu ve farklı ortamlarda bunu paylaşmıcaklarına dair bir sözleşme imzalanmış (Türk telekom ile) bu nedenden dolayı da "prt scr" tuşunu kullanan veya ekran görüntüsü video kaydı alıp sağda solda paylaşanların ciddi "hukuki sorunlar" ile karşılaşmaları mümkün.KARADAVUTs yazdı:Arkadaşlar " kader mühürleri" oyununun testını oynayan var mı . sanırım 11 mart ta kapalı beta oynayanlar oldu . forumda cayır cayır herkes anlattı. gırenler varsa bir print atabılırler mı buraya.Grafikerleri nasıl. Ortamı nasıl. bir cevap verseydiniz iyidi.
2006-2016
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bak bu dediğine katılıyorum. Sobee tek başına olsaydı hiç uğraşmazdı ama TTNET olunca -sanki çok ciddi müesseseler ya- her türlü bela gelebilir başınıza.Aman dikkat.resp0nse yazdı:+Ek bilgi : ekran görüntüsü & video kaydının yasak olduğunu söylemişler.En azından sözleşmede herkese açık olmayan veri vs. herşeyin gizli bilgi olduğunu ve farklı ortamlarda bunu paylaşmıcaklarına dair bir sözleşme imzalanmış (Türk telekom ile) bu nedenden dolayı da "prt scr" tuşunu kullanan veya ekran görüntüsü video kaydı alıp sağda solda paylaşanların ciddi "hukuki sorunlar" ile karşılaşmaları mümkün.KARADAVUTs yazdı:Arkadaşlar " kader mühürleri" oyununun testını oynayan var mı . sanırım 11 mart ta kapalı beta oynayanlar oldu . forumda cayır cayır herkes anlattı. gırenler varsa bir print atabılırler mı buraya.Grafikerleri nasıl. Ortamı nasıl. bir cevap verseydiniz iyidi.
Kapalı gruplarda paylaşın