Hain saldırıda hayatını kaybedenlere ALLAH'tan rahmet,Yakınlarına baş sağlığı dilerim.Hepimizin yüreği yanıyor.Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlar,tuzaklar amacına ulaşamayacak.
"Hatırla ki, kâfirler seni tutup bağlamaları veya öldürmeleri yahut seni (yurdundan) çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da (onlara) tuzak kuruyordu. Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir."ENFÀL-30
Savaşların sadece oyunlarda kalması dileğiyle...
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Örgülü
Re: Savaşların sadece oyunlarda kalması dileğiyle...
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Nerde o kendini "ben Türkiye için bir an bile olsun ödün vermem direk savaşa giderim" diye avutan insanlar.
Nerde o "Türk kürt kardeştir" diyen insanlar.
Bu yaşanan olaylardan bir ders bile çıkaramıyoruz.
Kendimize gelelim. Türkiyede kaos çıkarmak için bunca oyunu bunca terörü estiren canilere inat TÜRK KÜRT kardeştir diyip birbirimize sarılarak bunlarla savaşacağımıza birbirimize düşman kesildik. Ben kürtüm ve sırf kürt olduğum için oyun içerisinde bana düşmanca ırkça tavırlar sergileniyor. Unutmayalım 5 parmağın 5 i de 1 değildir. Türkler kadar Kürtlerde bu topraklar için savaştı, savaşıyor,ve savaşmaya devam edecektir. En büyük örneği Çanakkale savaşı, Kurtuluş Savaşı... Teröre lanet olsun. Terörün olduğu yerde terör sadece kınanmaz. Tepkisini herkes her yönden belirtmelidir.
Tekrardan şehit olan bütün askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum, kalanlara baş sağlığı diliyorum.
Nerde o "Türk kürt kardeştir" diyen insanlar.
Bu yaşanan olaylardan bir ders bile çıkaramıyoruz.
Kendimize gelelim. Türkiyede kaos çıkarmak için bunca oyunu bunca terörü estiren canilere inat TÜRK KÜRT kardeştir diyip birbirimize sarılarak bunlarla savaşacağımıza birbirimize düşman kesildik. Ben kürtüm ve sırf kürt olduğum için oyun içerisinde bana düşmanca ırkça tavırlar sergileniyor. Unutmayalım 5 parmağın 5 i de 1 değildir. Türkler kadar Kürtlerde bu topraklar için savaştı, savaşıyor,ve savaşmaya devam edecektir. En büyük örneği Çanakkale savaşı, Kurtuluş Savaşı... Teröre lanet olsun. Terörün olduğu yerde terör sadece kınanmaz. Tepkisini herkes her yönden belirtmelidir.
Tekrardan şehit olan bütün askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum, kalanlara baş sağlığı diliyorum.
THilaR yazdı:Hain saldırıda hayatını kaybedenlere ALLAH'tan rahmet,Yakınlarına baş sağlığı dilerim.Hepimizin yüreği yanıyor.Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlar,tuzaklar amacına ulaşamayacak.
"Hatırla ki, kâfirler seni tutup bağlamaları veya öldürmeleri yahut seni (yurdundan) çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da (onlara) tuzak kuruyordu. Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir."ENFÀL-30
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Başlık çok yanlış. Savaş başlar ve biter. Bu ise 30 yıldır devam eden bir kahpeliktir.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?: