sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen EYUNAL »

MaHKuMII yazdı:
EklentiPaketi yazdı:http://www.merlininkazani.com/images/games/3524/1_1.jpg bu ikvnin ilk hali galiba
Kapalı betaydı yanılmasam
o fotoğraf İKV'nin kapalı beta öncesinin bir haliydi.O şekilde hiç bir oyuncu oynamadı diye biliyorum.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Daha başlamadan sonu İkv ve Icf gibi olacak oyundur kendileri.
Oyunu geliştiren ekip, İkv grafiklerini birazcık daha geliştirerek (3 yada 4 yıllık bir çalışma süresi diyorlar fakat ben pek inanmıyorum açıkça söylemek gerekirse.) ve de zamanımızın gelişen sporu, e-spora bu tarz bir oyun sokarak İkv'nin eski hallerini özleyen ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen oyuncuları hedef almış.
İkv kapanma noktasına geldiği şu günlerde Sobee'nin bir atak yapması gerekiyordu. Onlarda yeni bir oyun çıkararak yaptı. Hikaye kurgusunun ve müziklerinin en az İkv kadar iyi olacağına şüphem yok fakat günümüzde oyuncuları kendine çeken oyunlar genellikle oynanış ve grafikleri yüksek olan oyunlardır.
Tekrar söylüyorum muhtemelen oynanış ve grafikler İkv'nin biraz daha gelişmiş versiyonu olduğundan maksimum 2 bilemediniz 3 ay revaçta olacaktır sonra İkv'nin seviyesindeki oyunlar arasında yerini alıcaktır. İşte o saatten sonra e-sporda fayda etmeyecektir.
Umarım ben yanılırım hem oynanış hemde grafikler açısından beni yanıltan bir oyun olur ve bende keyifle oynarım fakat hiç umudum yok.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

SkyBlue yazdı:Daha başlamadan sonu İkv ve Icf gibi olacak oyundur kendileri.
Oyunu geliştiren ekip, İkv grafiklerini birazcık daha geliştirerek (3 yada 4 yıllık bir çalışma süresi diyorlar fakat ben pek inanmıyorum açıkça söylemek gerekirse.) ve de zamanımızın gelişen sporu, e-spora bu tarz bir oyun sokarak İkv'nin eski hallerini özleyen ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen oyuncuları hedef almış.
İkv kapanma noktasına geldiği şu günlerde Sobee'nin bir atak yapması gerekiyordu. Onlarda yeni bir oyun çıkararak yaptı. Hikaye kurgusunun ve müziklerinin en az İkv kadar iyi olacağına şüphem yok fakat günümüzde oyuncuları kendine çeken oyunlar genellikle oynanış ve grafikleri yüksek olan oyunlardır.
Tekrar söylüyorum muhtemelen oynanış ve grafikler İkv'nin biraz daha gelişmiş versiyonu olduğundan maksimum 2 bilemediniz 3 ay revaçta olacaktır sonra İkv'nin seviyesindeki oyunlar arasında yerini alıcaktır. İşte o saatten sonra e-sporda fayda etmeyecektir.
Umarım ben yanılırım hem oynanış hemde grafikler açısından beni yanıltan bir oyun olur ve bende keyifle oynarım fakat hiç umudum yok.
şu gördüğümüz görüntüler gibi olacak ise benim de pek umudum yok açıkcası.... umuyorum ikv den bir üst seviye olmayı başarır.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

SkyBlue yazdı:Daha başlamadan sonu İkv ve Icf gibi olacak oyundur kendileri.
+1 Beklentileri yüksek tutmamak gerek
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Grafikleri çok arttırırlarsa oyuncu bulmakta zorlanırlar grafikler gayet güzel görünüyor, mekan tasarıfımı atmosfer yani görsellik daha önemli malum
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

EklentiPaketi yazdı:Grafikleri çok arttırırlarsa oyuncu bulmakta zorlanırlar grafikler gayet güzel görünüyor, mekan tasarıfımı atmosfer yani görsellik daha önemli malum

Katılmıyorum.Grafikleri artırılması demek pc yi çok zorlucağı anlamına gelmiyor.
daha önce oynadığım bir oyunda çok fazla görsel efekt olduğu için eski bilgisayarımı kastığını oynamadığımı söylediğimde
Mevcut dönemde grafikleri kısarak kaliteden ödün vermemiz beklenemez sisteminizi güncellemenizi tavsiye ediyoruz diye yanıt gelmişti.

Oynamak isteyen sistemini yükseltir.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

resp0nse yazdı:Oynamak isteyen sistemini yükseltir.[/color]
Yani çok beklediği bir oyunsa yükseltir de kaç kişi sobee yeni oyun yapıyo diye sistem yükseltir ki?
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

EklentiPaketi yazdı:Grafikleri çok arttırırlarsa oyuncu bulmakta zorlanırlar grafikler gayet güzel görünüyor, mekan tasarıfımı atmosfer yani görsellik daha önemli malum
Böyle bir mantık olabilir mi ya?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

EklentiPaketi yazdı:
resp0nse yazdı:Oynamak isteyen sistemini yükseltir.[/color]
Yani çok beklediği bir oyunsa yükseltir de kaç kişi sobee yeni oyun yapıyo diye sistem yükseltir ki?
Şu anda en iyi mmorpg grafiğine sahip oyun için bile çok abartı bi sistem gerekmiyor.
günümüzde 2 gb ram ile çalışan bir bilgisayarda tabiki yeni güncel oyunları oynamada sıkıntı çekersin(oynayamazsın demiyorum ancak donar görüntü kalitesini en düşükte oynarsın yani zevk almazsın)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
AyYildizli
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AyYildizli »

Bu yeni oyun Türk oyun sektörüne hayırlı uğurlu olsun. Kapalı betaya kaydımı yaptırdım, merakla bekliyorum. :)
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön