Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen YemeLik »

GWYNBLEIDD yazdı:E-spor damgasının sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Gizlenmiş İçerikGöster
tmertpal5 yazdı:Öncelikle oyunu 4 gözle beklediğimi belirtmek istiyorum ama tek korkum e spor olacak denmesi. Ayrıca dünyada bir ilk değil mmorpg bir e spor oyunu, üstteki arkadaşın dediği oyun yani Blade&Soul bir mmorpg oyunu aynı zamanda da bir e spor oyunu. Kore de turnuvaları düzenleniyor isterseniz youtube dan izleyebilirsiniz. Neyse ben bu oyunu 1 ay boyunca oynadım sonra bıraktım neden mi bıraktım çünkü oyun e spor olmak için çıkarılmış şöyle örnek veriyim oyunda open pvp var ama kim takar open pvp'yi, herkes pvp için oyunun arena'sına giriyor. Blade&Soul oyununun arenasınıda anlatayım zaten e spor olma sebebi oyundaki arena sistemi. Normal olarak bir oyunun e spor olması için maç başlangıcı eşitlik sağlanmalı tabiki örneğin moba oyunlara bakıldığında şampiyonların fix statları vardır tabi mmorpg ye dökülünce bu e spor olayı adamlar statları fixlemek zorunda kalıyor yani siz arena ya girdiğinizde isterseniz oyunun en iyi silahı en iyi seti olsun üzerinizde çıplak bi adamla aynı seviyedesiniz. Beni oyundan soğutan bu olmuştu ben item kasıp üzerimi dizip pvp yapmayı seven biriyimdir ama B&S da item kasmanın amacı pvp değildi öylesine kasıyodunuz itemi hatta itemi daha iyi item kasabilmek için kasıyodunuz o kadar. Doğru düzgün bi open world pvp si yoktu.
Eğer bi mmorpg oyunu e spor olarak çıkarmak isteniliyorsa bu sistem mecburidir maç başı herkes eşit olmalı e buda oyundaki itemleri değersiz ve anlamsız kılar. Kader Mühürleri'ni 4 gözle bekliyorum ama umarım oyun e spor üzerine kurulu olmaz. İlla e spor olacak deniliyorsada open world pvp nin kaliteli olması lazım ki kasılan itemler bi işe yarasın.
tmertpal5 yazdı:Tabiki zeka, el becerisi her oyunda olduğu gibi mmorpg'de de önemli. Ama işin içinde e spor girerse ne yazıkki item olayı oyunda pek önemli olmayacak birde 5 vs 5 diye bir şey olacağı kesin değil. 1 vs 1 de olabilir bu e spor 3 vs 3 de mesala dediğim oyunun turnuvasını atıyım sana bi izle, video force master classı (bir nevi büyücü :D) nın derlemesi gibi rakipleri hep farklı classlardan. Buyrun video izlemeside zevklidir öylesine bile izleyeibilirsiniz :D
Güzel bir noktaya değinmişsin. Blade&Soul'da şuanki eklenti için konuşursak item yönünden pek fazla eksiğim yok ancak arena sisteminde statlar dediğin gibi fixleniyor. Yani üzerimdeki itemler isterse en iyi itemler olsun, arena sisteminde bir önemi yok. Sadece yetenek kombinasyonları ve Hongmoon yetenekleri etkili oluyor. E-spor kavramı da bu noktadan sonra mantıklı geliyor. Güzel oluyor be arkadaş, şahsen ben birebir düellolarda çok eğleniyorum.

Kader Mühürleri isimli oyunu beklemiyorum, oynamayacağım ve umrumda da değil. Gene de belirteyim, bu şekilde bir sistem yapabileceklerini pek sanmıyorum. Çünkü Türk Telekom kar amacı güden bir firma, tüm koyunzadeler eşit olursa onlara para çıkmaz ;)

BnS için yaptığın open pvp yorumuna katılmıyorum.

Video'daki arkadaş 2015 dünya şampiyonasının galibi Jaesung. Arada açar izlerim, dediğin gibi bu dövüş sistemi ile izlemesi bile zevkli oluyor.
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yorukefe »

Tahminlerim bugün duyuru yapılması yönündeydi fakat bir hareket yok. Büyük ihtimalle YGS'den sonraki bir tarihte duyurular artık.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Rapbeqoo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapbeqoo »

İKV yi bırakalı yıllar oldu fakat bu oyun beni oldukça heyecanlandırdı
Kesinlikle Başlamayı düşünüyorum takımında eksik olan arkadaşlar varsa katılmak birlikte oyunun tadını çıkarmak isterim.
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Oyun duyurusu bu hafta içerisinde yapılacak hazır olun.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Bekleneni vereceğine inanmıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Yorukefe yazdı:Oyun duyurusu bu hafta içerisinde yapılacak hazır olun.

http://www.sobee.com.tr/

Nasıl duyuracaklar ben anlamadım insan şu siteyi günceller bi çok mu zor bunu yapmak?
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

YemeLik yazdı:
Yorukefe yazdı:Oyun duyurusu bu hafta içerisinde yapılacak hazır olun.

http://www.sobee.com.tr/

Nasıl duyuracaklar ben anlamadım insan şu siteyi günceller bi çok mu zor bunu yapmak?
Bugün kullanıcı kısmını duyurdular. Diğerleri nolur bilemem fakat o sitenin güncellenmesi şart. :D
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Kapalı Beta mailleri gönderilmiş.
Kimler beta da sanırım 100 kişi kabul etmişler.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Arkadaşıma geldi mail kaydını yaptırmış.
Seçilsem bile fotoğraf video atamam dedi.

Beklicez artık.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön