Elwing yazdı:Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Sunucu güncellemesinde loncanın toplam lonca puanı o limiti aşarsa sıralama güncellemeden önceki hali ile kalmaktadır.
Gelecek güncelleme ile bu limitin arttırılması planlanmaktadır.
Elwing yazdı:Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Sunucu güncellemesinde loncanın toplam lonca puanı o limiti aşarsa sıralama güncellemeden önceki hali ile kalmaktadır.
Bilginize.
Gelecek Güncelleme ?
Bari sen yapma be kardeşim
Hızlı Destekte LP ler ile ilgili soru sordum. Elwing bana bu yanıtı verdi. bari bir umut diyip buraya atalım dedik Millet'in yüzü gülsün bir şeylerin devamı var desin diye
Güncelleme geleceğine inanıyorum ancak bunca zamandır oyalama gayretindeydiler.
Ayrıca yeni güncellemenin reklamını iyi yaparlarsa sosyal medyadan , internet sitelerinden gayet aktif , eski günler gibi olabilir bu oyun.O potansiyel fazlasıyla var.
Güncellemeye kadar çarlar dizilsin , dizemeyenler yardım devam :mrgreen:
Bu sefer gerçekten geliyor galiba sobeeden bir kaç arkadașla konuștuk 2 güncelleme paketi varmıș ilki çok kapsamlı degilmiș ikinciside patlama yapabilir oyun.Som testler nerull ve orti ișbirligiyle test ediliyormuș haziranda gelmesi muhtemel..
YemeLik yazdı:Bu sefer gerçekten geliyor galiba sobeeden bir kaç arkadașla konuștuk 2 güncelleme paketi varmıș ilki çok kapsamlı degilmiș ikinciside patlama yapabilir oyun.Som testler nerull ve orti ișbirligiyle test ediliyormuș haziranda gelmesi muhtemel..