haziran = okul tatilleri = beta şenlikleri xDRivalxmelodi yazdı:Hazır olsa paylaşırlardı eminim. Dediğim gibi onu hazırlamak için aylarca uğraşırlarYorukefe yazdı:Spot alfa dönemine aitse tanıtım videosu hazırdır bence.Rivalxmelodi yazdı:Pek sanmıyorum. Bunların video hazırlaması bile aylar sürerYorukefe yazdı:Bu hafta içinde tanıtım videosunu yayınlarlar büyük ihtimalle.
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Oyunun kısa tanıtımını izledikten sonra müthiş bir hayal kırıklığına uğradım ve İstanbul Kıyamet Vakti oynadığım için şükür ettim. 
Denklem çok yanlış :mrgreen:byprens yazdı:haziran = okul tatilleri = beta şenlikleri xDRivalxmelodi yazdı:Hazır olsa paylaşırlardı eminim. Dediğim gibi onu hazırlamak için aylarca uğraşırlarYorukefe yazdı:Spot alfa dönemine aitse tanıtım videosu hazırdır bence.Rivalxmelodi yazdı:Pek sanmıyorum. Bunların video hazırlaması bile aylar sürerYorukefe yazdı:Bu hafta içinde tanıtım videosunu yayınlarlar büyük ihtimalle.
Haziran=okul tatili=Para :|
Pek sevgili Nihat abi forumda ama İKV ile ilgili açıklama yapmasını beklemiyoruz
Saygılar Nerull reyiz :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
turans yazdı:Oyunun kısa tanıtımını izledikten sonra müthiş bir hayal kırıklığına uğradım ve İstanbul Kıyamet Vakti oynadığım için şükür ettim.
+1 dostum. :lol:
Never beleive someone who tells who they are.
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
E-spor işte len nerull ile aranızı iyi tutun para harcamayın kazanın.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
PARJISUNG yazdı:E-spor işte len nerull ile aranızı iyi tutun para harcamayın kazanın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
PARJISUNG yazdı:E-spor işte len nerull ile aranızı iyi tutun para harcamayın kazanın.
+1
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk

Oooo... Derin...

Oyunun kısa özeti bu bence.PARJISUNG yazdı:E-spor işte len nerull ile aranızı iyi tutun para harcamayın kazanın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk