Oyuna dönmeyi düşünüyorum
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna dönmeyi düşünüyorum
Yanlış mı yaparım? Yorumlara bakılırsa oyunun eski ortamından eser kalmamış. Yapılan güncellemeler de pek olumlu karşılanmamış oyuncular tarafından. Çelişkideyim şu an 
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: Oyuna dönmeyi düşünüyorum
Başlayabilirsin , ancak ortam kurman biraz sıkıntı olur , eskisi gibi değil malesef oyun.
Uygun sınıfı seçersen rahatlıkla yolunu bulursun.
Başlaman hata olmaz , başlamaman da hata olmaz.Sonuçta zevk için , eğlenmek için burdayız.
Uygun sınıfı seçersen rahatlıkla yolunu bulursun.
Başlaman hata olmaz , başlamaman da hata olmaz.Sonuçta zevk için , eğlenmek için burdayız.
bir bitmedinizz
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Eğer ben bu oyunu oynarım diyorsan gel.Kötü yorumlara aldanma.Onlar oyuna yeni oyuncu kazandırmaktan çok,uçurumdan aşağıya atmaktadır bu davranışlarıyla.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Eğer bu oyunu oynamak istiyorsan öncelikle kendine göre bir yol haritası belirlemen kazım. Ama bunun içinde oyunda 1 2 ay gibi bir süre takılman lazım herşeyi yavaş yavaş öğrenene kadar. Daha sonra eşya üretme tılsım üretme gibi önemli konular dahiline girmen lazım. Amaen kısa bir yol olarak sana önerebileceğim tek bir şey var *kendini yıpratma hırs yapma *
Şimdiden başarılar.
Şimdiden başarılar.
- ReaLiZM
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: Munzur
Oyuna dönmeyi düşünebilirsin . Bizler için de çok iyi olur . Aman dönme , uzak dur gibi tabir kullanan arkadaşlara burdan lafım , oyuncu az oyun kapanmaya doğru gidiyor gibi tedirgin davranışlar sergilemeyin o zamanBaLikekmek yazdı:Yanlış mı yaparım? Yorumlara bakılırsa oyunun eski ortamından eser kalmamış. Yapılan güncellemeler de pek olumlu karşılanmamış oyuncular tarafından. Çelişkideyim şu an
ReaLıZM
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
- wOODMAN
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Orman Genel Müdürlüğü
Merhaba ,
Şuana dek 2 defa başlayıp bırakan biri olarak tavsiye etmem
Şuana dek 2 defa başlayıp bırakan biri olarak tavsiye etmem
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Düşünceleriniz için ayrı ayrı teşekkürler. Dönmemeye karar verdim. Oyunu geç, forum bile eski samimiyeti yitirmiş. Eski konulara bakındım az önce, ne güzel de heyecan dolu, komik, samimi iletiler var. Şikayetler her zaman vardı, ama heyecan da vardı. Şimdiye baktığım zaman forum yetkilileri, oyuna devam eden arkadaşlar bir garip. Belki sorun ben ve benim gibi oyunculardadır. Yeniliklere, gelişmelere ayak uyduramamak ve sonun da oyunu bırakmak. Oyunun o mynet dönemi aklıma geldi ve bir duygu patlaması yaşadım. Zaman çok hızlı akmış, başlar iken daha 13 14 yaşın da idim, şimdi 20 ler...
Güzel dostluklar, güzel de düşmanlıklar yaşadım ve acı ya da tatlı o zamanları özlüyorum, çünkü GEÇMİŞ...
Oyuna devam eden arkadaşlara keyifli zamanlar dilerim; yetkililere de kolaylık
Sağlıcakla kalın
Güzel dostluklar, güzel de düşmanlıklar yaşadım ve acı ya da tatlı o zamanları özlüyorum, çünkü GEÇMİŞ...
Oyuna devam eden arkadaşlara keyifli zamanlar dilerim; yetkililere de kolaylık
Sağlıcakla kalın
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz