GÜNCEL Forumdan ve oyundan seri para nasıl kasarım nasıl daha çabuk ilerlerim tarzında mesajlar alıyorum. Ufak bir çalışmayla bunu size anlatmak isterim. Ben hep bu şekilde kasmayı tercih ediyorum, kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir. Salgı kasarken sabırlı olmalıyız. 3 4 yaratık kesip düşmüyor yeaa diyip çekilmemek gerek. Meteorda savaşırken ayağımıza salgı düşmesini beklemekten daha iyidir . Emin olun kısa sürede sabrın ve emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Merak eden arkadaşlarımı bildilendirme amaçlı hazırlanmıştır. To be continued...
GÜNCEL Bugün kuzenimin şifacısı ile gaffar atıp eksiğini tamamlamak için kuzenimin de izni ile karakterine giriş yaptım. Şifacı oynamayı pek beceremem ama elimden geldiği kadar grubu ayakta tuttum. Güzel ve seri bir kesim oldu. Kuzenime mevlana ceket düşürmüşdüm eksiklerinden bir tanesini tamamladım. Onunda mutlu olacağını düşünüyorum. Stuya seri adımlarla geldik. Açıkçası fazla zorlamadı işinin ehli arkadaşlar çabucak stuyu yere serdi. Semihayı farklı bir taktikle kestik. Yanına bir kişiyi çeker çekmez herkes aynı anda konsantrasyon yeteneğini kullanıp var güçleriyle saldırdı. Ve o güzel an Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Görüntülerde ki kullanıcıların isimlerini kapatıyorum ancak izin verdikleri taktirde açabilirim. To be continued...
GÜNCEL Kuzenime düşürdüğüm Mevlana ceketi kendisine söyleyince hemen oyuna girdi. Biraz sohbet ettik uzun zamandır oyuna giremiyordu, büyücü oynamayı da çok özlemiş. Büyüye girmesini söyledim hemen seri bir şekilde Kenan grubu kurup Kenan'a doğru yola koyulduk. İçeriden boş çıksak da güzel bir Sığınak attık ve bu günüde sonlandırmış olduk.
osmturk yazdı:GÜNCEL Bugün kuzenimin şifacısı ile gaffar atıp eksiğini tamamlamak için kuzenimin de izni ile karakterine giriş yaptım. Şifacı oynamayı pek beceremem ama elimden geldiği kadar grubu ayakta tuttum. Güzel ve seri bir kesim oldu. Kuzenime mevlana ceket düşürmüşdüm eksiklerinden bir tanesini tamamladım. Onunda mutlu olacağını düşünüyorum. Stuya seri adımlarla geldik. Açıkçası fazla zorlamadı işinin ehli arkadaşlar çabucak stuyu yere serdi. Semihayı farklı bir taktikle kestik. Yanına bir kişiyi çeker çekmez herkes aynı anda konsantrasyon yeteneğini kullanıp var güçleriyle saldırdı. Ve o güzel an Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Görüntülerde ki kullanıcıların isimlerini kapatıyorum ancak izin verdikleri taktirde açabilirim. To be continued...
Semihayı ayırıp kestiniz sanırım , hs yüksek olan gruplarda genellikle bu taktik kullanılır birdaha semiha v.s ayarlamak ile uğraşılmaz tek toplu hs de biter gider
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
osmturk yazdı:GÜNCEL Bugün kuzenimin şifacısı ile gaffar atıp eksiğini tamamlamak için kuzenimin de izni ile karakterine giriş yaptım. Şifacı oynamayı pek beceremem ama elimden geldiği kadar grubu ayakta tuttum. Güzel ve seri bir kesim oldu. Kuzenime mevlana ceket düşürmüşdüm eksiklerinden bir tanesini tamamladım. Onunda mutlu olacağını düşünüyorum. Stuya seri adımlarla geldik. Açıkçası fazla zorlamadı işinin ehli arkadaşlar çabucak stuyu yere serdi. Semihayı farklı bir taktikle kestik. Yanına bir kişiyi çeker çekmez herkes aynı anda konsantrasyon yeteneğini kullanıp var güçleriyle saldırdı. Ve o güzel an Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Görüntülerde ki kullanıcıların isimlerini kapatıyorum ancak izin verdikleri taktirde açabilirim. To be continued...
Semihayı ayırıp kestiniz sanırım , hs yüksek olan gruplarda genellikle bu taktik kullanılır birdaha semiha v.s ayarlamak ile uğraşılmaz tek toplu hs de biter gider
Evet genelde sağlam gruplarda stusuz veya bu şekilde kesimi tercih ediyoruz. Fakat her zaman bu tarzda grup denk gelmiyor.
GÜNCEL Oyuna giriş yaptım. Sunucu çok tenhaydı grup bölgeleri boş sokaklar ıssız. Bu tenhalığı avantaja çevirmek için Peplit kuyusuna sonrada salgı kasmak için gezinmeye çıktım. Ölebilirim ama yere düşmem yıkılmadım ayaktayım. 15 20 dakika kasmamın sonucunda 1 adet Örümcek salgısı düşürdüm. Dünden beri düşürdüğüm 4. salgı oldu bir tanesini arkadaşıma hediye ettim. Sunucuya yavaş yavaş neferler girmeye başladı. Kenan'a büyücü aradıklarını gördüm hemen mısır çarşısına gittim.Motorini kısa süre içinde yere serdik. Kenan'a doğru ilerlemeye başladık. Kenan'a gelmiştik 2 büyücü dirençerini 1000 yaptıktan sonra kesime başladık. Alternatör Yüzüğü vermemeye kararlıymış. Ardından kahvaltı için ara verdim, oyuna döndüğümde sunucu tekrar tenhalaşmıştı. Mısır çarşısında bir Şifacı ve bir Büyücü oturuyordu. Beni Kenan'a çağırdılar kabul ettim ne kadar adam aradıysak da bulamadık üç kişi girmeye karar verdik. Biraz meşakkatli olsa da sonunda Kenan'a vardık ufak tefek aksilikler ile beraber Kenan'ı öldürdük. To be continued...
GÜNCEL Kenan grubunu beklerken boş vakti değerlendirip hole indim yaraktıkları kesmeye başladım tam o sırada özelden bir kişi günlüğümü okuduğunu ve beğendiğini yazdı, onun getirdiği şans olacak ki paketi açtığımda salgı düşmüştü:) Kendisine teşekkürlerimi sunarım Kenan grubu tamamlanmış beni bekliyorlardı. Seri bir şekilde Mısır Çarşısı'na indim ve içeri giriş yaptık. Kısa süre sonra Motorini de öldürdük. Yoldaki tüm Baş fedai ve Fedaileri öldürüp Kenan'a vardık. Elektirk direncimi bir tane shen kuo iksir içerek 1000 yaptım ve yerlerimize geçtik. Herkes pür dikkat şalterlerini kontrol ediyor bir yandan da Kenan'a yeteneklerini yağdırıyordu, ve sonunda Kenan yerle bir oldu. O sırada klandan bir nefer salgı arıyordu elimde 4 adet salgı mevcutu.
Şu anki hedeflerimin arasında Tılsım üretmek olmadığı için satmaya karar verdim. Kendisi ile Topkapı'da buluştuk ve alışverişimizi gerçekleştirdik. To be continued...
osmturk yazdı:GÜNCEL Kenan grubunu beklerken boş vakti değerlendirip hole indim yaraktıkları kesmeye başladım tam o sırada özelden bir kişi günlüğümü okuduğunu ve beğendiğini yazdı, onun getirdiği şans olacak ki paketi açtığımda salgı düşmüştü:) Kendisine teşekkürlerimi sunarım Kenan grubu tamamlanmış beni bekliyorlardı. Seri bir şekilde Mısır Çarşısı'na indim ve içeri giriş yaptık. Kısa süre sonra Motorini de öldürdük. Yoldaki tüm Baş fedai ve Fedaileri öldürüp Kenan'a vardık. Elektirk direncimi bir tane shen kuo iksir içerek 1000 yaptım ve yerlerimize geçtik. Herkes pür dikkat şalterlerini kontrol ediyor bir yandan da Kenan'a yeteneklerini yağdırıyordu, ve sonunda Kenan yerle bir oldu. O sırada klandan bir nefer salgı arıyordu elimde 4 adet salgı mevcutu.
Şu anki hedeflerimin arasında Tılsım üretmek olmadığı için satmaya karar verdim. Kendisi ile Topkapı'da buluştuk ve alışverişimizi gerçekleştirdik. To be continued...
O kişi benim kardeşim yazdığım sırada düşmesi güzel olmuş sevindirdi beni : ) inşallah fazla fazla düşer takipteyim.