pLusu oLan milleti Rezil etmek zorundamı ?
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
pLusu oLan milleti Rezil etmek zorundamı ?
Arkadaşlar pLusu oLan kısıler neden pLusu oLmayan kısılerı rezil etmek zorunda pLusumuz yok plusu olan su soyledır bu boyledır dırıp duruyor. Adam kendısı dalıyo kesıyo bısey olmuyo ben sonra onu kesınce Bolgede klanda aç yazılıyorum ve Loncamda aç yazıLıyor. Herkez şunu bıLsın ben durduk yere kımseye daLmam benı tanıyan tanır aç degilim ve oLmayada nıyetım yok. Lonca açtım çekemeyenler boLgeLerden klanlardan yazı yazıyor ozellıkLe efeLerx Loncası herkezi benım Loncama kışkırtmış. 20 LvL Lonca adamımı kesıyor Lonca uyesıyle konusurken O Efelerxreis haklıdır napsa dıyor bizim Lonca delıkanLıdır dıyo sonra boLgeden Ultra Loncası ezıktır dıyor 20 LvL adam kesmek adamLıkmı , ezıkLıkmı ? Sonra pLustan adam oLucaksınız dıyo Plusu oLmayanı ezmeye calısıyo plusu olmayan hakLıda oLsa plusu oLan kendısını haklı duruma dusuruyor

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Re: pLusu oLan milleti Rezil etmek zorundamı ?
evet katılıryorum tayfuna bencede cok haklı
Kutluu,Diabolik,İstiklalxmohikan,Elmxbaron,
Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
Bide Efelerxleqend ezmesi benı görünce daLamıyo ama Loncamdakı kendisinden küçük LvL Lere daLıyo yiyosa benım karşıma çıksın bakaLım onları kesebildiği kesebiliyomu 

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
hLL abi çok hakLısın katıLıorm bizi çekemienLer anTen taksn xD
Ultraxhardy-Ultraxhealthardy (çalındı)
Ultraxwarrior!
Ultraxhardy-Ultraxhealthardy (çalındı)
Ultraxwarrior!
bu konuda sn haklı olabilirsin ama reiside dinlemek lazım snn gibi bnmde başımdan geçti böyle bir olay bn yanımda bir 49 lbl ile taş kanat görevimi yaptım vermeye gidiordum efelerxlegend daldı görevimi verdirtmedi çok kızdım sonra bir şekilde çıktım sivriden görevi verdim ve direk reis ile konuştum klana bölgeye bir şey yazmadım çünkü 1 lonca 1 kişinin hatası yüzünden rezil edilmemeli ne olursa olsun reisde hak verdi konuşdu legend ile 10 dk. sonra legend benden özür diledi
peki burada bn özür dilemesini uygun bir dille reise söyleyipde sağlıyabiliorum reis anlıor neden sn söyleyince anlamadı öyle davrandı ?? uygun bir dille anlattınmıki
ayrıca plusla rezil etme efelerin terbiyesizliği olmuş bu bi lonca kavgası haline dönmüş aranızda çözmeniz gereken bir şeydir. burada hata yapmış onun haricinde bazı itler vardır laftan anlamaz bölgeden yazarsın bu sefer o aç kestiği kişinin güçlü oldunu düşünür küçük bi velet deilse bir daha dalmaz
peki burada bn özür dilemesini uygun bir dille reise söyleyipde sağlıyabiliorum reis anlıor neden sn söyleyince anlamadı öyle davrandı ?? uygun bir dille anlattınmıki
ayrıca plusla rezil etme efelerin terbiyesizliği olmuş bu bi lonca kavgası haline dönmüş aranızda çözmeniz gereken bir şeydir. burada hata yapmış onun haricinde bazı itler vardır laftan anlamaz bölgeden yazarsın bu sefer o aç kestiği kişinin güçlü oldunu düşünür küçük bi velet deilse bir daha dalmaz

________________________________________________________________________________
Merhabalar Ben Anka Sunucusundan gamex
Kardeş Söylediğin Herşeyde Çok Haklısın.
Allaha Şükür Anka Sunucusundaki İnsanlar Çok Karakterli İnsanlar böyle bir sorunumuz Olmuyor..
Eğer Kafa dinlemek , Sakin , yardımsever bi sunucuda oynamak İstiyorsan Ankaya Bekleriz..
Anka bölümüne bakarsan Kimsenin Şikayeti Filan yok...Kendi halimizdeyiz..
SUNUCUNUZU KÖTÜLEMİYORUM TABİKİ NİYETİM O DEĞİL
EĞER GELMEK İSTERSEN İTEM GÖREV YARDIMI KASMA HER TÜRLÜ YARDIMDA BULUNURUZ
Kardeş Söylediğin Herşeyde Çok Haklısın.
Allaha Şükür Anka Sunucusundaki İnsanlar Çok Karakterli İnsanlar böyle bir sorunumuz Olmuyor..
Eğer Kafa dinlemek , Sakin , yardımsever bi sunucuda oynamak İstiyorsan Ankaya Bekleriz..
Anka bölümüne bakarsan Kimsenin Şikayeti Filan yok...Kendi halimizdeyiz..
SUNUCUNUZU KÖTÜLEMİYORUM TABİKİ NİYETİM O DEĞİL
EĞER GELMEK İSTERSEN İTEM GÖREV YARDIMI KASMA HER TÜRLÜ YARDIMDA BULUNURUZ
Sunucu : Anka
Karakter Türü : Savaşcı
Karakter İsmi : GAMEX
Aşk birgün Biter , Dert Birgün Biter , Artisliğe Ne Gerek Var Efendi Olun Yeter
:)
Karakter Türü : Savaşcı
Karakter İsmi : GAMEX
Aşk birgün Biter , Dert Birgün Biter , Artisliğe Ne Gerek Var Efendi Olun Yeter
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Tayfun loncamdan kmse sizse suçsuz yere dalmaz.Sen bana sennle bi sorunum yok abi saygısızlık yapmak istemiyorum dedin Klandan ultrax lere dalmayın sorun halledilmiştir dedim herkez tamam dedi.Ben affederim ama sabrımın yettiği yere kadar.Seni destekleyen ve loncanda olan kişiler bnm özelime yanlış loncaya çattın diyor durduk yere + bnm adamlarıma dalıyorlar ve saddo gibi aDAmlarında bölgeden ötüyorlar.Sizin adamınız geldi bize daldı mısır önünde 2 kişiyken kestik.Daha sonra bölgeden ötmeye başladınız toplanıp gelip kestiniz.Sonra bölgeden sz kime kafa tutuonuz felan diyip dalga geçmeye başladınız.Biz toplandık sizi kestik ve bir anda kaçtınız bölgeden biz cvpınızı bekledik sesiniz çıkmadı.
Kendini haklı gibi gösterme bu olaydan sonra yine adamlarına dalmadım ve yine bnm adamlarıma daldınız.Bundan sonra af yok gördüğüm yerde keserim.Ws dedin seni kestim.Kutluu ws dedi onu 60 canla kestim.Saddo ws dedi ona sakınmalı 2200 vuruom yeter mi
Kendini haklı gibi gösterme bu olaydan sonra yine adamlarına dalmadım ve yine bnm adamlarıma daldınız.Bundan sonra af yok gördüğüm yerde keserim.Ws dedin seni kestim.Kutluu ws dedi onu 60 canla kestim.Saddo ws dedi ona sakınmalı 2200 vuruom yeter mi
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
bı kere sacmaLama ben sana saygısızLık yapmıcam dedım evet hatta kımseye saygısızlık yapmam o Efelerxleqend ezıgıne soyle adam oLsun sen boLgeden bısey yazmıyomusun Mecxarap la bırlıkte oLup benı bolgeden rezıl ettıgın gunu ne cabuk unuttun benım kımseye dusmanlıgım yok ama sunu unutma ben oyunu sırf senın Loncan ıcın bırakmıyorum ya benım Loncama bulasmıcaktın yada gorusucez onune geLenı kesıcekmısın Goruselım bakaLım kım kımı kesıyo eLinden geLeni ardına koyma Hodri meydan.

- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
İkvm kardes sende hakLısın ben kac kere konustum Reis le konusmadı desın hadı Beyzadeyle konustum tmm dedıler 1 gun daLmadı Lonca uyelerıme sonra baktım daLmaya basladı ben napım sımdı ? yaptıkLarımda hakLı degıLmıyım soyle kac defa soyledım Efelerxreis e geLsın suraya yazsın geLmedın onun hakkında konusmadın dıye onun bırakmazsam Adımda tayfun degil dıyemez cunku kac defa soyledım bazılarına ıyılık yaramıyo kımseye.