Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen Auril »

nymphe yazdı:Nereden indireceğim bu oyunu?
daha piyasaya sürülmedi
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Auril yazdı:6 yıl ikv 3 yıl LoL oynadım taliplerimi bekliyorum :D
Tecrüben var işin kolay. :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Yorukefe yazdı:
oyundan bir kaç görsel gördüm gerçekten merakla bekliyorum :D bir oyunda ilk olmak önemlidir ayrıca ;)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerrard8 »

bende kapalı beta başvurumu yaptım bekliyorum umarım moba tarzına yakın olur lol s5 diaydım sonuçta moba bizim işimiz xd
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Auril yazdı:
Yorukefe yazdı:
oyundan bir kaç görsel gördüm gerçekten merakla bekliyorum :D bir oyunda ilk olmak önemlidir ayrıca ;)
İnşallah bir an önce açılır da merakımızı gideririz. :D
Gerrard8 yazdı:bende kapalı beta başvurumu yaptım bekliyorum umarım moba tarzına yakın olur lol diayız sonuçta moba bizim işimiz xd
Mobaya yakın olması mmorpgden uzaklaştırır bence :D
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Yorukefe yazdı:
VotkaSarap yazdı:Ayrıca bir düşüncem daha bunu eklemeyi unutmuşum. İKV'de bulunan tılsım sistemi gibi mühür sistemi bizi bekliyor olabilir. Sanki oyunun adı bunu çağırıştırıyor. Bunu Nerull un dediği gibi en kısa zamanda açılacak olan Kapalı Beta da görmüş oluruz.
O da olabilir ama benim bu konudaki şahsi düşüncem karakter sınıflarına ait iconlar oldu yönünde yani KAder Mühürleri derken bu 5 sınıfı kastettiğini düşünüyorum.
ResimResimResimResimResim

Selamlar,

Öncelikle emeğine sağlık, görüşlerine sonsuz saygı..

1. Karakter ve effeklerden kesinlikle İKV dünyasından esinlenmiş. Philatos ve Migrat'tan esinlenmiş düşüncesindeyim.
2. Yukarıda belirtilen resim figürleri hayvan figürleridir. Örnek Arz Bayrağında bulunan Dünya figürünün çizimindedir.

Oyun içi ekran görüntüsü resimleri görünmediği sürece şuan oyunun amacı ve sebibini bilemeyiz.

Hayırlısı olması dileği ile..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Güzel olmuş bends kendi taliplerimi arayayım :D
9 Yıl İkv, 10 Yıl Cs Hayatı(Cs go dahil), 4 Yıl Metin2, 2 yıl LoL, 2 Yıl knight vs. :)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Merhabalar,
Tam 5 sene önce oyunu bıraktım. Yeni gelen tılsımlarla çok sevdiğim abilerim, kardeşlerimde bıraktı. Çocukluk arkadaşım geri döndü diye bende ikv ye tekrar başlıyorum derken bir iki gün önce bu haberi aldık. RPG oyun türünde ikv den başka oynamadım. FPS olarak çok oyun oynadım. İkv ye 2007den beri gönül vermiştim. İnanın bana manyak gibi bu oyunu özlüyordum. 5 sene olmasına rağmen bırakalı sürekli aklıma gelip duruyordu. Bu yeni yapılan oyun hayırlısıyla hayal kırıklığına neden olmaz inşallah diyerek başarılar temenni ediyorum Sobee ye.

Gelelim yeni oyunumuza. Ortalama 5-6 yılımı verdiğim ikv beta sürecinde de oynuyordum. Çok tatlı gelişmeler oldu oyunda fakat büyüdükçe küçüldü. Bu oyun eğer ki LOL tarzında olursa ikvye gönül vermiş çoğu kişiyi püskürtecektir adım kadar eminim. En azından tepeden görünümlü oyun oynamayı sevmeyenleri. Eğer ki lol gibi olursa meteor sivri ada vs. Bölgeleri unutun ama olmayacağına eminim. Sobee geçmişine bakılınca özenti bir üretim görünmüyor. Her zaman ilk olma psikolojisinde ilerlediler. Lol gibi yaparlarsa oluşum yapısını bozacaklar. Ayrıca e-spor işin içine girince zaten yine ilk olmak istediklerini açıkça ifade etti. Yani yine 5boyutlu bir oyun görücez. Bu boyuttan kastım ikv deki gibi karakterimizi farklı açılardan zoom dahil görebilicez.(boyutu yanlış söylemiş olabilirim ben 5boyut diye hatırlıyorum)

Canlanma bölgesi olarak bir antik tiyatrodan bahsedilmiş bir yerde. Agah bey yani eminönü camii gibi düşündürmüş o bahsedilen yer. Öyle olabilir bende katılıyorum. Ben bana unutulmaz anılar bırakan hala daha beni heycanlandıran Sobee yi bu şekilde etki bırakabildiği için tüm olumsuzluklara rağmen tebrik ediyorum. Eğer ki ikv tadında bir oyun olursa çok fazla eminim ikv yi bırakmış çok sayıda oyuncunun yanında yeni meraklı bir çok oyuncuyu kazanacaktır. Özellikle turnuva olayı daha fazla ilgi toplayacaktır. Ben ve bir arkadaşım Kader Mühürleri'nde olacağız.

Ekip olayı ise çok önemli olacak. Ben hazır ekip yerine yetenekli ve kafa dengi kişiler ile daha sağlıklı ekipler kurulması gerektiği kanaatindeyim. Sen 5 kişi olur gelirsin oyuna tecrübende yeteri kadar vardır ama oyunu erken çözmüş ciddi karakterli birisi gelir ekinindeki birinden daha iyi çıkar bu sefer arkadaşınla aran bozulur. O yüzden benim ekibim bu diye şartlanmamak lazım. Tabi bu söylediğim ihtimal yanlış anlaşılmasın. Mutlaka tanıdığın stratejisini bildiğin kişilerle oynamak daha mantıklı. Fakat önerimdir 0dan başlanacağı için her şeye hazırlıklı olun.

Her türlü yoruma açığım.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Esadullah yazdı:

Selamlar,

Öncelikle emeğine sağlık, görüşlerine sonsuz saygı..

1. Karakter ve effeklerden kesinlikle İKV dünyasından esinlenmiş. Philatos ve Migrat'tan esinlenmiş düşüncesindeyim.
2. Yukarıda belirtilen resim figürleri hayvan figürleridir. Örnek Arz Bayrağında bulunan Dünya figürünün çizimindedir.

Oyun içi ekran görüntüsü resimleri görünmediği sürece şuan oyunun amacı ve sebibini bilemeyiz.

Hayırlısı olması dileği ile..
Böyle de olabilir tabi ki. Açılmadan bilemeyiz. Tahmin yürütmekle yetiniyoruz şuan.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Yorukefe yazdı:

9 yıl İKV oynadım 8 sene WoW oynadım 4 yıl LoL oynadım,4 sene Silkroad oynadım, taliplerimi bekliyorum. :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön