Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
THilaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Örgülü

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen THilaR »

Düşüncene ve emeğine sağlık.Oyunu güzel analiz etmişsin.Arkadaşın da dediği gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları olarak Kader Mühürleri oyununda birlikte hareket edersek çok daha güzel bir atmosfer olacağı düşüncesindeyim.
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Resim

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Ellerini Sağlık güzel paylaşım olmuş yani bir aksilik çıkmazsa bende oynayacağım betayı sabırsızlıkla bekliyorum. :x
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

THilaR yazdı:Düşüncene ve emeğine sağlık.Oyunu güzel analiz etmişsin.Arkadaşın da dediği gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları olarak Kader Mühürleri oyununda birlikte hareket edersek çok daha güzel bir atmosfer olacağı düşüncesindeyim.
+1 Kesinlikle katılıyorum oyuna ısınmak için güzel vakit geçirmek için İkv Oyuncuları Olarak Bir arada Olmak iyi fikir bencede

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Yorukefe yazdı:
TheeWesT yazdı:Yeni oyunun duyurusu yapınca İkv ile ilgili açıklama yaparlar umarım. Sabırsızlıkla bekliyoruz o günü sayın Nerull
Nerull un yazdığına göre Kader Mühürleri ile birlikte İKV içinde bir açıklama yapılacakmış.
Nerull nerde yazdı ki bu yazıyı?

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

kandemir yazdı:
Yorukefe yazdı:
TheeWesT yazdı:Yeni oyunun duyurusu yapınca İkv ile ilgili açıklama yaparlar umarım. Sabırsızlıkla bekliyoruz o günü sayın Nerull
Nerull un yazdığına göre Kader Mühürleri ile birlikte İKV içinde bir açıklama yapılacakmış.
Nerull nerde yazdı ki bu yazıyı?
viewtopic.php?f=46&t=134614&start=170#p1060754
Resim
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yorukefe »

@Sinyor diğer konuda anlatmak istediklerimi güzel bir şekilde özetlemiş teşekkürler emeğine sağlık.
@kandemir, @Baltalilah isimli arkadaş linki atmış ben yine de alıntıyı yazayım.
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.

Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.

Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.

Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.

Sevgilerimle,
Şu an takımımla birlikte oyunun çıkışını bekliyoruz. @Sinyor'un da dediği gibi başlayacak arkadaşlar varsa yardım vb. durumlarda ulaşabilir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Oyun beraberinde neleri getirecek bilinmez ama e-spor denilince aklıma karakterin kilolarını yakmak geliyor :)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yorukefe »

@Sinyor'un konusu kaldırılmış.

Kader Mühürleri'ne başlayacaklar bu konu altına yazabilir. Birbirimize gerektiği durumlarda yardımcı olabiliriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Sanki kader mühürleri bana da sıcak gelmeye basladı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ottomanempire »

Kader Mühürleri'ni oynamayı ben de düşünüyorum. İkv'ye yatırım yapmak artık mantıklı değil. İkv'de istediklerimi yapmakta geç kaldım. Kader Mühürleri'nde yapmak istiyorum. Bunun için de yardımlaşma şart. Umarım İkv'nin ilk zamanları gibi olur oyun. Beta açıldığında buradan haberleşip birlikte oynayalım derim.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön