İNTERNET CAFE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: İNTERNET CAFE

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sparineus yazdı:Kardeş,herkes sen gibi post uğruna deli gibi F5'e basıp durmuyor,dur bir adam girsin foruma.
Arkadaşın anlattığı şey eskiden satılan bu Çemberlitaş Kutularının içinde ki epinler.Cevaplayayım,satılmıyor.Çünkü hangi Avea Turkcell bayisine gidersem gideyim bulamıyorum.Belki TTNet bayilerinde bulunur,bir ihtimal.Ama şuan kart ya da mobil alma ön planda.Playstore.com da TTNet'e bağlı.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Eskiden satışlar üyelikal tarafından gerçekleştiriliyordu ve kutu basılıyordu ancak Playstore sadece sanal olarak satış yapıyor oyun alırsan internet indiriyorsun kod alırsan kodu veriyor yani elinde bir şey olmuyor aslında kredi kartı gibi o kadar paran var ama parayı görmeden kullanıyorsun :ugeek:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: -.-

Mesaj gönderen zamanvakti »

Seven yazdı:Şöyle bir durum var gittiğin cafe deki cafe sahibinin kendine ait playstore hesabı varsa ve ben ikv akçe almak istiyorum dersen istek üzerine sana akçe çekip playstore hesabına gelen kodu sana verebilir. ;) Güvenilir bir yer bulabilirsen.
Oluyormu öyle
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

zamanvakti yazdı:
Seven yazdı:Şöyle bir durum var gittiğin cafe deki cafe sahibinin kendine ait playstore hesabı varsa ve ben ikv akçe almak istiyorum dersen istek üzerine sana akçe çekip playstore hesabına gelen kodu sana verebilir. ;) Güvenilir bir yer bulabilirsen.
Oluyormu öyle
Ben şahsen internet cafeden alıyordum bu konu açıldığı zamanlar tabi güvenirsen cafeciye. Şimdi ise arkadaş veya kendim play store üzerinden alıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: -.-

Mesaj gönderen zamanvakti »

Seven yazdı:
zamanvakti yazdı:
Oluyormu öyle
Ben şahsen internet cafeden alıyordum bu konu açıldığı zamanlar tabi güvenirsen cafeciye. Şimdi ise arkadaş veya kendim play store üzerinden alıyorum.
Komisyon ücreti alıyormu cafe alıyordur sanırım.
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

zamanvakti yazdı:
Seven yazdı:
zamanvakti yazdı:
Oluyormu öyle
Komisyon ücreti alıyormu cafe alıyordur sanırım.
Rica üzerine çekiyordu zaten adam ama simdilerde kapatti kafeyi ne kadar parasi gidiyorsa onu ödüyordum sms ücreti felan dahil. Ama tabi kendi hesabimizla akçe çekmemiz daha iyi oluyor.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Sanırım Artık İnternet Cafelerde E-pin satılmıyor.( İkv oynayan Cafe SAhiplerinin aboneliği var mı onu bilemiyorum.)En İyisi Kendinizin Çektiği Akçe Alışverişidir :)
xDAVUTx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge H.

Mesaj gönderen xDAVUTx »

Kabile yazdı:Actığın konunun acılımını yazmanı bekliyorum ne epini :) ?
:mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön