Yönetim lütfen bilgilendirin
Yönetim lütfen bilgilendirin
Dün yazdığım yazıyı bugün forumda göremiyorum. İletim silinmiş. Forum kurallını dikkatlice incelememe rağmen ben kurallara uygun olmayan bir şey yazmadığımı düşünüyorum. İletimin silinmesin de ki haklı gerekçenizi sunmanızı arz ederim.
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Re: Yönetim lütfen bilgilendirin
Niye arz ediyorsun kardeşim talep etsene üst makamın mı senin bunlar. Memuru musun bunların ?
Kardeşim adamların borusu ötüyor burda haklısın kendi paramızla rezil oluyoruz emek veriyoruz para veriyoruz ama önemseyip cevap bile atmıyorlar. Tek yaptıkları konuyu kilitleyip cevap atmamak.uzunyillarsonra yazdı:Niye arz ediyorsun kardeşim talep etsene üst makamın mı senin bunlar. Memuru musun bunların ?
Selam Ower;
Elbette ki forum kanalımızda açmış olduğunuz şekilde siyasi, ırk ve milliyet hususlarını içeren konulara tartışmaya sebebiyet vereceği kaçınılmaz olacağı için izin verememekteyiz. Konunuzun ilgili yetkili tarafından bu yüzden kaldırıldığı görülmektedir, bilginize sunarız. Ve maalesef ki geri dönüş sürelerinde gecikme yaşanmasının, sizlerde "önemsememe" gibi algılanmasını görmek üzücü bir durum.
İyi forumlar.
Elbette ki forum kanalımızda açmış olduğunuz şekilde siyasi, ırk ve milliyet hususlarını içeren konulara tartışmaya sebebiyet vereceği kaçınılmaz olacağı için izin verememekteyiz. Konunuzun ilgili yetkili tarafından bu yüzden kaldırıldığı görülmektedir, bilginize sunarız. Ve maalesef ki geri dönüş sürelerinde gecikme yaşanmasının, sizlerde "önemsememe" gibi algılanmasını görmek üzücü bir durum.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!