Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen FireFighter095 »

İnşAllah GM HyDROS ile sınırlı kalmaz bu durum , tüm yöneticileri etkinlik dışında da oyunda görmek güzel olur.

Valla bi oyuna ilk girdiğim zaman 1 saat kadar Cengiz Kurtoğlu yada Müslüm Gürses dinlerim , bir de akşam yatmadan önce :)
Onlar olmadan olmaz :P
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar , bugün boş bir gündü.Aktiflik neredeyse sıfırdı.

Oyuna girdiğimde boştu neredeyse oyun.Ben de malzeme satın alıp Sansar Kudret İksiri'ni ürettim.Toplu toplu satışını yapacağım.Burdan duyrulur :)

Resim

Serkan'la Migrat grubuna girdik 3'yi 1 Afk savaşçı 2 şifacı olmak üzre , bu kadro ile junonu kesemeden çıktık , çıktım.Büyücüler arasında sıfır organize olunca kesim gerçekleştirilemedi.3 defa denedik sonuncuda dayanamadım çıktım gruptan.

Resim

Benim Çeteci Mağarası görevlerim duruyormuş.Serkanla onları hallettik sağolsun yardımcı oldu.

Resim
Resim
Resim

Zamanında rüyalarımıza giren , kabuslara neden olan manzara :mrgreen:

Resim

Topkapıyı kullanırken semaya giden yolu buldum , son 1 ayda 2 defa rastladım bu görüntüye.Sobee çalışıyor galiba :?:

Resim

Ve 2 tur GBM X attım.Hiçbir item alamadım.3. turu denedik ama onda da grup kuramadık.

İleride kısmetse asitçi olacağım için tılsımların önemi büyük bu konuda.Gazap 1-3 diye düşünüyorum ben.Sizce o kadar parayı bir şifacı olarak nasıl kazanabilirim ? Fikriniz , yönteminiz varsa bekliyorum.

İşte Bugün böyle hüsranla geçmiş oldu , umduğumu bulamadım.Umarım yarın umduğumuzu buluruz ;

Esen kalınız...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Topkapıyı kullanırken semaya giden yolu buldum , son 1 ayda 2 defa rastladım bu görüntüye.Sobee çalışıyor galiba :?:

Resim

Kahkaha attım görünce.Bir de tılsım meselesine gelirsek ya savaşçı açıp maden çekicen ya da şifacı ile holde saate gitmeyi deneyecen.
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Retaliation yazdı:Topkapıyı kullanırken semaya giden yolu buldum , son 1 ayda 2 defa rastladım bu görüntüye.Sobee çalışıyor galiba :?:

Resim

Kahkaha attım görünce.Bir de tılsım meselesine gelirsek ya savaşçı açıp maden çekicen ya da şifacı ile holde saate gitmeyi deneyecen.

Evet , saat gerçekten karlıymış , denedik gördük bugün :)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Merhabalar , bugün sunucu neredeyse boştu.Ne klan kanalında muhabbet döndü , ne de bölge kanalında.Bomboştu Eminönü sunucusu.
E haliyle de GB atamadım bugün.Sadece 2 tur kenan attım ama o da pintiliği üstünde hiçbirşey vermedi.

Daha sonra Emre hole gel dedi xeno kasmak için.Gittim tabi bende.Şunu anladım ki xeno da çok şanslıyım.Toplamda 2 defa gittip xeno kasmaya , ortalama 2-3 saat kadar kasmışımdır grupla , bu sürede 3 xeno düşürdüm ki 2si bugün :)

Emre'nin doğum günü yaklaştığı için ilk xenoyu hediye ettim , 2.yi de çok uygun fiyattan sattım(İş ayrı arkadaşlık ayrı :mrgreen: )

Liderimiz İsmet Bey'i yakalamışken bi fotoğraf çektim

Resim

Bir de günün kazancı ;

Resim

Ha unutmadan şunu da not edeyim buraya ; saatte takılırken bir arkadaşın lafı sinirlendirdi beni.Saate vardığımızda "slotuma dokunmayın" dercesine bir lafta bulundu.Sanırsın TTnet'e para vermiş , saati kendine bağlamış.Neyse ki uzatmadık muhabbetti.

İşte böyle boş bir gündü.Umarım yarın , yarınlar böyle geçmez hepimiz adına.Haydi kalın sağlıcakla 8-)
Ower
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ower »

Kardeşim ben ömer batuhan 24 yaşındayım eski oyunculardanım en yüksek level 29 ken tanıştım oyunla o zamanlar çok zevkliydi şimdi tadı yok klişesine girmeyeceğim :) geçen ay oyuna geri döndüm yeni bir sunucuda başlayım dedim zaten eski mynet hesabımdan giremedim. Sancak sunucusunda oyuna başladım 1 büyü 1 savaşçı 49 lvl çarım var. Oyunda ki yardım severlik ve grup bölgesi aşkını görünce oyuna ara vermeye karar verdim. Gerçi zorunlu bir ara olacak sınavlarım ve yurtdışı seyahatim var :) nisan ayında oyuna geri döndüğümde muhabbet şansımız olur umarım. Günlüğünü zevkle takip ediyorum allaha emanet ol kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Ower yazdı:Kardeşim ben ömer batuhan 24 yaşındayım eski oyunculardanım en yüksek level 29 ken tanıştım oyunla o zamanlar çok zevkliydi şimdi tadı yok klişesine girmeyeceğim :) geçen ay oyuna geri döndüm yeni bir sunucuda başlayım dedim zaten eski mynet hesabımdan giremedim. Sancak sunucusunda oyuna başladım 1 büyü 1 savaşçı 49 lvl çarım var. Oyunda ki yardım severlik ve grup bölgesi aşkını görünce oyuna ara vermeye karar verdim. Gerçi zorunlu bir ara olacak sınavlarım ve yurtdışı seyahatim var :) nisan ayında oyuna geri döndüğümde muhabbet şansımız olur umarım. Günlüğünü zevkle takip ediyorum allaha emanet ol kardeşim :)

Sağolasın kardeşim , zaten şuan oyunda ilk kez başlamış kişi sayısı çok azdır.Çoğunluğumuz , 29 - 39 levelken de burdaydık :)
Sınavlarında başarılar ,hayırlı yolculuklar dilerim.Sunucularımız farklı ancak Eminönü'ne uğrarsan her türlü etkileşimde bulunuruz kuşkun olmasın . Benim de yolum düşerse Sancak'a çayını çorbanı içerim bilmiş ol ;)
Takibe devam o halde 8-)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Merhabalar , dün günlüğe ekleyeceğim pek birşey yoktu.Bugün toplu halde eklemeyi tercih ettim.

Dün ;

Sabah saatlerinde 2 tur Kenan attım Fundi Yüzük aşkıyla ancak yine vermedi.Bende var olan Oksidant Kolye'yi verdi.

Resim

Daha sonra yanılmıyorsam 2 tur da GBM-X attım.İlk turda Yol Savaşçısı'ndan Siyanür Zırh aldım ;

Resim

2.turda Yol Savaşçısı'ndan Galata Sembolü , GBM-X'ten daha önce de vermiş olduğu Siyanür Ayakkabı aldım ve Siyanür setten sadece Ceket ve Asa kaldı.Bitti sayılır :)

Resim

Böyle alakasız yerlerde fotoğrafları çekiyorum , o anki itemin verdiği heyecanla çekmeyi unutuyorum fotoğrafları :) Onun verdiği heyecan paha biçilemez , umarım sizler de yaşarsınız :mrgreen:

Akşam saatlerinde büyücüm için Furkan'dan aldığım Azat set ile Kenan atayım istedim , hem de görevini falan halledeyim dedim.Hallettim de.Ancak grupta şifacımıza Motorin keserken herkese Ck dağıt , ölmeyiz dedim.Verdiği cevabı buraya not düşmek istiyorum izninizle.

Resim

Gelelim bugüne ;

Bugün aksiyon yoktu hiç.Sabah saatlerinde 2 tur Kenan attım.Hiç birşey alamadım.ÇT grubu kurmakta zorlandım ve 1 kere GBM-X turu gerçekleştirebildim.Madalya verdi :)

Sonra büyücüm ile Serkanla klan parası kastık Sivri Ada'da.F4çü arkadaş güzel ve eğlenceli klan parası kasmamızı sağladı.Ona burdan teşekkür ederim :)

Bundan başka bir aksiyon yoktu.Dilerim yarın eğlenceli birgün olur.Kalın sağlıcakla 8-)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Yine egomanyası yüksek bir arkadaş he.Karşımıza çıkmaz bir daha inşallah :)
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Retaliation yazdı:Sondaki mesajda çok haklısın.GMler ara ara gelip böyle yardım etse,muhabbet etse çok güzel olur.Oyunda bir samimiyetlilik oluşur,eski oyuncular geri dönebilir.Güncelleme istemiyoruz ilgi istiyoruz. :)
+1
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün tabiri caizse Kenan kusucam.Sabahtan beri sadece Kenan turu attım.Yanılmıyorsam 7 yada 8 tur.Ve hiçbirinde Fundi Yüzük vermedi.
Çıldırmama sebep olan bir hadise yaşandı.Bi arkadaş Fundi yüzüğünü atmış yanlışlıkla.Telafi için girdi Kenan'a.İlk girişinde düşürdü Fundi yüzüğü.İşte o anda cidden bırakmayı düşündüm oyunu.Ben aylardır yüzük peşindeyim.Millet tek seferde girdi , aldı , gitti :evil:

Philotheos'un Salonu'na gitmek esti.Çok uzun zamandır gitmiyordum oraya.Emre de davetimi kırmadı katıldı bana.Salondan çıktıktan sonra Emre'yle Eminönü'de Klan Parası kastık güzelce.

Resim

Daha sonra Serkan Sivri Ada'da arz ile vs atacağını söyledi.Ancak vs atacak adam yanına şifacı büyücü savaşçı getirmiş.Anlıcanız üçkağıtçılık yapmış.Ben de Serkan'ın yanında gittim.Bu dediğimiz Arz grup bizim Lodos sancakta resmen alay ediyorlardı.Biz 2 şifacı olarak Serkan'la güzelce oyaladık bu arkadaşları.Klan kanalından da yardım çağrımız cevapsız kalmadı ve Arzları Sivri Ada'nın serin sularına döktük :mrgreen: (Döktük kelimesi espri mahiyetinde , Arz'lar da bizim kardeşimiz,yanlış anlaşılmasın)

Resim

Sancak fetihlerinde örs yapmak olmazsa olmazımızdır :)

Resim

Resim

Bugün GB bakımından sinir bozucu ancak Sivri Ada'da Klan Parası bakımından eğlenceli bir gündü.

Umarım yarın eğlenceli bir gün olur , haftasonu nede olsa :)

Haydin kalın sağlıcakla...
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , aslında güne başlarken yoğun olacağını düşündüm ancak beklediğim gibi olmadı.Sunucuda haftasonu olmasına rağmen boştu.Artık sıkılma aşamasına kadar geldiğimi söylemeliyim.

Oyuna üretim ve toplama yeteneklerimi sıfırlayarak başladım bugün.İksirciydim aslında.Güzel iksirler üretip kendime gelir elde ettim bir süre.Ancak sıkılmaya başlamıştım bu durumdan.Malzemeleri parayla alıp , az bir kâr ile satıyordum.Ben de sıfırlanmadan önce kendime yüksek miktarda Mağara Şamanı Modeli İksir ürettim.Sebebi ise ÇT bosslarında büyü şifa yeteneğimi bir tık daha yükseğe çıkartmayı amaçlıyorum.Her boss kesiminde bir tane gömücem :)

Resim

Ondan sonra bazı arkadaşların KAOS görevleri varmış.Yardım istediler.Biz de üstümüze düşeni yaptık Furkan ile ;

Resim

Bugün 2 defa ÇT atabildim.Grup bulamadım.İlkinde güzel bir item düşürdüm Gaffar Bey Amca'dan ;

Hidrojen ve Hidroflorik Ceket

Resim

2. girişimiz kötü geçti.Aslında grup güzel görünüyordu ancak şekil olarak güzel olduğunu anlaşıldı.4-5 defa Semihayı kesmeyi denedik ancak içeri giremedik.İptal oldu orada kesim.Kendi adıma da kötü bir turdu.Yanlışlıkla can yerine kudret iksiri içmem , kudret yerine büyü kritik iksiri içmem beni sinirlendirdi açıkçası.

Yahu oyunda ne yaptıysalar artık herşeyi ücrete dökmüşler.Bir arkadaş ücreti ile Gong görevimi yapar mısın diye pm attı.Görevini yaptım ancak ücret falan almadım.

Resim

Yahu neden görev yaparken ücret alıyorsunuz ? Yardım ediverin Allah için ne olucak ? Sancakta boş boş vs yapacağınıza gidin yardım edin insanlara.Açıkçası "ücreti ile" demesi üzdü beni.Güzelim oyunu ne hale getirmişler.Eskileri arıyorsanız eskiler gibi davranın bir zahmet.Eskiden ben hiç ücretli görev yaptıran görmedim , yeni yeni adetler çıkartmışsınız.

Bunlardan sonra büyücüm ile takılırken etrafta ( İtiraf edeyim burdan , vs yapanları taciz etmek çok hoşuma gidiyor :) ) loncamızdan Volkan ile karşılaştım.Büyücüsünün Hidra Keşif görevi varmış.Benim de vardı , başladık yardım aramaya.Bakın gelen cevabın biri.Hatta gelen tek cevap.Yardım edecek adam bulamadık.Sonra görevi olan bir savaşçı ile kendimiz gittik yavaş yavaş.Bakın bakın cevaba bakın ;

Resim

Konu gayet açık.Şu para hırsımızı bir kenara atarsak belki oyun oynayan herkes mutlu olur , iştahla oynar oyunlarını."Keşif görevi için x kadar parayı ona verirsem bana ne kalır ?" diyerekten bu adam bu oyuna bir daha iştahla girmez.

Görevi yaparken madenleri çekiyordum.2. çekişimde Budaksız Abanoz'u koydum çantama :)

Resim

Tüm bunlardan sonra bilgisayarı kapatmadan GBM-X atayım dedim.Bi geldim ÇT girişe.Ben hariç 7 şifacı :mrgreen: Tabi bunu gördükten sonra kapattım oyunu , geldim buraya günlüğümü doldurmaya :)

Resim

Bugün böyleydi , umarım yarın daha eğlenceli bir gün olur.

Kalın sağlıcakla...
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön