en azından kafasının arkasında çizgi yok gelişme var gerçekten :mrgreen:MaraSalvatrucha yazdı:
Sonunda suzani yataga atabilen bir yigit cikti beyler :mrgreen:
sobee nin yeni oyunu çökün :D
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu gidişin bir de dönüşü var dedirtir.

- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Oyunun tanıtım videosundaki grafikler gerçekten kötü. Ayrıca şöyle bir şey var genelde yapımcılar oyunun ilk tanıtım videolarında inanılmaz grafikler gösterip oyunun son halinde fazlasıyla o grafik ayarlarını kısarlar. Tanıtım videosu bile bu şekildeyseWanker yazdı: iyi de adamlar daha oyunu duyurmamış bile. ne sobee den ne de türk telekomdan bi açıklama yok. tek gördüğümüz merlininkazanında çıkan haber ve bu kısa televizyon spotu. gerçi çeken arkadaş da çok kötü çekmiş. fotoğraf çekip birleştirsen daha canlı dururdu![]()
hele bi oyun hakkında bilgiler gelmeye başlasın da. ortada fol yok yumurta yok önüne gelen sallıyo. hele çok bilmiş arkadaşlar daha iyi biliyorsanız siz de yapın bi oyun da görelim. bu kadar sene beklemeseydiniz yapsaydınız siz de bi tane
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Zaten ikv'nin grafiklerine bakılarak oynansaydı 9 yıl ayakta kalamazdı.SikayetVar yazdı:Oyunun tanıtım videosundaki grafikler gerçekten kötü. Ayrıca şöyle bir şey var genelde yapımcılar oyunun ilk tanıtım videolarında inanılmaz grafikler gösterip oyunun son halinde fazlasıyla o grafik ayarlarını kısarlar. Tanıtım videosu bile bu şekildeyseWanker yazdı: iyi de adamlar daha oyunu duyurmamış bile. ne sobee den ne de türk telekomdan bi açıklama yok. tek gördüğümüz merlininkazanında çıkan haber ve bu kısa televizyon spotu. gerçi çeken arkadaş da çok kötü çekmiş. fotoğraf çekip birleştirsen daha canlı dururdu![]()
hele bi oyun hakkında bilgiler gelmeye başlasın da. ortada fol yok yumurta yok önüne gelen sallıyo. hele çok bilmiş arkadaşlar daha iyi biliyorsanız siz de yapın bi oyun da görelim. bu kadar sene beklemeseydiniz yapsaydınız siz de bi taneİKV'nin grafiklerine gerçekten yanaşamaz. Gerçi İkvde adamın kafasının arkasında çizgi var ama olsun.
Oyuncuların çoğu hikaye ve oyun içi ortam için bu oyunda
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Adamın tipinde meymenet yok ayrıca grafiklerini oyuna girince geniş geniş göreceğiz. UmArım ikv deki gibi robot yürüyüşü yapmazlarMaraSalvatrucha yazdı:
Sonunda suzani yataga atabilen bir yigit cikti beyler :mrgreen:
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Grafikler bildiğimiz düşünen adamın grafikleri 
-
- FareAdam Düşmanı
Denk geldiyseniz ikvnin ,galiba,kapalı betasında(göstergeler bile bir değişik) çevre detaydan yoksun, ışıklandırmalar çok abartı felandı, tam sürümle arasında baya fark vardı diye hatırlıyorum. Gördüğüm kadarıyla ikv den daha güzel yapıların, insanların modellemeleri. Kaç senelik oyun motorunda bile son bölgeler çok iyi benceSikayetVar yazdı:Wanker yazdı: Oyunun tanıtım videosundaki grafikler gerçekten kötü. Ayrıca şöyle bir şey var genelde yapımcılar oyunun ilk tanıtım videolarında inanılmaz grafikler gösterip oyunun son halinde fazlasıyla o grafik ayarlarını kısarlar. Tanıtım videosu bile bu şekildeyseİKV'nin grafiklerine gerçekten yanaşamaz. Gerçi İkvde adamın kafasının arkasında çizgi var ama olsun.[/color][/i][/b]
Ne kadar ihtimal barındıran cümleler kurdum ya
-
- FareAdam Düşmanı
http://www.merlininkazani.com/images/games/3524/1_1.jpg bu ikvnin ilk hali galiba
Aynen.EklentiPaketi yazdı:http://www.merlininkazani.com/images/games/3524/1_1.jpg bu ikvnin ilk hali galiba
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Kapalı betaydı yanılmasamEklentiPaketi yazdı:http://www.merlininkazani.com/images/games/3524/1_1.jpg bu ikvnin ilk hali galiba