sobee nin yeni oyunu çökün :D
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Ya siz şimdi neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki anlamadım. Ortada yeni bi oyun var. Bu oyun bize ne katacak bilemeden burdan konuşmakla bir şey elde edemezsiniz. Belki o oyun ikv den kat kat daha güzeldir. Belki o oyuna başladığımız gün ikv yi unuturuz. İkv de göremediğimiz onlarca profesyonel bölgeler göreceğiz. Belki de ikv Nerull'un dediği gibi güncelleme geleceği zaman ikv ye o oyundan daha ileriye gidecektir. Onun için herşeyi sabırla ve metanet ile beklememiz lazım. Ben eminim ki sobee bu oyunu maddii destekler gelirse dünya çapına sunabilir ama ttnetle bu işi halledemez.
- MrDexter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
ICF gibi inşallah bu oyunlarıda tutmaz batarlar
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA

Kişisel olarak algılamayın genel olarak konuşuyorum. Desteklemek varken niye bu tarz söylemlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum. Türkiye'de başka oyun üreten firma olsa hepinize hak vercem ama yok. Türkiye'nin de bu sektörde bi yerlere gelmesi lazım. Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de çok gerideyiz.MrDexter yazdı:ICF gibi inşallah bu oyunlarıda tutmaz batarlar
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İKV de geriye 2 adet karakterim, 100m para ve 2-3 tılsım dışında bişey bırakmadım o da oyunun hikayesinin sonunu merak ettiğim için ve biliyorum ki benim gibi birçok kişi de var yeni oyunu oynamayı düşünüyorum İKV yi ise bölge geldiğinde 1 ay plusımı çekip karakterimi kasıp bölgeyi bitirdikten sonra yine bırakmak en iyisidir.
- efectnkl1234
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar adamlar yenilik getircez dediler mi de siz adamlara suç atıyorsunuz? Siz beklediniz yenilik.Kandirmak kelimesi de çok yanlış bir tabir bence.Adamlar size forumda demediler ki Ikv ye yenilik gelcek oyunumuzu oynamaya devam edin diye.Siz kendiniz oynadiniz.Kendinize olan kızgın liginizi Sobee ye atmayın. Adamlar kimseyi umutlandirmadi.Siz kendiniz umutlandiniz.
Texasxşifa
2-3 kişi gelcek gelcek diye metafor uydurdu umutlandılar. Ama millet olarak kendi projelerimize değer vermediğimiz aşikar. Dünyada bir ilk başarmışlar ve bu bizim ülkemizden çıkıyor sevinip desteklemeleri gerekirken eleştiriyorlar.efectnkl1234 yazdı:Arkadaşlar adamlar yenilik getircez dediler mi de siz adamlara suç atıyorsunuz? Siz beklediniz yenilik.Kandirmak kelimesi de çok yanlış bir tabir bence.Adamlar size forumda demediler ki Ikv ye yenilik gelcek oyunumuzu oynamaya devam edin diye.Siz kendiniz oynadiniz.Kendinize olan kızgın liginizi Sobee ye atmayın. Adamlar kimseyi umutlandirmadi.Siz kendiniz umutlandiniz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- efectnkl1234
- Salgın Koruyucusu
Türk'e Türk ten başka ayak bağı yoktur.Ben bunu bilir bunu söylerim.
Texasxşifa

Uzun zamandır forumda bu kadar sayıda yöneticiyi aynı anda görmemiştirm duygulandırdınız...
14 Şub 2016 16:48
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
ICF ilk zamanlarında çok tutmuştu fakat işte ilgilenilmedi bitti,IKV ilgilenilmedi bitiyor,Kader Mühürleri her halinden belli sobee denen firma varını yoğunu bu projeye yatırmış.Bu oyunla ilgilenecekler sadece kandırma laflarına gelmeyin nerullun bana yeni projeyle ilgilenecek gücümüz yok diyordun nerull ne oldu bir anda güç patlamasımı yaşadınız hocam ?
Arkadaşım anlıyorum E-Spor alanına ilgin var, bilgin de var, tecrübelisin de ama sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.Yorukefe yazdı:2-3 kişi gelcek gelcek diye metafor uydurdu umutlandılar. Ama millet olarak kendi projelerimize değer vermediğimiz aşikar. Dünyada bir ilk başarmışlar ve bu bizim ülkemizden çıkıyor sevinip desteklemeleri gerekirken eleştiriyorlar.efectnkl1234 yazdı:Arkadaşlar adamlar yenilik getircez dediler mi de siz adamlara suç atıyorsunuz? Siz beklediniz yenilik.Kandirmak kelimesi de çok yanlış bir tabir bence.Adamlar size forumda demediler ki Ikv ye yenilik gelcek oyunumuzu oynamaya devam edin diye.Siz kendiniz oynadiniz.Kendinize olan kızgın liginizi Sobee ye atmayın. Adamlar kimseyi umutlandirmadi.Siz kendiniz umutlandiniz.
Dünyada bir ilk başarmışlar ve bu bizim ülkemizden çıkıyor sevinip desteklemeleri gerekirken eleştiriyorlar.
Oyunu herkesten önce görüp oynamış gibisin. Neyi başarmışlar bunlar? Belki de oyunu görünce hayal kırıklığına uğrayacaksınız belki grafiksel olarak güzel olacak ama sistemleri bakımından İKV'nin yanına bile yaklaşamayacak. Çok net konuşuyorsun bazı şeyler hakkında.
Ayrıca şuan oyunu geliştiren firma kim? Sobee. Peki kimin yönetiminde? Türk Telekom. Bu oyun güzel olsa dahi Türk Telekom'un para hırsı yüzünden oynanmaz bir hale gelecek. Bugün her alanında biz insanlara nele çektirdiğini görüyoruz Türk Telekom'un. Para hırsı yüzünden nasıl bu oyuna kıydıysa, diğer yaptığı oyunlara da kıyacaktır. Evet Actor oyun motoru yeni nesil için yetersiz fakat sen gerekli desteği vererek, yeni oyun motoruyla İKV'yi devam ettirebilirsin ama kim takar İKV'yi değil mi şu noktadan sonra? Ayrıca Kader Mühürleri oyunu açıldıktan sonra İKV'nin devam edeceğine inanmanıza da şaşıyorum. İki tane MMORPG oyuna destek vereceğine hangi akılla, fikirle inanıyorsunuz? E-Spor'a filan bakmaz bu. İkisi de MMORPG tarzı olduktan sonra oyuncu kaybı yaşayamaz Türk Telekom.
Bakın size olacak senaryoyu da yazıyorum:
İKV ufak ufak etkinliklerle yoluna devam edecek bir süre daha sonra Kader Mühürleri oyunu açılacak İKV oyunundaki oyuncular o oyuna geçmeye başlayacaklar ve İKV'de oynayacak oyuncu kalmayacak bir süre sonra. Tek tük girenler olacak. Sonra Türk Telekom bir açıklama ile İKV'nin yayın hayatına son verecek. Şuan Türk Telekom'un yaptığı para kaynağını kesmemek, oyuncuları kaybetmemek. Buradaki oyuncuları çektikten sonra fişini çekecekler İKV'nin.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!