Evet arkadaşlar oyuna yeniden başlamayı düşünüyorum çok eskiden oynuyordum 34 seviye bir savaşçım vardı fakat baştan başlamak istiyorum ama hangi server daha dolu oraya göre gitmek istiyorum ve oyuna ciddi anlamda zaman harcayacağım harcadığım zamana değermi, oyunun kapanma ihtimali varmı, bunlar hep bir soru işareti bıraktı kafamda.Foruma az çok baktım ama yeterli bilgi edinemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Burak
19
Tekirdağ
Eskişehir Anadolu Üni.(Hazırlık, Seneye İngilizce İstatistik İnş. :lol: )
Cümleten Selamun Aleyküm
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
Re: Cümleten Selamun Aleyküm
Öncelikle Aleyküm Selam
Beyazköşk En dolu ve bölgelerin en yoğun olduğu sunucudur
Gelirsen yardımcı olabilirim.
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
eyvallah hocam saolasın oyunumda yüklendi beyaz köşk de başlıyorum şimdiessizlordd yazdı:Öncelikle Aleyküm Selam
Retaliation yazdı:Aleykum Selam
Oyundaki en yoğun sunucular:Beyazköşk ve Eminönü'dür.
+1
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
İsmini alabilirmiyimzeklonz yazdı:eyvallah hocam saolasın oyunumda yüklendi beyaz köşk de başlıyorum şimdiessizlordd yazdı:Öncelikle Aleyküm Selam
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
Zeklonzessizlordd yazdı:İsmini alabilirmiyimzeklonz yazdı:eyvallah hocam saolasın oyunumda yüklendi beyaz köşk de başlıyorum şimdiessizlordd yazdı:Öncelikle Aleyküm Selam
Gelirsen yardımcı olabilirim.oyuna geçtiğimde yazacağım mutlaka
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Oyuna yeni başlamana sevindim.her gün bir kaç kişi tekrar oyuna başlıyor. Bu da güzel bir ilerleme sağlayacaktır oyuna. Umarım en kosa zamanda güncelleme gelir de artık yeni bir serüvene başlarız
ne açacağım konusunda çok kararsız kaldım sanırım buradaki düşüncelere göre hareket edeceğim sizdeyim arkadaşlar 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü