CABOOSE'nin Günlüğü*Eminönü
- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: CABOOSE'nin Günlüğü*Eminönü
Teşekkür ederim arkadaşlar
Şimdi oyuna girip günlügüm için fotoğraf çıkaracağım 

- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Herkeze merhabalar arkadaşlar
Bugün oyun için pek vaktim yoktu.Fazla bir şey yapamadım.Öncelikle biraz maden çektim.

Sıkılmıştım maden işinden.Büyücüme geçecektimki klanda yine beni arayan birisi vardı

Bunuda böyle bırakıp bu günü noktalayalım.Okuduğunuz için teşekkür ediyorum

Beni fazla zorlamayan bir galibiyet olmuştu.Ücretimi alırken fotoğraf almamışım
Bu ws bittikden sonra klandaşlarımın Er meydanına büyücü aradığını görmüştüm.Hemen makina olup geçmiştim oraya.
Savaşın ortasında 5 kişi kalmamıza rağmen rahat bir galibiyet olmuştu bizim için

Bu arada şunu fark ettim nedense bütün er meydanlarında fotoğrafı aynı noktadan alıyorum
Birde ben Kolpaçino filmini çok severim.11 martta 3. serisi çıkacak gitmenizi tavsiye ederim.Artık ws atan kalmayınca aklıma oradan bir replik geldi aklıma bunu kendime uyarladım.

Bugün oyun için pek vaktim yoktu.Fazla bir şey yapamadım.Öncelikle biraz maden çektim.

Sıkılmıştım maden işinden.Büyücüme geçecektimki klanda yine beni arayan birisi vardı

Beni fazla zorlamayan bir galibiyet olmuştu.Ücretimi alırken fotoğraf almamışım
Bu ws bittikden sonra klandaşlarımın Er meydanına büyücü aradığını görmüştüm.Hemen makina olup geçmiştim oraya.
Savaşın ortasında 5 kişi kalmamıza rağmen rahat bir galibiyet olmuştu bizim için

Bu arada şunu fark ettim nedense bütün er meydanlarında fotoğrafı aynı noktadan alıyorum
Birde ben Kolpaçino filmini çok severim.11 martta 3. serisi çıkacak gitmenizi tavsiye ederim.Artık ws atan kalmayınca aklıma oradan bir replik geldi aklıma bunu kendime uyarladım.

- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Yanlış yere kaçmış o cümle kusuruma bakmayın arkadaşlar pek tecrübeli değilim forumdaRaskolnx yazdı:
![]()

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Bir gün iddiasız bir vs atmak istiyorum seninle hocam.Büyüde çokta iyi değilim 
- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Olur hocam tabikideRetaliation yazdı:Bir gün iddiasız bir vs atmak istiyorum seninle hocam.Büyüde çokta iyi değilim

- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Herkeze tekrardan merhabalar arkadaşlar.
Bugün staj günümdü yorucu bir gün geçirmiştim bu yüzden maden dışında pek bir şey yapamadım ama dün gece yaptıgım bir kaç şey var oyunda.Onlarında fotoğrafını atacagım
Öncelik tabikide madenlerime

Maden olarak bu kadardı aslında baya az çıkmıştı 4 yada 5 saat aralıksız maden çekmeye
Neyse sizlerede günlügümün başından beri belirttigim gibi oyundaki en keyifli dakikalarım büyücüm ile geçiyor.Çoğunlukla vs atıyorum yada savaşıyorum .Ben uzun zaman önce "Kutup Rüzgarı" tılsımımı satmıştım.
Bayadır da almayı planlıyordum ama satan göremiyordum.Gerek vs atarken gerekde savaşırken bu tılsımın bir çok avantajı olacaktı bana.Bu gün bir arkadaşın sattıgını gördüm ve almaya karar verdim fiyatta anlaştıkdan sonra kasa çarımdan paramı aktarıp tılsımı almaya gittim.Sağolsun oda bana güvendi ve alışveriş yaparken hiç bir sorun olmadı.

Ardından bu tılsıma göre yeteneklerimi dağıtıp uzun zaman sonra tekrardan deneyecektim.Bir vs atan buldum.

Vs'nin son elinde bana zihin saldırısı attı ve oyundan çıkışını gerçekleştirdi

Birdaha makina olmuştum ve savaşlarda ölümcül bir büyücü olarak yerimi almıştım.Biraz savaştıkdan sonra yine er meydanı atmak istedi canım hemen bir grub oluşturdum ve rakibimizde hazırdı zaten
Çok geçmeden makinalar atıldı ve Er meydanı 1'e giriş yapmıştık..5 büyücü 1 şifacı girmişlerdi ve Bizde bu seferde kolay olur diye 1 şifacı ile girdik.Aslında yenmeleri rahat gözüküyordu.Fakat bizimde biraz giderimiz vardı yani 

Eminönü sunucusuna geldim geleli bir çok er meydanı atmıştım fakat hiçbirinin sonunda bana ödül denk düşmedi bu konuda biraz şanssızım
Ardından loncam ile sivri adada otururken rakip klandan bir grup bize hasar vermeye başlayınca bizde biraz hırpalayalım dedik fakat abarttık sanırım

Uzun bir süre sancaklarına kapatmıştık ardından klandan diger arkadaşları geldiler ve bizi öldürmeyi başardılar ardından oyundan çıkışımı gerçekleştirmiştim zaten
Bu arada Er meydanı atmayı sevdigim kadar videoları izlemeyide çok seviyorum.En kısa zamanda bende bir program ayarlayıp video almaya çalışacagım sizler için.Ama şimdilik loncamın Youtube Kanalının linkini atayım ben size orada benimde oynadığım bir er meydanı videosu var 
https://www.youtube.com/channel/UCifuUP ... KIyrBXDX7A
Neyse arkadaşlar bu kadar şimdilik görüşmek üzere
Bugün staj günümdü yorucu bir gün geçirmiştim bu yüzden maden dışında pek bir şey yapamadım ama dün gece yaptıgım bir kaç şey var oyunda.Onlarında fotoğrafını atacagım
Öncelik tabikide madenlerime

Maden olarak bu kadardı aslında baya az çıkmıştı 4 yada 5 saat aralıksız maden çekmeye
Neyse sizlerede günlügümün başından beri belirttigim gibi oyundaki en keyifli dakikalarım büyücüm ile geçiyor.Çoğunlukla vs atıyorum yada savaşıyorum .Ben uzun zaman önce "Kutup Rüzgarı" tılsımımı satmıştım.
Bayadır da almayı planlıyordum ama satan göremiyordum.Gerek vs atarken gerekde savaşırken bu tılsımın bir çok avantajı olacaktı bana.Bu gün bir arkadaşın sattıgını gördüm ve almaya karar verdim fiyatta anlaştıkdan sonra kasa çarımdan paramı aktarıp tılsımı almaya gittim.Sağolsun oda bana güvendi ve alışveriş yaparken hiç bir sorun olmadı.

Ardından bu tılsıma göre yeteneklerimi dağıtıp uzun zaman sonra tekrardan deneyecektim.Bir vs atan buldum.

Vs'nin son elinde bana zihin saldırısı attı ve oyundan çıkışını gerçekleştirdi

Birdaha makina olmuştum ve savaşlarda ölümcül bir büyücü olarak yerimi almıştım.Biraz savaştıkdan sonra yine er meydanı atmak istedi canım hemen bir grub oluşturdum ve rakibimizde hazırdı zaten

Eminönü sunucusuna geldim geleli bir çok er meydanı atmıştım fakat hiçbirinin sonunda bana ödül denk düşmedi bu konuda biraz şanssızım
Ardından loncam ile sivri adada otururken rakip klandan bir grup bize hasar vermeye başlayınca bizde biraz hırpalayalım dedik fakat abarttık sanırım

Uzun bir süre sancaklarına kapatmıştık ardından klandan diger arkadaşları geldiler ve bizi öldürmeyi başardılar ardından oyundan çıkışımı gerçekleştirmiştim zaten
https://www.youtube.com/channel/UCifuUP ... KIyrBXDX7A
Neyse arkadaşlar bu kadar şimdilik görüşmek üzere

- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Herkeze merhabalar arkadaşlar.2 3 gün ara vermiştim günlügüme.Şimdi devam ediyorum.
Herzamanki gibi öncelikle madenler

2 gündür günlük yazamıyordum ne çektiysem attım
Biraz maden çekmeden büyücüme geçmiyorum.
Neyse maden işi bittikden sonra büyücüme girmiştim.Ama tekrardan savaşçıma girmek zorunda kaldım.Maden arıyorlardı.Fiyatta anlaştıkdan sonra topkapıya geçtim.Orada beklerken yan taraftaki kalay madenini görmüştüm çekmek istedim

Neyse sonunda alışverişi tamamlamıştım.

Ardından jadeit arayan birisinide buldum onlara fiyatta anlaştıkdan sonra savaş 3 e geçtim.Nickide bana tanıdık geliyordu.

Sattıkdan sonra biraz muhabbet etmiştik yakın arkadaşım Akif'in eski nicki bu şekildeydi.Sanırım yeni bir çar kasmıştı.
Neyse Akif ile muhabbet ederken Akif Vs atalım demişti bana.Bu arada Akif'de en az benim kadar iyi oynar büyücüyü
Ada garibe gitmiştik.Cidden uzunca bir süre Vs attık özlemiştim onunla Vs atmayı diğer rakipler gibi degildi çekişmeli geçiyordu.

Bayaca uzun bir süre Vs attık elimiz alışmıştı artık.Oyun oynarken müzik açmak için arama motorunu çalıştırdım.Birde foruma bakmak istedim Sancak savaşı varmış bugün.Akif ile hemen bir grup oluşturduk ve etkinlige katıldık onlarca grubun arasından bizi içeri aldılar.İlk savaştan galib gelmiştik fakat ben fotoğraf almayı unutmuştum
Hemen aynı grubu tekrardan oluşturup tekrardan şansımızı deniyelim dedik ve tekrardan içeri alındık

Savaş başlamıştı.Fakat sonuç değişmedi.Ama bu tur ilk tura göre daha zorluydu.

Etkinlikten sonra Er meydanı için lodos arıyorduk ama malesef bulamadık.Sonra bölgeden kendini Vs işine kaptırmış 2 arkadaştan 2ye2 Vs teklifi aldık.Bizde şaşırmıştık ama güzel olacagını düşündük Akif ile eksiklerimizi tamamlayıp adaya geçmiştik.Zor bir mücadele olacagını düşünüyorduk

Rakip bizi çok zorlamamıştı ama gerçektende hoşumuza gitmişti bu iş.Bu şekildede Vs atmak isteyenler olursa ulaşmaları hoş olur
Neyse bu işin ardından Er meydanına rakip aramaya devam ettik ama bulamadık.Sancak savaşı öncesi Asıp kesen bir takım vardı lodosta nedense sancak savaşından sonra kayboldular
Neyse arkadaşlar 2 günde yaptıklarım bunlardan ibaretti.Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.İyi forumlar 
Herzamanki gibi öncelikle madenler

2 gündür günlük yazamıyordum ne çektiysem attım
Neyse maden işi bittikden sonra büyücüme girmiştim.Ama tekrardan savaşçıma girmek zorunda kaldım.Maden arıyorlardı.Fiyatta anlaştıkdan sonra topkapıya geçtim.Orada beklerken yan taraftaki kalay madenini görmüştüm çekmek istedim

Neyse sonunda alışverişi tamamlamıştım.

Ardından jadeit arayan birisinide buldum onlara fiyatta anlaştıkdan sonra savaş 3 e geçtim.Nickide bana tanıdık geliyordu.

Sattıkdan sonra biraz muhabbet etmiştik yakın arkadaşım Akif'in eski nicki bu şekildeydi.Sanırım yeni bir çar kasmıştı.
Neyse Akif ile muhabbet ederken Akif Vs atalım demişti bana.Bu arada Akif'de en az benim kadar iyi oynar büyücüyü
Ada garibe gitmiştik.Cidden uzunca bir süre Vs attık özlemiştim onunla Vs atmayı diğer rakipler gibi degildi çekişmeli geçiyordu.

Bayaca uzun bir süre Vs attık elimiz alışmıştı artık.Oyun oynarken müzik açmak için arama motorunu çalıştırdım.Birde foruma bakmak istedim Sancak savaşı varmış bugün.Akif ile hemen bir grup oluşturduk ve etkinlige katıldık onlarca grubun arasından bizi içeri aldılar.İlk savaştan galib gelmiştik fakat ben fotoğraf almayı unutmuştum

Savaş başlamıştı.Fakat sonuç değişmedi.Ama bu tur ilk tura göre daha zorluydu.

Etkinlikten sonra Er meydanı için lodos arıyorduk ama malesef bulamadık.Sonra bölgeden kendini Vs işine kaptırmış 2 arkadaştan 2ye2 Vs teklifi aldık.Bizde şaşırmıştık ama güzel olacagını düşündük Akif ile eksiklerimizi tamamlayıp adaya geçmiştik.Zor bir mücadele olacagını düşünüyorduk

Rakip bizi çok zorlamamıştı ama gerçektende hoşumuza gitmişti bu iş.Bu şekildede Vs atmak isteyenler olursa ulaşmaları hoş olur

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Oooo biraderim günlük açmış ben yeni görüyorum. Günlüğün de loncan da hayırlı olsun kardeşim
Takipteyim ben de 
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Raskolnx
- İri Fare Avcısı

Nerelerdesin be olm arıyorum açmıyorsun. Lonca dağılmadı kanka birleşme yaşandı sen kaldın biTtaymmm yazdı:Oooo biraderim günlük açmış ben yeni görüyorum. Günlüğün de loncan da hayırlı olsun kardeşimTakipteyim ben de

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Sınav felan muhabbeti kankaRaskolnx yazdı:Nerelerdesin be olm arıyorum açmıyorsun. Lonca dağılmadı kanka birleşme yaşandı sen kaldın biTtaymmm yazdı:Oooo biraderim günlük açmış ben yeni görüyorum. Günlüğün de loncan da hayırlı olsun kardeşimTakipteyim ben de
http://inciswf.com/russiangirls.swf
Mustafa Kemal ATATÜRK