Sevgili günlük gene seninleyim ve Tank olayını da artık becerebiliyorum. Tek sıkıntıHedef Saptırmaverme işi biraz zorluyor beni inşallah onuda öğrenirim veGBM Xi boşverdim veGAFFARkesimine başladım.
Acemilik mi desem dikkatsizlik mi desem bilemedim amaSTUART EfendideShen Kara iksirçektim ve ilk tank kullanışımın azizliğine uğradım.
Bu aradaShen Kara iksiriçektiğime değdi veBıçak Sırtı Eldivendüştü. Gaffar madalya ile yolculadı.
Daha sonra lonca arkadaşımızın arkadaşının junon görevi varmış ve yalnız bırakmadık.
Sevgili günlük bugün başımızdan geçen olaylar çok güzeldi veGM HyDROS'a bu güzel olayı bizlere yaşattığı için teşekkür ediyorum.
ÖncelikleYamanyaniFurkanarkadaşımızTaşkanat Baltaüretmek için bizi adaya çağırdı. Bende gelin kadimin orda çekiniriz oradan dayeşil keserizgöreviniz varsa dedim ve onlar gelene kadar benyeşilin canını 80 e kadar indirdim bekledimönce yeşili kestik.
Taşkanat Baltayıbastı loncadaşımız. Hayırlı olsun ve güzel günlerde kullanması dileğiyle...
Dedim ki hazır buradayızkadimdekeselim. Neyse biz kesime başlayalım can azalınca gelen çoğalır dedim ve bir baktımGM HyDROSgelmiş. Tabi klandanGM HyDROSbile yardıma geldi diyince baktım gelenler çoğaldı. Kadim hidrayıda kesmiş olduk.
*********************Teşekkürler GM HyDOS , Teşekkürler Voice Of Voiceless Lonca Ailesi ******************
Ardından bir el lonca olarak kenan keselim istedik ve oradan da bir kare aldık.
Sevgili günlüğümbugün doğum günüm ve İstanbul Kıyamaet Vakti forum sayfasısağolsun otomasyon hizmeti ile doğum günü tebriği etmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Bugün tankımla 3 sefer çemberlitaşa girdim ve düşen tek şeyTaş Kanat Tabancaoldu.