Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Günlüğünüzü takip ediyorum . Yazmaya devam et . Başarılarının devamını dilerim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün savaşçımla ve büyücüm ile vakit geçirmeye çalıştım.Hedefim öncelikle tank oldu,sonuçta 4 parçası kaldı.Ama Gaffar Amca inat ediyor vermemek için.

Büyücüye geçtim bir gaf atayım dedim.Grubu kurana pm attım,hs sordu.Cevabı verdim.Bir şey bile yazmadı.Üşenmedim kalktım gittim çt önüne,aynı adam dıştan gördü beni,hemen grup attı.Ama ben dedimki Hs'em 1000.

Ve son olarak can sıkıntısından işsiz gibi hesabımı tün sunucularda karakterim var mı yok mu diye baktım.Kuklacı ve Eminönü dışında Tılsım sunucusunda da bir savaşçım varmış.Tılsımda oynayan arkadaşlar yardım edecekse orada da oynarız.

Bugünlük böyleydi günlük,başka bir yazıda görüşürüz.
Bugün savaşçımla ve büyücüm ile vakit geçirmeye çalıştım.Hedefim öncelikle tank oldu,sonuçta 4 parçası kaldı.Ama Gaffar Amca inat ediyor vermemek için.

Büyücüye geçtim bir gaf atayım dedim.Grubu kurana pm attım,hs sordu.Cevabı verdim.Bir şey bile yazmadı.Üşenmedim kalktım gittim çt önüne,aynı adam dıştan gördü beni,hemen grup attı.Ama ben dedimki Hs'em 1000.

Ve son olarak can sıkıntısından işsiz gibi hesabımı tün sunucularda karakterim var mı yok mu diye baktım.Kuklacı ve Eminönü dışında Tılsım sunucusunda da bir savaşçım varmış.Tılsımda oynayan arkadaşlar yardım edecekse orada da oynarız.

Bugünlük böyleydi günlük,başka bir yazıda görüşürüz.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Teşkilat'da başlarsan yardımcı olur desktek çıkarım, Günlükdaşlarımıza her daim kapımız açık 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Cömert teklifin için teşekkür ederim.Şu karakterle biterse oraya da gelip yeni bir maceraya başlayabilirim.Vezirx27 yazdı:Teşkilat'da başlarsan yardımcı olur desktek çıkarım, Günlükdaşlarımıza her daim kapımız açık
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Retaliation, günlüğünü zevk ile takip ediyorum. Devamını bekliyorum. Başarılar...
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür Ederim.busecalikk yazdı:Retaliation, günlüğünü zevk ile takip ediyorum. Devamını bekliyorum. Başarılar...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün baya resimli,fotoğraflı bir gün olacak çünkü gerek şifa gerek savaşçım ile bölge attım.Sevindirici tek haber şifama geldi.Ceketlerinden eksiği olan Siyanür Ceket düştü.Lafı kısa keserek fotoğraflara geçiyorum.
Bir arkadaşın Recai Bey'den görevi varmış.Biz de eski günlerin hasretini gidermek amaçlı stuartı damalı bölgede kestik.

Şifam ile muazzam bir Gaffar grubu ve Stuarttan alınan ödül

Şifaya düşen materyal ve nice reçeteler.

Bu da tankımdan

Tekrar şifaya geri döndüm.Yine reçete yine var olan şeyler

Şifadan hs isteyen arkadaş

Stusuz Gaffar grubunda iken 45 canda olmasına rağmen içeri atılamayan bir Semiha

Günün ödülü Siyanür Ceket

Tesla gözcüye hs veren acemi bir tank arkadaş
Studan sonra herkes kaçınca mecbur ben de çıktım

Emrelerin(Seven) Junon psikopatlığı.Centten önce kuyuyu almaları ve Junonu 5 denemeden sonra kesmeleri

Veee işte günlük,bugün de böyleydi.Karakterlere item düşmeyince,günlük monotonlaşıyor farkındayım.İlgi çekici gelmiyor ama sabır tüm sıkıntıların anahtarı.Ben sabredersem tüm kapılar açılır diye düşünüyorum.Sağlıcakla kal günlük.
Bugün baya resimli,fotoğraflı bir gün olacak çünkü gerek şifa gerek savaşçım ile bölge attım.Sevindirici tek haber şifama geldi.Ceketlerinden eksiği olan Siyanür Ceket düştü.Lafı kısa keserek fotoğraflara geçiyorum.
Bir arkadaşın Recai Bey'den görevi varmış.Biz de eski günlerin hasretini gidermek amaçlı stuartı damalı bölgede kestik.

Şifam ile muazzam bir Gaffar grubu ve Stuarttan alınan ödül

Şifaya düşen materyal ve nice reçeteler.

Bu da tankımdan

Tekrar şifaya geri döndüm.Yine reçete yine var olan şeyler

Şifadan hs isteyen arkadaş

Stusuz Gaffar grubunda iken 45 canda olmasına rağmen içeri atılamayan bir Semiha

Günün ödülü Siyanür Ceket

Tesla gözcüye hs veren acemi bir tank arkadaş

Emrelerin(Seven) Junon psikopatlığı.Centten önce kuyuyu almaları ve Junonu 5 denemeden sonra kesmeleri

Veee işte günlük,bugün de böyleydi.Karakterlere item düşmeyince,günlük monotonlaşıyor farkındayım.İlgi çekici gelmiyor ama sabır tüm sıkıntıların anahtarı.Ben sabredersem tüm kapılar açılır diye düşünüyorum.Sağlıcakla kal günlük.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Yeni itemin hayırlı olsun. Dört gözle bekliyoruz fullenmeni 
Emre ile bugün attığımız migrat bölgesi 22dk sürmüştü , 5 defa denemeleri üzücü
İtemlerin hayırlı olsun. 22 dk bile fazla bu süreyi aza indirmek için uğraşacağım. Her gruba bir nikola şartFireFighter095 yazdı:Yeni itemin hayırlı olsun. Dört gözle bekliyoruz fullenmeni