Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen ottomanempire »

Bu konu üzerinden de irtibatta kalabiliriz. Beni de yazın aranıza
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Yorukefe yazdı:@Sinyor o zaman bu konu altında toplanalım.
Merhaba, bu konuda ciddi düşünüyorsanız bir forum açmanızı öneririm. Dediğiniz güzel aslında. İKV oyuncuları aynı yerde yer alırsa, hızlı bir şekilde birbirlerinin gelişimine yardımcı olabilirler. Beklemedeyim ben de.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

AFRASiYAB yazdı:
Sinyor yazdı:Bi forum yetkilisi benimle uğraşıyor galiba niye silersin arkadaş konuyu 3 konumuda sildiler herhangi bir şeyde yok.
Selam Sinyor;

Olayı kişisel algılamamanızı önemle rica ederiz. Benzer içerikte bulunan konuların silinmesi ya da birleştirilmesi bir forum kuralıdır. Geçmişte açmış olduğunuz konu bu konu ile birleştirilmiş, daha sonra aynı içerikte açmış olduğunuz konu da silinerek tarafınıza bilgi verilmiştir. Yine aynı muhtevaya sahip yazılarınızı bu başlık altından iletmenizi önemle rica ederiz. Bu sayede hem düzenli, hem de göz kirliliğine sebebiyet vermeyen konulardan mürekkep bir forum ortamı sağlayabiliriz.

İyi eğlenceler.
Vay kardesim ya bu ne hitap tarzı ŞhEkilsin qedafffdd masallah . ;)

Bu arada andik kundik piyasada ne var ne yok hatmesmis bir oyuncu olarak bende varim.
Resim

LEPRECHAUN
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Bu adam yetkili bir abiye benziyor
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Forum zaten dolup taşıyor, modlar cok calisiyor fln... benzer bissuru konu var aman allahim ne kadar da aktif bir forum bu boyle.....

Neyse beni de yazin
auril & DoubleLift
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Auril yazdı:Forum zaten dolup taşıyor, modlar cok calisiyor fln... benzer bissuru konu var aman allahim ne kadar da aktif bir forum bu boyle.....

Neyse beni de yazin

Oyundan çok forumda olanlarımız var :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yorukefe »

NaudiR yazdı:
Yorukefe yazdı:@Sinyor o zaman bu konu altında toplanalım.
Merhaba, bu konuda ciddi düşünüyorsanız bir forum açmanızı öneririm. Dediğiniz güzel aslında. İKV oyuncuları aynı yerde yer alırsa, hızlı bir şekilde birbirlerinin gelişimine yardımcı olabilirler. Beklemedeyim ben de.
Bir proje üzerinde çalışıyorum temayı halledebilirsem km için de bir sayfa açıcam.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

AFRASiYAB yazdı:
Sinyor yazdı:Bi forum yetkilisi benimle uğraşıyor galiba niye silersin arkadaş konuyu 3 konumuda sildiler herhangi bir şeyde yok.
Selam Sinyor;

Olayı kişisel algılamamanızı önemle rica ederiz. Benzer içerikte bulunan konuların silinmesi ya da birleştirilmesi bir forum kuralıdır. Geçmişte açmış olduğunuz konu bu konu ile birleştirilmiş, daha sonra aynı içerikte açmış olduğunuz konu da silinerek tarafınıza bilgi verilmiştir. Yine aynı muhtevaya sahip yazılarınızı bu başlık altından iletmenizi önemle rica ederiz. Bu sayede hem düzenli, hem de göz kirliliğine sebebiyet vermeyen konulardan mürekkep bir forum ortamı sağlayabiliriz.

İyi eğlenceler.

Selam AFRASiYAB;

Bana yapıtığın için teşekkürler sevdim seni cevapsız soru bırakmıyorsun :)
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yorukefe »

Konuyla alakası yok ama fikrinizi almak istedim.

Bir proje üstünde çalışıyorum proje web sitesi üzerine. @NaudiR isimli arkadaşın forum açmayı önermesi üzerine projeyi hızlandırmayı düşünüyorum.

Web sitesi üzerinde oyunlar ve e-spor hakkında çıkan son haberler, takımların oyuncu, oyuncuların takım bulabileceği ve yayıncıların yayınlarını paylaşabileceği bir platform olacak. Ayrıca e-spor destekli oyunlar için lig sıralaması, turnuvalar vb. olacak.

Kıyamet Mühürleri'nin haberini aldıktan sonra onun içinde bir sayfa açmaya karar verdim. Bu nedenle sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Site temasının (renk uyumu vb.), sitede bulunacak başlıkların ve içeriklerin nasıl olmasını isterdiniz veya sitede neler olmalı? Önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Yorukefe yazdı:Konuyla alakası yok ama fikrinizi almak istedim.

Bir proje üstünde çalışıyorum proje web sitesi üzerine. @NaudiR isimli arkadaşın forum açmayı önermesi üzerine projeyi hızlandırmayı düşünüyorum.

Web sitesi üzerinde oyunlar ve e-spor hakkında çıkan son haberler, takımların oyuncu, oyuncuların takım bulabileceği ve yayıncıların yayınlarını paylaşabileceği bir platform olacak. Ayrıca e-spor destekli oyunlar için lig sıralaması, turnuvalar vb. olacak.

Kıyamet Mühürleri'nin haberini aldıktan sonra onun içinde bir sayfa açmaya karar verdim. Bu nedenle sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Site temasının (renk uyumu vb.), sitede bulunacak başlıkların ve içeriklerin nasıl olmasını isterdiniz veya sitede neler olmalı? Önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Kader Mühürleri birader o Kıyamet Mühürleri değil !!!
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön