Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen FireFighter095 »

İKV'nin "ah"ı tutuyor galiba...
Umarız grafiği düzeltirler de elaleme rezil olmazlar.Hadi biz yabancı değiliz de ilk kez sobee ile tanışacak arkadaşlara yazık olucak :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Oyun grafikleri kötüdür hadi ama sen kalkıp tanıtım videosunu, animasyonunu dahi berbat bir şekilde hazırlıyorsun. Nasıl oyuncu çekeceksin bu oyuna? En azından oyuncu çekmek için videoları biraz efekli bir şeyler yaparsın ve bir havası olur ama şu grafiklerle başlayacak olan da başlamaz. Arkadaşın da dediği gibi Google Play'de ki 10 MB'lık oyunlardan sanırlar. Cidden öyle duruyor ama. Ben bilmeseydim Kader Mühürleri'ni direkt Google Play'a girerdim.

Biz de istiyoruz ki ortaya güzel bir Türk yapımı oyun çıksın, oynayalım. Ama eleştirmekte hakkımız. Sonuçta bu oyunu biz oynayacağız, biz de emek vereceğiz ve zamanımızı harcayacağız. Yeri geldiğinde para yatıracağız. Neyse yine de oyun grafiklerinin böyle olmadığına dair ufak bir umut bırakayım içimde ama hiç sanmıyorum. Belli etti kendini oyun.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

NaudiR yazdı:Oyun grafikleri kötüdür hadi ama sen kalkıp tanıtım videosunu, animasyonunu dahi berbat bir şekilde hazırlıyorsun. Nasıl oyuncu çekeceksin bu oyuna? En azından oyuncu çekmek için videoları biraz efekli bir şeyler yaparsın ve bir havası olur ama şu grafiklerle başlayacak olan da başlamaz. Arkadaşın da dediği gibi Google Play'de ki 10 MB'lık oyunlardan sanırlar. Cidden öyle duruyor ama. Ben bilmeseydim Kader Mühürleri'ni direkt Google Play'a girerdim.

Biz de istiyoruz ki ortaya güzel bir Türk yapımı oyun çıksın, oynayalım. Ama eleştirmekte hakkımız. Sonuçta bu oyunu biz oynayacağız, biz de emek vereceğiz ve zamanımızı harcayacağız. Yeri geldiğinde para yatıracağız. Neyse yine de oyun grafiklerinin böyle olmadığına dair ufak bir umut bırakayım içimde ama hiç sanmıyorum. Belli etti kendini oyun.
Umarım beta olduğu için bu kadar kötüdür yoksa başka hiç bir açıklaması yok cidden günümüz teknolojosi ile bu kadar kötü işi ancak biz yapabilirdik lafa gelince de dünyanın en iyisiyiz her şeyde peh peh peh.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Şu grafiğe bak. Birde 3 yıldır sessizlerdi. Sessiz olmak yerine her yerde reklam yapsanız ne fark edecekti ki şu oyunun trailerine bak. Bende güzel bişeyler sandım. İnşallah trailer ile oyunun grafikleri arasinda cok fark vardır. Aksi halde 3 yıl boşa gitmiş demektir..
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:Şu grafiğe bak. Birde 3 yıldır sessizlerdi. Sessiz olmak yerine her yerde reklam yapsanız ne fark edecekti ki şu oyunun trailerine bak. Bende güzel bişeyler sandım. İnşallah trailer ile oyunun grafikleri arasinda cok fark vardır. Aksi halde 3 yıl boşa gitmiş demektir..
Genelde oyun tanıtım videoları oyunla pek alakalı olmaz . Bak lolun videolarına alakasız derecede güzel grafik ile tanıtım yapıyorlar .
Unreal Engine motorunu ağlatmislar resmen :D
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

NaudiR yazdı:

kardeş hesap makinesiyle mi çektin bunu? gs maçını bende izledim ama bu kadar kötü değildi?
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

NaudiR yazdı:
bu nedir aga bu nedir??? çıldırıyorum :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

Rivalxmelodi yazdı:Şu grafiğe bak. Birde 3 yıldır sessizlerdi. Sessiz olmak yerine her yerde reklam yapsanız ne fark edecekti ki şu oyunun trailerine bak. Bende güzel bişeyler sandım. İnşallah trailer ile oyunun grafikleri arasinda cok fark vardır. Aksi halde 3 yıl boşa gitmiş demektir..
9 saniye trailer mı olur la? televizyon spotudur o :lol: hem çeken arkadaş kimse alınmasın ama b.k gibi çekmiş
Kullanıcı avatarı
VotkaSarap
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen VotkaSarap »

Beklenti yükseklerde eğer grafikler böyle kötü olursa koskoca 3 sene 10 ay boşa gitmiş demektir. Tamam kapalı beta sonrası grafik iyileştirmesi yapılabilir ama denli vasat grafiklerle iş hiç bir yere gitmez. Mobil oyunların grafik kalitesi bile bundan iyi.
Kullanıcı avatarı
aLqoHoLiqq
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuvay İ Akademi

Mesaj gönderen aLqoHoLiqq »

Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön