sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen EYUNAL »

YemeLik yazdı:
EYUNAL yazdı:
YemeLik yazdı:
Yorukefe yazdı:Başvurular kapanmış. Gün içinde seçilen kişilere mail gelecekmiş.
kader mühürlerindemi çalışıyorsun reis.
Resmi Facebook sayfasında yazıyor zaten.
gördümde kardeşim o manada söylemedim zaten hemen haberleri yetiştiriyor bizede acaba nerullun adamı felanmı şüphelendim şimdi
Söylediği her şeyi grupta Nihat Özpay yazıyor çünkü :mrgreen:
O değilde sessiz sedasız oyunun kapalı betası açılıyor çok saçma.
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

GWYNBLEIDD yazdı:Dost acı söylermiş. Biz İKV'yi dost olarak gördüğümüz için eleştiriyoruz, daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Eğer öyle bir inisiyatif kullanacak arkadaş var ise bunu göz önünde bulundurmalıdır. Neticede biz oyuncuların olmadığı bir İKV'nin ayakta durması mümkün değil.

Gerçek hayattan örnek vereyim. Devleti yöneten kişiler kusur işledi, bizim can ve mal güvenliğimiz tehlikeye girdi. Bu durumda bizim devlete değil yönetime tepki göstermemiz gerekir. Çünkü kişiler geçici, kurumlar ise kalıcıdır.

Bu duruma örnek olarak verdim ancak genede İKV için durum biraz farklı. Özel sektör araya girdiği için olayın muhattapları da değişiyor :)
Oyun gelişmiyor diye zırlıyorlar bütün gün forumda , yeni gelen oyuncuyu bile kaçırıyorlar bu boş boğazlılık ile.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

UDUBIYYETT yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:Dost acı söylermiş. Biz İKV'yi dost olarak gördüğümüz için eleştiriyoruz, daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Eğer öyle bir inisiyatif kullanacak arkadaş var ise bunu göz önünde bulundurmalıdır. Neticede biz oyuncuların olmadığı bir İKV'nin ayakta durması mümkün değil.

Gerçek hayattan örnek vereyim. Devleti yöneten kişiler kusur işledi, bizim can ve mal güvenliğimiz tehlikeye girdi. Bu durumda bizim devlete değil yönetime tepki göstermemiz gerekir. Çünkü kişiler geçici, kurumlar ise kalıcıdır.

Bu duruma örnek olarak verdim ancak genede İKV için durum biraz farklı. Özel sektör araya girdiği için olayın muhattapları da değişiyor :)
Oyun gelişmiyor diye zırlıyorlar bütün gün forumda , yeni gelen oyuncuyu bile kaçırıyorlar bu boş boğazlılık ile.
"Ağlamayana meme vermezler" canım benim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

resp0nse yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:

"Ağlamayana meme vermezler" canım benim
Senin gibi insanlara hiçbirşey beğendirilmez zaten , gönüllü ekip çalışıyor adamlar ne yapsın? TTNET vermeyince adamların elinde olan birşey mi sanki ellerinde genişleme paketi varda getirmiyormuş gibi.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Mail dönüşü yapılmış arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

EYUNAL yazdı:Mail dönüşü yapılmış arkadaşlar
Edit yanlış bilgi
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

EYUNAL yazdı:
Edit yanlış bilgi
Mailime girdim kredi kartı hesap özeti geldi onu gördüm morelim bozuldu bak :mrgreen:
2006-2016
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

resp0nse yazdı:
EYUNAL yazdı:
Edit yanlış bilgi
Mailime girdim kredi kartı hesap özeti geldi onu gördüm morelim bozuldu bak :mrgreen:
Orti beni trollemiş valla kusura bakma :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Resim
Kapalı beta kayıtları sona erdiğine göre kısa süre içinde testleri açarlar artık.

Üstteki şahıs sana artık burdan yazmıcam senin zihniyetini çözdüm :roll:
2006-2016
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Mailinizi kontrol edin gençler şahsen beklediğim gibi form gönderilmedi bana :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön