Can sıkıntıısnda oyunda duramıyorum . Geleceğini göremediğim için oyunda durduğum her saniye boşa gibi geliyor.Foruma giriyom forum daha dikkatimi çekiyor.
Sıkılanlar Kulubü üyelerine Afrasiyab depieadra ve Elwing i de çağırdım bakalım gelcekler mi
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
- FareAdam Düşmanı
Evet neredeyse bütün f2p oyunlarda genel mantık bu. Hatta 3-5 bin liralık sistemlerin 1000 liralık donanıma sahip yeni nesil konsollardan bir çok oyunda ahım şahım bi farkı olmamasının nedeni de bu. Bir çok oyun kullanıcının elindeki donanım hesaba katılarak yapılıyorSkyBlue yazdı:Böyle bir mantık olabilir mi ya?EklentiPaketi yazdı:Grafikleri çok arttırırlarsa oyuncu bulmakta zorlanırlar grafikler gayet güzel görünüyor, mekan tasarıfımı atmosfer yani görsellik daha önemli malum
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
resp0nse yazdı:Can sıkıntıısnda oyunda duramıyorum . Geleceğini göremediğim için oyunda durduğum her saniye boşa gibi geliyor.Foruma giriyom forum daha dikkatimi çekiyor.
Sıkılanlar Kulubü üyelerine Afrasiyab depieadra ve Elwing i de çağırdım bakalım gelcekler mi
Aynı durumdayım senle
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
resp0nse yazdı:Can sıkıntıısnda oyunda duramıyorum . Geleceğini göremediğim için oyunda durduğum her saniye boşa gibi geliyor.Foruma giriyom forum daha dikkatimi çekiyor.
Afrasiyab gelir de
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge H.
resp0nse yazdı:Şu anda en iyi mmorpg grafiğine sahip oyun için bile çok abartı bi sistem gerekmiyor.EklentiPaketi yazdı:Yani çok beklediği bir oyunsa yükseltir de kaç kişi sobee yeni oyun yapıyo diye sistem yükseltir ki?resp0nse yazdı:Oynamak isteyen sistemini yükseltir.[/color]
günümüzde 2 gb ram ile çalışan bir bilgisayarda tabiki yeni güncel oyunları oynamada sıkıntı çekersin(oynayamazsın demiyorum ancak donar görüntü kalitesini en düşükte oynarsın yani zevk almazsın)
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
İKV'nin sonunu gören oyuncular (temsili)
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
İkv'den yeni oyuna geçenlere çok iyi ayrıcalıklar verilmesi lazım yoksa bu kadar sene verilen paraların ahı tutarsa yeni oyunun ömrü çok kısa olur. E spor diyince akıla direk lol ve dota gelirken bu yeni oyunun e-spor alanında yer edinmek istemesi komik madem öyle ikv ye köklü bir yenilikle bunlar eklenseydi eski oyuncular geri gelir yeni oyuncular reklam yaparak çekilirdi.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
-
- FareAdam Düşmanı
Güldürmedi, korkuttu gece gece, konuşan kuş da neymiş, davuuutGWYNBLEIDD yazdı:İKV'nin sonunu gören oyuncular (temsili)
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Kuşun tribi, sahibine :mrgreen: kafesini kırdığı için ona küfür bile atıyorr :mrgreen: :twisted:EklentiPaketi yazdı:Güldürmedi, korkuttu gece gece, konuşan kuş da neymiş, davuuutGWYNBLEIDD yazdı:İKV'nin sonunu gören oyuncular (temsili)
-
- FareAdam Düşmanı
Haa öyle desene ya, şimdi ne kadar sevimli oldu anlatamam, tweety gibi yani. Sahi adminlerin bug ını bulduk, yönetime dolaylı küfür serbest o zaman. Biri beni rapor etsin de videoyu görüp blaviken kasabını atsınlar forumdanMaHKuMII yazdı:Kuşun tribi, sahibine :mrgreen: kafesini kırdığı için ona küfür bile atıyorr :mrgreen: :twisted: