EYUNAL yazdı:Sorun ne biliyon mu ? Bir oyun var 3 yıl boyunca oyunun yüzüne bile bakılmamış bug ile dolu fakat bugu kapatmaya çalışan bir ekip belirtisi bile yokken ortaya bu oyun çıkıyor koskoca 3 yıl 10 aydır bu oyunu geliştiriyorlar haliyle beklenti büyük oluyor çok doğal.
Bu arada youtube sayfası açmışlar 2 video var diye görünüyor fakat gizlemişler
o tanıtım videosunu kendi sitelerinden paylaşsalardı diyecektim ki youtube u gördüm. bugün daha düzgün bi video paylaşacaklar demekki
Oyunun demosu düştü buyrun İKV'nin grafiklerini mumla arayacağız 3 sene bunu mu yaptılar bunun yüzünden mi İKV'ye güncelleme gelmedi hale bakar mısınız ?
tüm hevesim kaçtı resmen
Grafiklere bak hele bu b*k gibi grafikler için mi 3 sene uğrastınız yazık lan harbi yazık
Oyunun demosu düştü buyrun İKV'nin grafiklerini mumla arayacağız 3 sene bunu mu yaptılar bunun yüzünden mi İKV'ye güncelleme gelmedi hale bakar mısınız ?
tüm hevesim kaçtı resmen
Bu ne biçim teaser
İnşallah burda göründüğü gibi değildir, ki öyleyse oynamaya bile değmez.
zulada cokmu ıyıydıde bukadar ınsanı topladı peki sankı ıkv cok super ust duzeyde oynayan oynar arkadaşım haklı degılmıyım türk oyunu işde zulayı bizde oynuyoruz sırf eski gmler orda diye yoksa zula cokmu super sence? veya ıkv ? ıkv ılk oldugu ıcın sızde ayrı bır yerı var ne dersenız dıyın ıstıyorsanız psıkolojıye dokelım