Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen Yorukefe »

THilaR yazdı:
berkan587 yazdı: Son görsellerden nereden alındı :?:

Sobee tasarımcısı sayfasından alınmış.. https://www.facebook.com/keramazottiworks/
Linki eklememişim teşekkürler. Linkte bir kaç görsel daha var.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

yunan mitolojisiyle bir bağlantısı olabilir gibi geliyor bana
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Auril yazdı:yunan mitolojisiyle bir bağlantısı olabilir gibi geliyor bana
Sitesinde de belirtiyor zaten Helenistik dönem diye.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı :)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Rivalxmelodi yazdı:Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı :)
Benzerlik sadece Hikaye serüveni veya Effek-Grafik olarak oluur..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
busecalikk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Time of Death

Mesaj gönderen busecalikk »

Rivalxmelodi yazdı:Eğer kader mühürleri birazcık İKV'ye benzerse, İKV oynayan kimse kalmaz. Herkes bu oyuna geçince de İKV'yi kapatırlar. Adamlar akıllı :)

Açıkcası ben İKV'yi bırakmam. Ama bir yandan onu da oynarım problem değil. İKV hayatımda güzel bir yer kapladı. Çok iyi dostluklar kardeşler abiler ablalar edindim. İKV'ye her türlü devam ederim. Eminim benim gibi düşünen kişilerde mevcuttur.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

busecalikk yazdı:

Açıkcası ben İKV'yi bırakmam. Ama bir yandan onu da oynarım problem değil. İKV hayatımda güzel bir yer kapladı. Çok iyi dostluklar kardeşler abiler ablalar edindim. İKV'ye her türlü devam ederim. Eminim benim gibi düşünen kişilerde mevcuttur.
Tabi mevcut!

Sobee kuruluş olarak daha önce bir çok oyuna imza attı. Farkında iseniz ZULA havadisleri de bu tür konulara sebep olmuştu velakin hiç bir etkisi olmadı. Kısacası Kadar Mühürleri bir kaç sonra tekrardan unutulur, İKV dünyasında yapılan güncelleme veya yenilikler ile yine üst seviyelere çıkacağına inanıyorum.

Aslında konu bir kaç kişi tarafından çarpıtılmak isteniyor gibi veya olumsuz düşünenlerin yorumlarını baya uzatmaları gibi..

Kısacası hayırlısı diyelim.. Bakalım neler olacak..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Kader Mühürleri'nde de gelişim süresi olacak bu yüzden sıkılıp İKV'ye girebilirsiniz. :D
Kullanıcı avatarı
busecalikk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Time of Death

Mesaj gönderen busecalikk »

Esadullah yazdı:
Tabi mevcut!

Sobee kuruluş olarak daha önce bir çok oyuna imza attı. Farkında iseniz ZULA havadisleri de bu tür konulara sebep olmuştu velakin hiç bir etkisi olmadı. Kısacası Kadar Mühürleri bir kaç sonra tekrardan unutulur, İKV dünyasında yapılan güncelleme veya yenilikler ile yine üst seviyelere çıkacağına inanıyorum.

Aslında konu bir kaç kişi tarafından çarpıtılmak isteniyor gibi veya olumsuz düşünenlerin yorumlarını baya uzatmaları gibi..

Dediğin gibi çoğu kişinin aksine bende yenilik ve güncelleme geleceğine inanıyorum. Ama bunu ne zaman yapacaklarına dair bir fikrim yok. Yine de umudu mu kesmedim. Şu zaman bu zaman diyemem ama İKV'nin çok iyi bir dönüş yapacağına inancım tam.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

busecalikk yazdı:
Esadullah yazdı:
Tabi mevcut!

Dediğin gibi çoğu kişinin aksine bende yenilik ve güncelleme geleceğine inanıyorum. Ama bunu ne zaman yapacaklarına dair bir fikrim yok. Yine de umudu mu kesmedim. Şu zaman bu zaman diyemem ama İKV'nin çok iyi bir dönüş yapacağına inancım tam.
Arkadaşım Nerull 3 yıldır güncelleme gelcek diyor. Nerull'a inanmayın. Sadece bizi oyalamaya çalışıyor. İKV bitti artık bitti. Bana yılbaşında güncelleme gelcek dediler hala ortada bişey yok. Bu yönetim bu oyunu yapmaya başladığı an zaten İKV'yi silmişti.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön