sobee nin yeni oyunu çökün :D
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Paradox
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
sözde gelişmelerden haberdar edeceklerdi. kaç saattir pc başında bekliyorum. ayıp.
dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
ne alaka. Gtx780 + fx8350 + 16gb ram ile biz seçilmediysek bunun sistem ile ne alakası varYemeLik yazdı:dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
testlerde sıkıntı olmasın diye büyük ihtimalle en yüksek sistemleri seçiyolardır diye tahmin ettim seninde sistem iyimiş formu doldurupta seçilmediysen rasgele seçiyo olabilirler ama formu zaten inceliyolar.Online oyun tecrübeye online süresine hepsine bakmışlardır illa.Burak8154 yazdı:ne alaka. Gtx780 + fx8350 + 16gb ram ile biz seçilmediysek bunun sistem ile ne alakası varYemeLik yazdı:dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
GT740M + 8 GB ram var ve seçildim.Torpilim falan var da benim haberim yoksa çok darılırımYemeLik yazdı:testlerde sıkıntı olmasın diye büyük ihtimalle en yüksek sistemleri seçiyolardır diye tahmin ettim seninde sistem iyimiş formu doldurupta seçilmediysen rasgele seçiyo olabilirler ama formu zaten inceliyolar.Online oyun tecrübeye online süresine hepsine bakmışlardır illa.Burak8154 yazdı:ne alaka. Gtx780 + fx8350 + 16gb ram ile biz seçilmediysek bunun sistem ile ne alakası varYemeLik yazdı:dxdiagla oynasaydınız seçilirdiniz düşük sisteminiz varsa seçmezler.Oyna dxdiagla hepsini yükselt zor bir şey degil.
16 gb ram 12 gb ekran kartı var ama bir mail bile atmıyorlar
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar konuyu trole doğru götürüyorsunuz. Hadi gel benim sistemimin özellikleri neler öğren bakalım. Dalga mı geçiyorsunuz
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
-
- Salgın Koruyucusu
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Windows'u Etkinleştir
Windows'u etkinleştirmek için ayarlara gidin :twisted:
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.