Linki eklememişim teşekkürler. Linkte bir kaç görsel daha var.THilaR yazdı:berkan587 yazdı: Son görsellerden nereden alındı :?:
Sobee tasarımcısı sayfasından alınmış.. https://www.facebook.com/keramazottiworks/
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
yunan mitolojisiyle bir bağlantısı olabilir gibi geliyor bana
auril & DoubleLift
Sitesinde de belirtiyor zaten Helenistik dönem diye.Auril yazdı:yunan mitolojisiyle bir bağlantısı olabilir gibi geliyor bana
Mustafa Kemal Atatürk
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı
Benzerlik sadece Hikaye serüveni veya Effek-Grafik olarak oluur..Rivalxmelodi yazdı:Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Rivalxmelodi yazdı:Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı![]()
Açıkcası ben İKV'yi bırakmam. Ama bir yandan onu da oynarım problem değil. İKV hayatımda güzel bir yer kapladı. Çok iyi dostluklar kardeşler abiler ablalar edindim. İKV'ye her türlü devam ederim. Eminim benim gibi düşünen kişilerde mevcuttur.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Tabi mevcut!busecalikk yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı![]()
Açıkcası ben İKV'yi bırakmam. Ama bir yandan onu da oynarım problem değil. İKV hayatımda güzel bir yer kapladı. Çok iyi dostluklar kardeşler abiler ablalar edindim. İKV'ye her türlü devam ederim. Eminim benim gibi düşünen kişilerde mevcuttur.
Sobee kuruluş olarak daha önce bir çok oyuna imza attı. Farkında iseniz ZULA havadisleri de bu tür konulara sebep olmuştu velakin hiç bir etkisi olmadı. Kısacası Kadar Mühürleri bir kaç sonra tekrardan unutulur, İKV dünyasında yapılan güncelleme veya yenilikler ile yine üst seviyelere çıkacağına inanıyorum.
Aslında konu bir kaç kişi tarafından çarpıtılmak isteniyor gibi veya olumsuz düşünenlerin yorumlarını baya uzatmaları gibi..
Kısacası hayırlısı diyelim.. Bakalım neler olacak..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kader Mühürleri'nde de gelişim süresi olacak bu yüzden sıkılıp İKV'ye girebilirsiniz. 
Mustafa Kemal Atatürk
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Dediğin gibi çoğu kişinin aksine bende yenilik ve güncelleme geleceğine inanıyorum. Ama bunu ne zaman yapacaklarına dair bir fikrim yok. Yine de umudu mu kesmedim. Şu zaman bu zaman diyemem ama İKV'nin çok iyi bir dönüş yapacağına inancım tam.Esadullah yazdı:
Tabi mevcut!
Sobee kuruluş olarak daha önce bir çok oyuna imza attı. Farkında iseniz ZULA havadisleri de bu tür konulara sebep olmuştu velakin hiç bir etkisi olmadı. Kısacası Kadar Mühürleri bir kaç sonra tekrardan unutulur, İKV dünyasında yapılan güncelleme veya yenilikler ile yine üst seviyelere çıkacağına inanıyorum.
Aslında konu bir kaç kişi tarafından çarpıtılmak isteniyor gibi veya olumsuz düşünenlerin yorumlarını baya uzatmaları gibi..
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım Nerull 3 yıldır güncelleme gelcek diyor. Nerull'a inanmayın. Sadece bizi oyalamaya çalışıyor. İKV bitti artık bitti. Bana yılbaşında güncelleme gelcek dediler hala ortada bişey yok. Bu yönetim bu oyunu yapmaya başladığı an zaten İKV'yi silmişti.busecalikk yazdı:Dediğin gibi çoğu kişinin aksine bende yenilik ve güncelleme geleceğine inanıyorum. Ama bunu ne zaman yapacaklarına dair bir fikrim yok. Yine de umudu mu kesmedim. Şu zaman bu zaman diyemem ama İKV'nin çok iyi bir dönüş yapacağına inancım tam.Esadullah yazdı:
Tabi mevcut!