Forum İmza
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
Forum İmza
Hangi Programla yapıyorsunuz 
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
Re: Forum İmza
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=132275essizlordd yazdı:Hangi Programla yapıyorsunuz
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
essizlordd yazdı:Hangi Programla yapıyorsunuz
BunudaBanlayin yazdı:Buyrunessizlordd yazdı:Claireal Büyücü
IIFULLMOONII. Ofans
CHeResH gazap
Bunlara uygun birşeyler yaparsan sevinirim çok abartılı olmasın
Sade olabilir
(Sadece birini yapıyorsan ''Claireal'' yaparsan iyi olur)
ÖRNEKTEKİ ROVİE VE LAZPAPAZ(en baştaki) olabilirler
Teşekkürler

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Forum imzaları için program olarak adobe photoshop gibi programlarla kendinize özel imzalar tasarlayabilirsiniz.
Onun haricinde internetten forum imzalarıyla ilgili web sitelerini bulup tekrardan kendinize özel forum imzalarını şekilli ve gif li olarakta tasarlayabilirsiniz.
"Bunlarla uğraşmak istemiyorum ben başka bir şey arıyorum" diyorsanız daha geniş çapta araştırmalar yapıp profesyonel imzalar yapan programlaro bulabilirsiniz.
Forumda site adı veya bir reklama yönlendirmek yasak olduğu için paylaşamıyorum. (adobe photoshop dünya üzerindeki en iyi foto resim düzenleyici olduğu için paylaştım reklam amaçlı değil)
Onun haricinde internetten forum imzalarıyla ilgili web sitelerini bulup tekrardan kendinize özel forum imzalarını şekilli ve gif li olarakta tasarlayabilirsiniz.
"Bunlarla uğraşmak istemiyorum ben başka bir şey arıyorum" diyorsanız daha geniş çapta araştırmalar yapıp profesyonel imzalar yapan programlaro bulabilirsiniz.
Forumda site adı veya bir reklama yönlendirmek yasak olduğu için paylaşamıyorum. (adobe photoshop dünya üzerindeki en iyi foto resim düzenleyici olduğu için paylaştım reklam amaçlı değil)
- Knight
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dert Etme Duaet
Bende imza istiyorum.Zahmet olmasa Knight yazılsa sevinirim KaRAKTER Buyucudur.
http://i.hizliresim.com/NqkRLX.png