Merhabalar arkadaşlar, bildiğiniz üzere bazı ekran kartı modellerin de İKV de garip ve bazen de komik şekiller ortaya çıkabiliyor. Benim bilgisayarımda bir ekran kartı bile yok. İntel Hd Graphics ile oynuyorum ve bol bol bu garipliklere denk geliyorum. Ben başlangıcı buradan veriyorum, sizlerde varsa görüntüleriniz buradan yollayın. Belki sanatsal bir şeyler açığa çıkartırız.
Oyunu alta aldığımızda genelde yapıyor bunu ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Fakat ortaya değişik şeyler çıkıyor bazen Konu güzel foto alırsam atarım
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''
Son resim fena değil ama pek usta bi kameraman değilsin bence,daha iyi bi kamera açısı yakalayıp daha sinematik bi izlenim verebilirdin. Hani bazen görüntü öyle efsane sunulur ki en basit sahneyi bile ısırmak istersin ya, onu demeye çalışıyorum. Çevredeki işsizleri de örs parası karşılığında kast olarak kullanabilirdin, zekice bir senaryo ve iyi zamanlamayla daha farklı bi yapımla seyircinin önüne çıkardın. Bu ps benim için.... Fotoşoktur
Bu tür sorunlar genellikle ekranı simge haline getirdiğiniz zaman ekranı bir anda açtığınızda oluşan milisaniye zaman kaybından oluşan önemsiz bir ekran kaymasıdır. Korkulacak bir şey yok yani. :mrgreen:
Bende de bazen öyle oluyor. Ama bir ekran kartın olsa daha iyi olur .ekran kartsız bilgisayarı sevmem ben :mrgreen:
Fark edermi arkadaşlar ha ekran kartı ha oyunu simge durumunu küçültmek Maksat sanatımız icra olsun . Oyuncular tekrar canlamadan aldığım için(klavye de fn tuşunu bulamıyorum alamıyorum bazen) açıya dikkat etmedim bundan sonra dikkat ederim Bu arada selam olsun Eminönü'nün neferlerine!