ÇEMBERLİTAŞ 2. BÖLGE SADECE VE SADECE 15,38
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: ÇEMBERLİTAŞ 2. BÖLGE SADECE VE SADECE 15,38
Madem süreler konuşuluyor ve rekor bizde görünüyor o halde rekabete müsait bir ortam seziyorum ve tüm oyuncuları rekor kesime davet ediyorum. Videoları bu konu altından yayınlayarak rekor süreye sahip videoyu Genel Etkileşimde Rekor adı altında yayınlayalım ve yeni bir rekabet ortamı açalım ne dersiniz? Hoşunuza gideceğini düşünüyorum o halde başlasın mı? Videolarınızı bekliyoruz.
Senden benden başka oynayan kalmadı ki reyizSeRRuh yazdı:Madem süreler konuşuluyor ve rekor bizde görünüyor o halde rekabete müsait bir ortam seziyorum ve tüm oyuncuları rekor kesime davet ediyorum. Videoları bu konu altından yayınlayarak rekor süreye sahip videoyu Genel Etkileşimde Rekor adı altında yayınlayalım ve yeni bir rekabet ortamı açalım ne dersiniz? Hoşunuza gideceğini düşünüyorum o halde başlasın mı? Videolarınızı bekliyoruz.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

Ne gizli cevherler var gün yüzüne çıkmamış bir bilsenalpay1994 yazdı:Senden benden başka oynayan kalmadı ki reyizSeRRuh yazdı:Madem süreler konuşuluyor ve rekor bizde görünüyor o halde rekabete müsait bir ortam seziyorum ve tüm oyuncuları rekor kesime davet ediyorum. Videoları bu konu altından yayınlayarak rekor süreye sahip videoyu Genel Etkileşimde Rekor adı altında yayınlayalım ve yeni bir rekabet ortamı açalım ne dersiniz? Hoşunuza gideceğini düşünüyorum o halde başlasın mı? Videolarınızı bekliyoruz.Rekabet ortamımız olsa ne oluuuur olmasa ne olur
Ben bile eskisi gibi tadını çıkaramıyorum şu oyunun
Biz vakti hainde 5m1 kesimler yapıyorduk videoya almamıştık ama birisinde sadece stuart olmadan kestiğimiz kısım 16 dakika falan sürmüştü.SeRRuh yazdı:Ne gizli cevherler var gün yüzüne çıkmamış bir bilsenalpay1994 yazdı:Senden benden başka oynayan kalmadı ki reyizSeRRuh yazdı:Madem süreler konuşuluyor ve rekor bizde görünüyor o halde rekabete müsait bir ortam seziyorum ve tüm oyuncuları rekor kesime davet ediyorum. Videoları bu konu altından yayınlayarak rekor süreye sahip videoyu Genel Etkileşimde Rekor adı altında yayınlayalım ve yeni bir rekabet ortamı açalım ne dersiniz? Hoşunuza gideceğini düşünüyorum o halde başlasın mı? Videolarınızı bekliyoruz.Rekabet ortamımız olsa ne oluuuur olmasa ne olur
Videoyu ne zaman yayınlarsın?
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: We Are The Best
alpay1994 yazdı:Biz vakti hainde 5m1 kesimler yapıyorduk videoya almamıştık ama birisinde sadece stuart olmadan kestiğimiz kısım 16 dakika falan sürmüştü.SeRRuh yazdı:Ne gizli cevherler var gün yüzüne çıkmamış bir bilsenalpay1994 yazdı:Senden benden başka oynayan kalmadı ki reyizSeRRuh yazdı:Madem süreler konuşuluyor ve rekor bizde görünüyor o halde rekabete müsait bir ortam seziyorum ve tüm oyuncuları rekor kesime davet ediyorum. Videoları bu konu altından yayınlayarak rekor süreye sahip videoyu Genel Etkileşimde Rekor adı altında yayınlayalım ve yeni bir rekabet ortamı açalım ne dersiniz? Hoşunuza gideceğini düşünüyorum o halde başlasın mı? Videolarınızı bekliyoruz.Rekabet ortamımız olsa ne oluuuur olmasa ne olur
![]()
Mümkünse birdaha girmeyin birde 5 büyücü gaffara hakaret resmen :mrgreen:
-
KiNGFiSH
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: RoA
En son AFRASiYAB tarafından 19 Şub 2016 20:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
uNSpokeeN
Yüzmebilenbalık
oLmazSaoLmaz yazdı:alpay1994 yazdı:Biz vakti hainde 5m1 kesimler yapıyorduk videoya almamıştık ama birisinde sadece stuart olmadan kestiğimiz kısım 16 dakika falan sürmüştü.SeRRuh yazdı:Ne gizli cevherler var gün yüzüne çıkmamış bir bilsenalpay1994 yazdı:Senden benden başka oynayan kalmadı ki reyizSeRRuh yazdı:Madem süreler konuşuluyor ve rekor bizde görünüyor o halde rekabete müsait bir ortam seziyorum ve tüm oyuncuları rekor kesime davet ediyorum. Videoları bu konu altından yayınlayarak rekor süreye sahip videoyu Genel Etkileşimde Rekor adı altında yayınlayalım ve yeni bir rekabet ortamı açalım ne dersiniz? Hoşunuza gideceğini düşünüyorum o halde başlasın mı? Videolarınızı bekliyoruz.Rekabet ortamımız olsa ne oluuuur olmasa ne olur
![]()
Mümkünse birdaha girmeyin birde 5 büyücü gaffara hakaret resmen :mrgreen:![]()
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: We Are The Best
Şaka yaptım farkındaysan ama fark edememişsin canımalpay1994 yazdı:oLmazSaoLmaz yazdı:alpay1994 yazdı:SeRRuh yazdı:alpay1994 yazdı: Biz vakti hainde 5m1 kesimler yapıyorduk videoya almamıştık ama birisinde sadece stuart olmadan kestiğimiz kısım 16 dakika falan sürmüştü.![]()
Mümkünse birdaha girmeyin birde 5 büyücü gaffara hakaret resmen :mrgreen:![]()
Senin hakaret dediğin dönemde sunucuda meteorit 2 3 sayısı iki elin parmak sayısını geçmiyordu küçük sinyor.
Kendisini dağlarda gören arkadaşlara selam olsun. Nisan 2015 in ortalarında giriyorduk biz o sistemle.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

Tebrik ediyorum muazzam bir kesim olmuşKiNGFiSH yazdı:
Şimdilik konu altındaki videolara dayanarak en hızlı Gaffar kesimi olarak yerini alıyor video
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
6 büyüyle kesmek öyle herkesin haddi değil yani. Gerçekten tebrik ederim sizi.KiNGFiSH yazdı: