Eskiden satışlar üyelikal tarafından gerçekleştiriliyordu ve kutu basılıyordu ancak Playstore sadece sanal olarak satış yapıyor oyun alırsan internet indiriyorsun kod alırsan kodu veriyor yani elinde bir şey olmuyor aslında kredi kartı gibi o kadar paran var ama parayı görmeden kullanıyorsun :ugeek:Sparineus yazdı:Kardeş,herkes sen gibi post uğruna deli gibi F5'e basıp durmuyor,dur bir adam girsin foruma.
Arkadaşın anlattığı şey eskiden satılan bu Çemberlitaş Kutularının içinde ki epinler.Cevaplayayım,satılmıyor.Çünkü hangi Avea Turkcell bayisine gidersem gideyim bulamıyorum.Belki TTNet bayilerinde bulunur,bir ihtimal.Ama şuan kart ya da mobil alma ön planda.Playstore.com da TTNet'e bağlı.Umarım yardımcı olmuşumdur.
İNTERNET CAFE
Re: İNTERNET CAFE
- zamanvakti
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
Oluyormu öyleSeven yazdı:Şöyle bir durum var gittiğin cafe deki cafe sahibinin kendine ait playstore hesabı varsa ve ben ikv akçe almak istiyorum dersen istek üzerine sana akçe çekip playstore hesabına gelen kodu sana verebilir.Güvenilir bir yer bulabilirsen.
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Ben şahsen internet cafeden alıyordum bu konu açıldığı zamanlar tabi güvenirsen cafeciye. Şimdi ise arkadaş veya kendim play store üzerinden alıyorum.zamanvakti yazdı:Oluyormu öyleSeven yazdı:Şöyle bir durum var gittiğin cafe deki cafe sahibinin kendine ait playstore hesabı varsa ve ben ikv akçe almak istiyorum dersen istek üzerine sana akçe çekip playstore hesabına gelen kodu sana verebilir.Güvenilir bir yer bulabilirsen.
- zamanvakti
- Cin Avcısı

- Lonca: -.-
Komisyon ücreti alıyormu cafe alıyordur sanırım.Seven yazdı:Ben şahsen internet cafeden alıyordum bu konu açıldığı zamanlar tabi güvenirsen cafeciye. Şimdi ise arkadaş veya kendim play store üzerinden alıyorum.zamanvakti yazdı:Oluyormu öyleSeven yazdı:Şöyle bir durum var gittiğin cafe deki cafe sahibinin kendine ait playstore hesabı varsa ve ben ikv akçe almak istiyorum dersen istek üzerine sana akçe çekip playstore hesabına gelen kodu sana verebilir.Güvenilir bir yer bulabilirsen.
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Rica üzerine çekiyordu zaten adam ama simdilerde kapatti kafeyi ne kadar parasi gidiyorsa onu ödüyordum sms ücreti felan dahil. Ama tabi kendi hesabimizla akçe çekmemiz daha iyi oluyor.zamanvakti yazdı:Komisyon ücreti alıyormu cafe alıyordur sanırım.Seven yazdı:Ben şahsen internet cafeden alıyordum bu konu açıldığı zamanlar tabi güvenirsen cafeciye. Şimdi ise arkadaş veya kendim play store üzerinden alıyorum.zamanvakti yazdı:Oluyormu öyleSeven yazdı:Şöyle bir durum var gittiğin cafe deki cafe sahibinin kendine ait playstore hesabı varsa ve ben ikv akçe almak istiyorum dersen istek üzerine sana akçe çekip playstore hesabına gelen kodu sana verebilir.Güvenilir bir yer bulabilirsen.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Sanırım Artık İnternet Cafelerde E-pin satılmıyor.( İkv oynayan Cafe SAhiplerinin aboneliği var mı onu bilemiyorum.)En İyisi Kendinizin Çektiği Akçe Alışverişidir
-
xDAVUTx
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge H.
:mrgreen:Kabile yazdı:Actığın konunun acılımını yazmanı bekliyorum ne epini?